Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • GODSENT tappar ofta kartor i onödan

  • GODSENT har bättre lag – Flames har bättre form och ranking

  • Oddset 2.10 är alldeles för högt i sammanhanget

Oviss match framför oss

Pinnacle Cup i CS:GO fortsätter i full fart och vi har en riktig nagelbitare framför oss under dagen på lördag. Klockan 13:15 ställs GODSENT, med spelare som Felps och Taco i spetsen, mot de vassa danskarna Copenhagen Flames, i vad som potentiellt lika gärna skulle kunna vara en final i denna tighta turnering.

Jag tror att vi får se ett 2-1 resultat i denna drabbning, men vem som plockar hem det låter jag vara osagt, för det känns otroligt svårt att förutspå inför matchen. “Flames” har bättre ranking och aningen bättre form, det tror jag jämnar ut sig med tanke på att GODSENT är favoriter till seger och har bättre lag på papper.

Fördelarna jämnar ut sig

I min mening finns det flera argument för att båda lagen ska kunna plocka en vinst i denna match. GODSENT är favoriter hos alla spelbolagen och de har enligt mig ett starkare lag sett till helhetsbilden. Danskarna å andra sidan ligger högre rankat, oddsen har trendat åt deras håll senaste dagen och formen är aningen bättre. Med detta i ryggsäcken så känns det givet att båda lagen ska kunna vinna varsin karta.

Copenhagen Flames har dock visat upp en bra stabilitet senaste tiden och hade det varit ett sämre lag de ställdes mot så hade 2-0 känts rimligt, men nu när Brasiliens GODSENT finns på andra sidan skärmen, då tappar “Flames” minst en mapp. 2-1 åt något håll känns som sagt troligast här och det skulle även innebära att bettet går vinnande – över 2.5 kartor blir lördagens spel.

Speltips.se ger tipset:

Rygga spelet hos Pinnacle

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 12/3 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.