Speltips Esport

  1. Speltips
  2. /
  3. Sport
  4. /
E-sport2019-04-01T23:18:40+02:00

E-sport är en ständigt växande sport som får allt större utrymme i dagens teknologiserade värld. På speltips.se får du välgrundade speltips inför de stora eventen och välbehövlig hjälp att orientera dig i det stora e-sportlandskapet. Följ oss för senaste nytt.

Spelbolag med odds på E-sport

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Betfair logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • En mycket generös välkomstbonus

  • Läs mer om Nordicbet

888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Speltips för E-Sport

Speltips.se erbjuder varje vecka ett antal speltips inom e-sporten. Vi har en rekare som förser er med välbehövlig information, statistik och senaste nytt innan ni gör era spelval. Vi följer de stora eventen och ger bra analyser på dessa.

Vanligaste att spela på

De vanligaste spelvalen är antal rundor en e-sportmatch varar i, vilket lag eller spelare som vinner matcherna . Det går också att spela på vilken spelare som får mest kills i en match, eller på vilket lag som vinner vilken omgång.

Historien om E-Sport

E-sport är ett brett begrepp som samlar flera olika sorters spel och tävlingar på datorer och spelkonsoler. Tävlingsformerna varierar en aning och kan ske via internet, lokala nätverk, LAN-partyn eller genom samma konsol. E-sport som begrepp kommer ifrån Sydkorea i slutet av 1990-talet, och det är föga förvånande i samband med teknikutvecklingen som sporten växt sig stor.

E-Sport som sport idag

E-sport är en sport som vuxit något enormt under de senaste åren och utvecklingen är intakt. Spelformerna varierar en hel del men man kan uppskatta att väldigt många utövare finns. De största spelen (åtminstone inom bettingvärlden) är CS (Counter-strike) och LOL (League of legends). Det enskilt största evenemanget inom e-sporten är Dreamhack som arrangeras i Sverige, Spanien, Ryssland och Rumänien. De stora e-sporteventen tv-sänds ofta nuförtiden och håller på att få ett bredare erkännande. Sverige är en framgångsrik nation inom e-sporten och har flera framstående spelare.

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok