LeoVegas Sport bonus:

100% upp till 2000 kr

Till LeoVegas Sport
 • Första insättning: 100% upp till 2000 kr
 • Bonustyp: Non sticky bonus
 • 8x bonus, minsta odds 1.8.
 • Insättningsmetoder: Trustly, BankID, Swish, Neteller, Skrill, Bitcoin, Mastercard, VISA, Paysafecard, Kreditkort
 • Uttagsmetoder: MasterCard, Paysafe, Visa, Trustly, Zimpler
 • E-plånbok: 24 timmar
 • Kredit/ bankkort: 3-4 dagar
 • Väntetid: 24-48 timmar
 • Uttagsgräns: 500 000 kr per dag
 • Cash-out: På utvalda singelmatcher
 • Streama sport: Ja
 • Krav: Ha pengar på ditt spelkonto när matchen sänds
 • Plattform: Kambi
 • App: Android och Iphone
 • Spellicenser: Malta Gaming Authority, UK Gambling Commission, Danish Gambling Authority
 • Live chatt: 24/7
 • E-post: support-sv@leovegas.com
 • Telefon: +46200753355
Besök LeoVegas

LeoVegas Sport bonus

Vi på Speltips.se ger dig en bonus hos LeoVegas Sport på hela 100% upp till 2000 kr vid din första insättning. Så här gör du för att hämta din bonus.

 • Klicka på “Till LeoVegas Sport” och registrera ett konto.
 • Välj “Sportbonus” och gör en insättning på minst 100 kr för att aktivera bonusen.

 • Maxbonus hos LeoVegas är 2000 kr (sätt in 2000 kr, få totalt 4000 kr att spela för), men självklart kan du sätta in mer som då räknas utanför bonusen utan omsättningskrav.

Bonusvillkor och omsättningskrav

Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. LeoVegas har ett omsättningskrav där du behöver omsätta bonusbeloppet 8x till minsta odds 1.80. Bonusen behöver omsättas inom 60 dagar från det att du aktiverat den. Insättningsmetoderna Neteller och Skrill aktiverar inte bonuserbjudandet.

 • Exempel: Du sätter in 2000 kr och får 2000 kr extra i bonus. Du behöver då omsätta (spela) för totalt 16 000 kr med bonuspengarna innan du kan ta ut alla pengar från ditt konto. Varje spel måste ha minst 1.8 i odds för att det ska räknas mot omsättningskravet. För mer info besök: www.leovegas.com

Recension Om LeoVegas Sport

LeoVegas har varit ganska aktiva när det gäller att marknadsföra sig och det är nog väldigt få som inte uppmärksammat reklamen från LeoVegas, som finns i tidningar men även sänds på TV och på Internet. LeoVegas folkkära f.d. ambassadör Patrick Ekwall medverkade i reklam över hela internet och är en bidragande orsak till att så många har valt att spela hos LeoVegas.

LeoVegas har vunnit massor av utmärkelser, så kallade Awards, för sin spelsida och bara under fjolåret har man fått ta emot flertalet fina priser. Det borgar för att LeoVegas erbjuder hög kvalité, ett bra spelutbud och har en föredömlig kundservice.

LeoVegas drivs och ägs av företaget LeoVegas Gaming Ltd, som har sitt säte på Malta, där man även hanterar all administration kring sin verksamhet. All utveckling sker dock i Sverige. LeoVegas erbjuder spel på oddsspel under en spellicensen som är utfärdad i Sverige. Därför är spelare som vinner när de spelar hos LeoVegas befriade från vinstskatt.

Spelutbudet hos LeoVegas

Precis som med allt annat så håller förstås även LeoVegas oddsspel en hög kvalité och här finner man ett bra utbud av sporter från hela världen. Här kan man spela på sporter som bland annat fotboll, ishockey, basket, rugby, cricket, amerikansk fotboll, cykling, bandy, kampsporter, motorsporter, handboll, innebandy och golf. Det går även att spela på olika kulturella evenemang som melodifestivalen, politiska val och mycket annat roligt och underhållande.

LeoVegas erbjuder även oddsspel på trav och många travspelare har helt lämnat ATG för att spela trav på LeoVegas. Travutbudet är relativt stort, bra odds erbjuds och det mesta tyder på att fler väljer LeoVegas när det kommer till trav.

LeoVegas betting i mobilen

Det märks tydligt att LeoVegas lade ner stor energi på mobilversionen för att ge sina spelare den absolut bästa upplevelsen via mobilen. Bolaget är erkänt duktiga på mobilen då man vunnit flera utmärkelser för sitt mobilcasino, kunskapen därifrån tog man med sig till LeoVegas Sportbook och tog det till ytterligare en nivå. Som man själva säger liknas LeoVegas vid Usain Bolt av laddningstider och det är svårt att inte hålla med i det påståendet.

Livebetting & cash-out

Något som har blivit mycket populärt de senaste åren, framför allt efter att det började bli möjligt att betta från mobila enheter, är livebetting. Att samtidigt kunna följa en match live och sedan kunna spela på den allt eftersom förutsättningar under matchen förändras är mycket uppskattat bland spelarna. Hos LeoVegas kan man spela live på de större sporterna som bland annat fotboll, tennis, ishockey och basket. Utbudet är väldigt bra och det går att spela på alltifrån en reservmatch i Irak till en toppmatch i England.

Insättning, uttag och kundtjänst

Hos LeoVegas kan man göra insättningar och uttag till och från sin spelkassa genom betalningsalternativen VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Trustly eller banköverföring. LeoVegas har väldigt snabba utbetalningar och normalt hanteras alla uttagsbegäran inom 24 timmar.

Om man har frågor eller stöter på något hinder så får man snabbt hjälp av den svensktalande personalen på kundtjänsten, som är mycket kunniga och professionella. Man kan nå kundtjänsten genom livechatt på spelsidan, telefon eller genom e-post. Kundtjänsten har öppet alla dagar, dygnet runt. På spelsidan kan man dessutom hitta information som ger svar på de vanligaste frågorna som man har.

Vår sammanfattning av LeoVegas

På LeoVegas kommer både nybörjare som erfarna spelare snabbt tillrätta på den översiktliga spelsidan som är på svenska. Utbudet av oddsspel är mycket stort men framförallt väl utvalt för att passa de svenska spelarna mycket bra. LeoVegas erbjuder sina nya spelare en generös välkomstbonus och för återkommande spelare så finns det som sagt alltid trevliga bonuserbjudanden att ta del av.

För dig som ännu inte har hunnit prova på LeoVegas ännu så rekommenderas varmt ett besök i spelstaden LeoVegas där man finner maximal underhållning och spänning.

Hämta din bonus

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18 år och äldre. Regler & Villkor gäller alltid så läs igenom dem först innan du spelar. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.se