Speltips Allsvenskan 2020

 1. Home
 2. /
Allsvenskan Författare: 2020-08-31T23:38:09+02:00

Allsvenskan är den största idrottsligan i vårt avlånga land. Tunga spelarprofiler, engagerade supportrar och heta derbymatcher bidrar till en ständigt ökad hype kring svensk fotbolls käraste ägodel. Häng med oss för senaste nyheter och speltips för allsvenskan varje dag.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Allsvenskan

888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Höga odds & bra bonus

 • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Stort spelutbud och höga odds

 • Läs mer om Betfair
Till Betfair

Speltips för Allsvenskan

Ta del av speltips för Allsvenskan varje dag hos oss på speltips.se. Vi erbjuder dagligen speltips av yttersta kvalitet på massvis med fotbollsmatcher. Allsvenskan är även den ligan vi har flest förhöjda odds på och andra spännande betting kampanjer. Under den allsvenska säsongen kan du som följare av oss förvänta dig välgrundade och djupgående speltips för Allsvenskan. Våra spelexperter har god koll på ligan och ger er de senaste nytt ifrån respektive lag; skador, laguppställningar och mycket mer. Det är givetvis helt gratis att ta del av våra speltips för Allsvenskan.

Speltips på Allsvenskan 2020

 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
 • Speltips Allsvenskan: Dagens bästa speltips
DatumTipsterEventSpelOdds
09/09/2020Elias RomanosAllsvenskanSe på hemsidan1.72
09/09/2020Daniel JacobssonAllsvenskanSe på hemsidan2.25
17/09/2020Måns HaettnerAllsvenskanSe på hemsidan1.82
21/09/2020Axel OlssonAllsvenskanSe på hemsidan1.57
21/09/2020Kevin AnderssonAllsvenskanSe på hemsidan3.95
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Ligans popularitet

Allsvenskan är Sveriges populäraste idrottsliga och en ständigt växande institution i samhället. De allsvenska klubbarna engagerar människor och supportrar som aldrig förr och trenden med ökande publiksiffror håller ständigt i sig. Med ett snitt på strax under 10 000 åskådare per match och många häftiga derbyn är Allsvenskan en liga som rent publikmässigt kan anses hålla hög europeisk klass. Ur ett bettingperspektiv är intresset skyhögt, och naturligtvis erbjuder vi ett flertalet kvalitativa speltips för Allsvenskan varje vecka.

Ligan är vida omtalad i svenska medier och dominerar flödet mellan april och november. Skillnaden mellan Allsvenskan och Superettan i intresse är stort, även om det även i Superettan finns ett stort supporterstöd kring vissa föreningar. Tv-rättigheterna ägs av Discovery, som även äger sändningsrättigheterna till Superettan.

Betting tips för Allsvenskan

Vi på speltips.se strävar efter att erbjuda kvalitativa betting tips från fotbollens alla hörn, och av förståeliga skäl är Allsvenskan en liga vi punktmarkerar från början till slut. Våra insatta experter har god koll på ligan i sin helhet och förser er läsare med grymma betting tips för Allsvenskan inför varje omgång. Att ta del av våra betting tips för Allsvenskan är helt gratis, och samtliga våra betting tips från Allsvenskan kommer med färsk information, djupa analyser och senaste nytt från samtliga lag. Naturligtvis hittar ni alltid marknadens bästa odds i samtliga våra betting tips för Allsvenskan.

Kampanjer för Allsvenskan

Hos oss på speltips kan du varje vecka ta del av erbjudanden, kampanjer och boostade odds från de största ligorna i världen, däribland Allsvenskan. Under säsongen kan ni räkna med en drös erbjudanden och kampanjer för Allsvenskan, med allt från boostade odds till riskfria spel. Det är aldrig fel att krydda till de heta derbytillställningarna med ett par läckra kampanjer.

Allsvenskans historia

Den första säsongen av Allsvenskan spelades redan 1924, men det var först under säsongen 1930/31 som vinnarna av serien fick status som svenska mästare. Detta efter att Allsvenskan ersatt svenska mästerskapen som utdelare av SM-guldet. Den första vinnaren av Allsvenskan var Göteborgslaget GAIS. Det allsvenska serieformatet har varierat kraftigt genom historien men spelas idag från april till november, med vissa undantag. Sedan 2008 består ligan av 16 lag. Mesta mästare är Malmö FF med 23 seriesegrar, varav 20 SM-guld.

Så ser Allsvenskan ut idag

Idag är Allsvenskan en liga på publikmässig frammarsch och den huserar många profilstarka spelare och tränare med stark anknytning till klubben och dess supportrar. På senare år har Malmö FF haft ett stort övertag vad gäller titlar och framgångar, bland annat genom deltagande i Champions League. Men många lag har inför kommande säsonger kraftsamlat och tagit stora steg framåt i sin utveckling. Ett exempel på detta är Östersund som skördat stora framgångar i Europa League där man tagit sig hela vägen till slutspel. Det var inte många år sedan man huserade i de lägre divisionerna. Svensk fotboll i sin helhet är onekligen på frammarsch.

Kommande matcher i Allsvenskan