Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Fotboll

  1. Speltips
  2. /
  3. Sport
  4. /
Fotboll Författare: 2021-11-02T16:49:55+01:00

Fotboll är den sport vi rekar flest matcher ifrån här på Speltips. Varje dag erbjuds du ett maffigt utbud med många matcher att spela på. Våra rekare följer världens fotboll väl och är experter på sitt område. De ger dig djupgående statistik, information om lagen och det senaste nytt.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Fotboll

Betsson logo

100 kr Extra Bonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Grymma odds på SHL & NHL
  • Läs mer om Betsson
Till Betsson
Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

100 kr Riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Speltips för Fotboll

Fotboll är den sport som vi på speltips.se är bäst på att reka. Det är den sporten vi har flest rekare inom och också den sporten som vi erbjuder flest speltips på. Som följare av speltips.se får du dagligen ett stort utbud av speltips foboll från massvis med olika sorters matcher. Djupgående statistik, senaste nytt kring lagen och allt du behöver veta inför matcherna är vad du kan förvänta dig av oss när du läser våra speltips fotboll.

Vi skriver om de stora ligorna inom fotboll som Premier League, Serie A, Champions League men också om mindre ligor som exempelvis Ligue 1, FA-Cupen, Copa Del Rey, Eredivisie, Coppa Italia. Vi täcker också landslagsfotboll som EM-kval, VM-kval, Nations League, OS och mycket mer.

Vanligaste att spela på

Det som flest spelar på under fotbollsmatcherna är 1×2, hörnspel, över/underspel samt båda lagen gör mål. Med hjälp av våra rekare och mycket statistik kan du utse sannolikhet för hur många hörnor ett eller båda av lagen tilldelas under matchen, hur många mål som förväntas göras och ifall båda lagen kan tänkas göra mål. För de som föredrar klassiska spel fungerar 1×2 utmärkt, där du helt enkelt spelar på det lag du tror ska vinna matchen.

Historien om fotbollen

Det är svårt att säga något specifikt årtal eller århundrade för när fotbollen startade som sport. Klart är att det är en av de absolut äldsta sporterna, och man kan finna spår av fotboll som sport redan flera hundra år före Kristus. Fotbollen har dock förändrats väldigt mycket sedan denna tid och den moderna formen av fotbollen finner man med början på 1800-talet i England. FA (Football Association) är Englands officiella fotbollsförbund och det förbund som tog de avgörande stegen för den moderna varianten av fotboll. I Sverige bildades de första fotbollsklubbarna i slutet av 1800-talet. Dessa var Lyckans Soldater och Örgryte IS.

Fotboll som sport idag

Fotboll som sport har sedan genombrottet på 1800-talet växt något enormt och är idag världens överlägset största sport, både sett till utövande och intresse. 240 miljoner människor i 200 länder bedöms spela fotboll på regelbunden basis och sporten är vida spelad som spontanaktivitet. Det enskilt största fotbollsarrangemanget är VM som spelas värt fjärde år och korar världens bästa landslag.

Arrangör till VM är det internationella fotbollsförbundet FIFA. Dessutom finns sex kontinentala förbund med egna mästerskap. Den största klubblagsturneringen är Champions League, där Europas största klubbar deltar. Den populäraste ligan är engelska Premier League, men spanska La Liga och italienska Serie A har även de hög status internationellt sett. På senare år har även Kina gjort anspråk på världsfotbollen. Sveriges högstaliga heter Allsvenskan och engagerar många människor i landet.