Speltips Esport

  1. Speltips
  2. /
  3. Sport
  4. /
E-sport Författare: 2023-08-24T15:32:31+02:00

Ta del av speltips för E-sport hos oss på speltips.se. E-sport är en ständigt växande sport som får allt större utrymme i dagens teknologiserade värld. På speltips.se får du välgrundade speltips inför de stora eventen och välbehövlig hjälp att orientera dig i det stora e-sportlandskapet. Följ oss för senaste nytt och betting tips för E-sport.

Spelbolag med odds på E-sport

Pinnacle Odds

 Ingen Bonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bästa sportodds online!

  • Läs mer om Pinnacle

Speltips för E-Sport

Speltips.se erbjuder varje vecka ett antal speltips för e-sporten. Vi har rekare som förser er läsare med välbehövlig information, statistik och senaste nytt innan ni gör era spelval. Vi följer de stora eventen och ger bra analyser på dessa. Alla våra speltips för E-sport är givetvis helt utan kostnad och kommer alltid med marknadens bästa odds för E-sport.

Vanligaste att spela på

De vanligaste spelvalen är antal rundor/kartor en E-sportmatch varar i, vilket lag eller spelare som vinner matcherna. Det går också att spela på vilken spelare som får mest “kills” i en match, eller på vilket lag som vinner vilken omgång. E-sport har på senare tid vuxit rejält, och det kommersiella intresset är större någonsin. Detta kommer troligtvis få spelbolagen att bredda sina marknader i framtiden, i takt med att populariteten för sporten ökar för varje år.

Historien om E-Sport

E-sport är ett brett begrepp som samlar flera olika sorters spel och tävlingar på datorer och spelkonsoler. Tävlingsformerna varierar en aning och kan ske via internet, lokala nätverk, LAN-partyn eller genom samma konsol. E-sport som begrepp kommer ifrån Sydkorea i slutet av 1990-talet, och det är föga förvånande i samband med teknikutvecklingen som sporten vuxit sig stor. Det kommersiella intresset har skjutit i höjden de senaste åren, och av allt att döma så kommer sporten att fortsätta växa och utvecklas stadigt de närmsta åren.

E-Sport som sport idag

E-sport är en sport som vuxit något enormt under de senaste åren och utvecklingen är intakt. Spelformerna varierar en hel del men man kan uppskatta att väldigt många utövare finns. De största spelen, åtminstone inom bettingvärlden, är CS (Counter-strike) och LOL (League of Legends). Det enskilt största evenemanget inom e-sporten är Dreamhack som arrangeras i Sverige, Spanien, Ryssland och Rumänien. De stora E-sporteventen tv-sänds ofta nuförtiden och håller på att få ett bredare erkännande. Sverige är en framgångsrik nation inom e-sporten och har flera framstående spelare.