Speltips Serie A

  1. Speltips
  2. /
Serie A Författare: 2023-04-12T15:10:43+02:00

Serie A är en liga med mycket stark historia och tradition. Speltips.se erbjuder dagliga speltips på den italienska högstaligan där klassiska lag som Juventus, Milan, Inter, Napoli och Roma finns.

Bettingsidor med Serie A

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

  • Insättningar med BankID & Swish

  • Läs mer om Lucky Sport
ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x, minsta Odds 1.80

  • Snabba uttag med Trustly

  • Läs mer om ComeOn

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x gratisspel, valfritt min odds

  • Ny snabb betting med Swish & BankID

  • Läs mer om Betinia

Speltips för Serie A

Speltips.se är en av Sveriges största hemsidor inom speltips och information från bettingvärlden. Genom att följa oss får du dagliga speltips från världens alla hörn i allmänhet, och europeisk toppfotboll i synnerhet. Serie A är en av Europas bästa ligor, vilket innebär att du kan räkna med vassa spelanalyser från vår sida på denna liga.

Ligans popularitet

Serie A låg under lång tid i framkant som hela Europas kanske främsta fotbollsliga. Storklubbarna Milan, Inter och Juventus skördade stora framgångar ute i Europa och erövrade fans över hela världen. Under det senaste decenniet har däremot den italienska fotbollen förlorat en del av sin forna glans. Men faktum är att ligan åter är på uppgång, med ökad sportslig kvalitet och återvändande publiktillströmning på läktarna. Trycket från fansen tillhör absolut toppklass och är en upplevelse i sig. Som tv-sugna Serie A fans bör man vända sig till CMore, som är den kanalen som äger rättigheterna.

Serie A:s historia

Serie A är en liga med rik historia och är mycket traditionstyngd. Till en början spelades den italienska fotbollen främst på regional nivå men i samband med införandet av Serie A säsongen 1929/30 fick ligan nationell status och man övergick från ett gammalt slutspelsformat till en rak serie. Med undantag för några säsonger under andra världskriget har formatet sedan varit detsamma enda fram tills idag. Serie A:s främsta storhetstid var under slutet av 1980 och början av 1990-talet, då den av många ansågs som världens främsta liga. Mesta mästare är Juventus med hela 36 ligatitlar.

Så ser Serie A ut idag

Idag är Serie A en lika på stark uppgång efter ett antal år i djup skugga. De forna storklubbarna Inter och Milan har visserligen haft det mycket tufft de senaste åren men klubbar som Juventus och Napoli har stått för imponerande insatser i ligaspelet och även utmanat i Champions League. Publiken börjar åter strömma till läktarna och vinden ser ut att ha vänt. En förutsättning för att Serie A även i framtiden ska kunna vara topp 3 bland Europas ligor.

Kommande matcher i Serie A