Big 9 tips

Big 9 tips Författare: 2024-04-16T12:30:57+02:00

Är du på jakt efter Big 9 tips så hittar du det hos oss på speltips.se. Big 9 är ATG:s senaste produkt som går ut på att tippa 1X2 samt över/under 2,5 mål i nio utvalda toppmatcher. Varje vecka analyserar vi matcherna på kupongen och dukar fram Big 9 tips för er att ta del av – helt utan kostnad.

Big 9 11/5: Favoriterna att fälla!

Jag tycker mig ha hittat en väg mot 9 rätt den här helgen. Det finns flera stora favoriter att försöka fälla samtidigt som dagens spik heter Newcastle. Häng på

Big 9 4/5: Det drar ihop sig!

Ligasäsongen drar ihop sig och matcherna blir allt viktigare. Vi startar i Burnley och avslutar i Uppsala den här lördagen. Häng på! 18+ | Regler & Vil

Big 9 förslag och experttips varje helg

Hos oss på speltips.se kan du ta del av Big 9 förslag och experttips varje helg. Våra experter är väl insatta i Big 9 och inför varje omgång kan ni läsare ta del av gratis Big 9 spelförslag & experttips som våra experter dukar fram. Våra experter djupdyker och analyserar samtliga matcher på kupongen och förser er läsare med information, senaste nytt, spelförslag och färsk statistik för samtliga matcher varje helg för att ge er de bästa förutsättningarna i jakten på storvinsterna.

Våra experter analyserar och gör research

Den stora fördelen med att ta del av Big 9 spelförslag hos oss på speltips.se är att spelförslag alltid är gratis. Våra experter är väl insatta i produkten och lägger ner ett flertalet timmar inför varje omgång, för att ge er läsare all information ni behöver innan ni lägger era spel. Våra experter analyserar och gör research om samtliga nio matcher på kupongen och förser er läsare med färsk statistik och senaste nytt. Experterna är dessutom oerhört skickliga på att hitta rätt spelvärde på kupongen, vilket är en oerhört viktig aspekt i jakten på stora utdelningar.

Hur fungerar Big 9?

Big 9 går av stapeln 16:00 varje lördag och kupongen utgörs av nio väl valda toppmatcher som man skall bemästra. För varje match på kupongen skall du tippa utfallet i form av 1X2 men även om det blir över eller under 2,5 mål i matchen. Tror du på ett målkalas så är överspelet rätt väg att gå, om du däremot tror på en målfattig historia så är underspelet det uppenbara valet. För att få en match rättad grönt så krävs det att du prickar rätt på både 1X2-utfallet och över/under.

Hur fungerar Big 9 gardering & wildcard?

Precis som med andra spelprodukter på marknader så finns det ett par medel man kan ta till sig för att öka sina vinstchanser. När det kommer till Big 9 så har du möjligheten att använda dig utav garderingar, vilket innebär att du exempelvis kan spela 1 + 2 och över + under på en specifik match och därmed öka dina chanser att pricka rätt.

Ditt kanske absolut viktigaste medel att använda dig utav när du spelar Big 9 är ett wildcard. Du har alltid rätt till ett kostnadsfritt wildcard som du kan använda på valfri match på kupongen. Ditt wildcard ger dig garanterat rätt på matchen som du väljer och givetvis är det smart att använda ditt wildcard på den match du anser är mest svårtippad på kupongen.

Utdelning på 7, 8 och 9 rätt

Big 9 är ett poolspel som ger utdelning på 7, 8 och 9 rätt. För att kamma hem en del av den åtråvärda Big 9-potten så behöver du pricka in minst 7 rätt på kupongen. 40% av potten går till de som lyckas med bedriften att pricka in 9 rätt, 20% går till de med 8 gröna fullträffar och 40% till de som lyckats pricka 7 rätt. Om ingen skulle lyckas pricka 9 rätt, eller om antalet vinnare är stort och utdelningen inte blir högre än 15 kr, så går pengarna till en jackpot nästkommande spelomgång.

Big 9 resultat och utdelning

Är det dags att varva ned och rätta din kupong så kan du ta del av alla Big 9 resultat och utdelning hos oss på speltips.se. Att hålla koll på diverse resultat och utdelningar är inte alltid det lättaste, speciellt när informationen tenderar att ligga utspridd över flera olika hemsidor, men här kommer vi in i bilden. Vi presenterar alla resultat och utdelningar på samma ställe varje vecka så att du enkelt kan stämma av och se hur det gick för din kupong. Hos oss hittar du resultaten i samtliga nio matcher på kupongen och du kan även se vad utdelningen landar på för dig med 9, 8 eller 7 rätt.

Andelsspel är populärt

Big 9 är marknadens nyaste och troligtvis även hetaste produkt för tillfället. Precis som med övriga poolspel som ATG har att erbjuda så har man möjligheten att spela Big 9 som ett andelsspel. Spela tillsammans och vinn tillsammans, som det brukar heta. Då har man möjligheten att slå till med en större rad och därmed öka chanserna att pricka alla rätt. Har man turen vid sin sida så blir det även en stor vinst som man delar på. Andelsspel rent generellt är otroligt populärt bland det svenska folket och intresseset av att ta del av Big 9 andelsspel är väldigt stort.

Vanliga frågor om Big 9

Big 9 består av nio toppmatcher från Europas största toppligor och man måste tippa 1X2-utfall samt över/under 2,5 mål i samtliga nio matcher.

Kostnaden för Big 9 är 50 öre per rad. Antalet rader på kupongen ökar med varje gardering.

Ett wildcard kan du använda på valfri match på kupongen som garanterar dig rätt på den match du väljer. Du får alltid ett kostnadsfritt wildcard som du kan använda på valfri match.

För att vinna och ta del av utdelningen så behöver du ha antingen 7, 8 eller 9 rätt på kupongen.

ATG:s första poolspel Big 9 lanserades under oktober 2021.

Ja, precis som övriga poolspel hos ATG så går det att spela Big 9 som ett andelsspel.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.