Speltips Fotboll

  1. Speltips
  2. /
  3. Sport
  4. /
Fotboll Författare: 2023-08-30T13:30:42+02:00

Fotboll är den sport vi rekar flest matcher ifrån här på Speltips. Varje dag erbjuds du ett maffigt utbud med många matcher att spela på. Våra rekare följer världens fotboll väl och är experter på sitt område. De ger dig djupgående statistik, information om lagen och det senaste nytt.

Spelbolag med odds på Fotboll

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

  • Snabb registrering med BankID

  • Läs mer om Hajper

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

  • Insättningar med BankID & Swish

  • Läs mer om Lucky Sport

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 0

  • Kom igång på 2 minuter med Swish

  • Läs mer om Betinia

Speltips för Fotboll

Fotboll är den sport som vi på speltips.se är bäst på att reka. Det är den sporten vi har flest rekare inom och också den sporten som vi erbjuder flest speltips på. Som följare av speltips.se får du dagligen ett stort utbud av speltips foboll från massvis med olika sorters matcher. Djupgående statistik, senaste nytt kring lagen och allt du behöver veta inför matcherna är vad du kan förvänta dig av oss när du läser våra speltips fotboll.

Vi skriver om de stora ligorna inom fotboll som Premier League, Serie A, Champions League men också om mindre ligor som exempelvis Ligue 1, FA-Cupen, Copa Del Rey, Eredivisie, Coppa Italia. Vi täcker också landslagsfotboll som EM-kval, VM-kval, Nations League, OS och mycket mer.

Vanligaste att spela på

Det som flest spelar på under fotbollsmatcherna är 1×2, hörnspel, över/underspel samt båda lagen gör mål. Med hjälp av våra rekare och mycket statistik kan du utse sannolikhet för hur många hörnor ett eller båda av lagen tilldelas under matchen, hur många mål som förväntas göras och ifall båda lagen kan tänkas göra mål. För de som föredrar klassiska spel fungerar 1×2 utmärkt, där du helt enkelt spelar på det lag du tror ska vinna matchen.

Gratis fotbollstips idag på Speltips.se

Gratis fotbollstips idag kan du givetvis ta del av hos oss. Speltips.se är hemsidan för dig som är ute efter dagens, morgondagens och framtidens bästa speltips. Tar du en snabb titt på vår hemsida kan du snabbt se att fotbollstips är det som dominerar utbudet. Våra experter har full koll på samtliga marknader och har som mål att alltid förse våra läsare med gratis fotbollstips och de bästa analyserna.

Varje dag erbjuds du som läsare ett stort och maffigt utbud hos oss. Dessutom är samtliga fotbollstips hos Speltips.se helt gratis. Det spelar ingen roll vilken tidpunkt på året du besöker oss, vi kommer alltid ha som prioritet att leverera speltips från dagens matcher. Det kan handla om Premier League, La Liga och Serie A men också Allsvenskan, Superettan och landslagsfotboll.

speltips på fotboll

Speltips på fotboll varje dag

Fotboll är den sport som vi levererar flest speltips ifrån här på Speltips.se. Vi har flera experter med erfarenhet och järnkoll på sporten. Det spelar ingen roll om det handlar om en El Clasico-fight mellan Barcelona och Real Madrid eller en match i svenska Division 1 mellan GAIS och Oddevold, våra rekare har full koll på fotbollen som spelas. Hos oss hittar du intressanta speltips från fotbollen som spelas – varje dag.

Fotbollsligorna som vi skriver om

Oftast är det toppligorna i Europa som drar mest uppmärksamhet hos våra rekare. Premier League, Bundesliga, Serie A och La Liga är fyra av ligorna som vi mer eller mindre dagligen levererar speltips från. Lagom till vår- och sommartider kryper även Allsvenskan in i handlingen och där lägger våra experter mycket tid.

