Speltips Allsvenskan 2020

 1. Home
 2. /
Allsvenskan Författare: 2020-07-02T11:15:32+02:00

Allsvenskan är den största idrottsligan i vårt avlånga land. Tunga spelarprofiler, engagerade supportrar och heta derbymatcher bidrar till en ständigt ökad hype kring svensk fotbolls käraste ägodel. Häng med oss för senaste speltips och nyheter ur bettingsynpunkt.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Allsvenskan

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela utan konto & slipp verifiering

 • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
Betfair logo

100 kr Sport Bonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • En mycket generös välkomstbonus

 • Läs mer om Nordicbet

Till Nordicbet
888Sport logo

Få 100 kr Bonus

Minsta insättning: 100 kr

Minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Höga odds & bra bonus

 • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Speltips för Allsvenskan

speltips.se erbjuder vi dagligen speltips av yttersta kvalitet på massvis med fotbollsmatcher. Allsvenskan är även den ligan vi har flest förhöjda odds på och andra spännande betting kampanjer. Under den allsvenska säsongen kan du som följare av oss förvänta dig välgrundade och djupgående speltips från Sveriges största liga. Våra spelexperter har god koll på ligan och ger er de senaste nytt ifrån respektive lag. Skador, laguppställningar och mycket mer.

Speltips på Allsvenskan 2020

 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
DatumTipsterEventSpelOdds
02/07/2020Elias RomanosAllsvenskanSe på hemsidan1.82
02/07/2020Daniel JacobssonAllsvenskanSe på hemsidan2.20
02/07/2020Måns HaettnerAllsvenskanSe på hemsidan1.52
02/07/2020Axel OlssonAllsvenskanSe på hemsidan1.87
02/07/2020Kevin AnderssonAllsvenskanSe på hemsidan1.95
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ligans popularitet

Allsvenskan är Sveriges populäraste idrottsliga och en ständigt växande institution i samhället. De allsvenska klubbarna engagerar människor och supportrar som aldrig förr och trenden med ökande publiksiffror håller ständigt i sig. Med ett snitt på strax under 10 000 åskådare per match och många häftiga derbyn är Allsvenskan en liga som rent publikmässigt kan anses hålla hög europeisk klass. Ligan är vida omtalad i svenska medier och dominerar flödet mellan april och november. Skillnaden mellan Allsvenskan och Superettan i intresse är stort, även om det även i Superettan finns ett stort supporterstöd kring vissa föreningar. Tv-rättigheterna ägs av TV4/Cmore, där profiler som Lasse Granqvist, Jesper Hussfeldt och Olof Lundh guidar tittarna genom sändningarna.

Allsvenskans historia

Den första säsongen av Allsvenskan spelades redan 1924, men det var först under säsongen 1930/31 som vinnarna av serien fick status som svenska mästare. Detta efter att Allsvenskan ersatt svenska mästerskapen som utdelare av SM-guldet. Den första vinnaren av Allsvenskan var Göteborgslaget Gais. Det allsvenska serieformatet har varierat kraftigt genom historien men spelas idag från april till november (med vissa undantag). Sedan 2008 består ligan av 16 lag. Mesta mästare är Malmö FF med 23 seriesegrar, varav 20 SM-guld.

Så ser Allsvenskan ut idag

Idag är Allsvenskan en liga på publikmässig frammarsch och den huserar många profilstarka spelare och tränare med stark anknytning till klubben och dess supportrar. På senare år har Malmö FF haft ett stort övertag vad gäller titlar och framgångar (bland annat genom deltagande i Champions League) Men många lag har inför kommande säsong kraftsamlat och tagit stora steg framåt i sin utveckling. Ett exempel på detta är Östersunds FK som vunnit stora framgångar i Europa League där man tagit sig till slutspel.