Bortsätt från mängder av intressanta turneringar i både klubb- och landslagsfotbollen så är det här ligorna vi lägger ett stort fokus på hos Speltips.se:

Dessa rekar fotboll på Speltips.se

För att kunna erbjuda de bästa speltipsen krävs det kunskap och erfarenhet. Våra experter är nog utvalda för att göra ett framgångsrikt jobb hos oss på Speltips.se. Vi har flera rekare med mängder av år under bältet inom den här branschen och nedanför kan du som läsare ta del av några rekare som riktar in sig på fotbollen hos oss.

Skribent Sport Ligor Profil
Elias Romanos Fotboll Serie A, Premier League, Champions League Till profil
Daniel Jacobsson Fotboll Allsvenskan, Serie A, Premier League, Champions League Till profil
Joakim Östman Fotboll Serie A, La Liga, Bundesliga, Premier League Till profil
Axel Olsson Fotboll Allsvenskan, Serie A, Premier League, Champions League Till profil
Johan Nilsson Fotboll Allsvenskan, Premier League, Champions League Till profil
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Statistik och oddsjämförelse i varje tips

Våra experter presenterar alltid välanalyserade och djupgående speltips. Men vi har fler fördelar än så. Besöker du ett av våra speltips kan du enkelt hitta funktionerna Live, Oddsjämförelse och H2H – vilket ger dig en bredare syn på matcherna och dess förutsättningar.

  • Live:
    Hos oss kan du följa matcherna live genom våran resultatuppdatering. Resultatet uppdateras under matchens gång. Där kan du även se vilken, eller vilka, spelare som gjort mål i matcherna.
  • Oddsjämförelse:
    Här får du reda på vilket spelbolag som erbjuder det bästa värdet för just ditt spel. Väljer du att spela något annat än det speltips som vår rekare tipsat om finns det möjligheter att ta reda på vilket spelbolag som erbjuder det bästa oddset för just ditt spel. Vi presenterar en fulländad oddsjämförelse för dig som läsare. In och ta del av denna nu!
  • H2H:
    Head2Head-funktionen är enkel. Den visar hur det gått i tidigare möten mellan lagen som gör upp i det utpekade speltipset. Men också för lagen varförsig. Vill du gå utanför ramarna för det speltipset som vår rekare tipsar om? Den möjligheten finns även den. Välj landet, ligan och matchen du är ute efter i menyn som erbjuds i funktionen H2H.

Historien om fotbollen

Det är svårt att säga något specifikt årtal eller århundrade för när fotbollen startade som sport. Klart är att det är en av de absolut äldsta sporterna, och man kan finna spår av fotboll som sport redan flera hundra år före Kristus. Fotbollen har dock förändrats väldigt mycket sedan denna tid och den moderna formen av fotbollen finner man med början på 1800-talet i England. FA (Football Association) är Englands officiella fotbollsförbund och det förbund som tog de avgörande stegen för den moderna varianten av fotboll. I Sverige bildades de första fotbollsklubbarna i slutet av 1800-talet. Dessa var Lyckans Soldater och Örgryte IS.

Fotboll som sport idag

Fotboll som sport har sedan genombrottet på 1800-talet växt något enormt och är idag världens överlägset största sport, både sett till utövande och intresse. 240 miljoner människor i 200 länder bedöms spela fotboll på regelbunden basis och sporten är vida spelad som spontanaktivitet. Det enskilt största fotbollsarrangemanget är VM som spelas värt fjärde år och korar världens bästa landslag.

Arrangör till VM är det internationella fotbollsförbundet FIFA. Dessutom finns sex kontinentala förbund med egna mästerskap. Den största klubblagsturneringen är Champions League, där Europas största klubbar deltar. Den populäraste ligan är engelska Premier League, men spanska La Liga och italienska Serie A har även de hög status internationellt sett. På senare år har även Kina gjort anspråk på världsfotbollen. Sveriges högstaliga heter Allsvenskan och engagerar många människor i landet.