Gratis Travtips

Trav Författare: 2021-11-03T14:20:40+01:00

Vi på Speltips.se skriver gratis travtips från V75 och V86 varje vecka med egna travexperter som följer travsporten varje dag. Gå gärna med i vår Travgrupp på Facebook och snacka med andra likasinnade om kommande lopp, speltips för trav, strategier och mycket mer. Här hittar du landets vassaste travtips!

Load More Posts

Spelbolag med odds på Trav

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet
Betfair logo

Spela för 100 kr – Få 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Minsta odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Stort spelutbud och höga odds

  • Läs mer om Betfair
Till Betfair

Travtips & Analyser

Speltips.se har valt att fokusera på Trav i sin helhet, och erbjuder därför ett flertalet travtips varje vecka. Vi arbetar hårt med att kunna erbjuda travtips inom flera olika lopp. Så länge har vi en utvecklad gemenskap i vår travgrupp på Facebook, där alla får ställa frågor och lägga ut sina idéer och tankar. I denna gruppen kan alla som delar intresset för trav diskutera med andra och dela med sig av travtips & speltips för trav. Gå med i vår grupp här för dagligt travsnack.

Speltips för Trav

Ta del av speltips för Trav hos oss på speltips.se. Vi erbjuder dagligen ett brett utbud av speltips för flera olika sporter, och på senare tid har vi även valt att satsa på speltips för Trav. Vi har djupt insatta trav-experter som förser er läsare med senaste nytt kring hästarna, kuskarna, banorna, loppen och mycket mer.

Vanligaste att spela på

Det finns många olika sätt och kombinationer att spela på inom travsporten. Den vanligaste spelformen är dock att vinnare av loppet samt vilken plats de tävlande hästarna hamnar på. Dessutom är det vanligt förekommande med så kallade H2H (Head to head), vilket innebär att man spelar på vilken av två specifikt utvalda hästar man tror placerar sig bäst i loppet.

I den lista som du finner längre ner på denna sida så hittar du några av de främsta spelbolagen som erbjuder bra odds på travsport, både i Sverige men även internationellt. Hos dessa spelbolag så kan du även ta del av generösa bonusar som ger dig lite mer att betta för då du ska lägga oddsspel på trav.

Historien om trav

Redan i de grekiska olympiska spelen under antiken så var en form av travsport representerad då man spände hästar framför en vagn som sedan tävlade mot andra hästekipage. De första travloppen i modern tid arrangerades redan under 1800-talet i framför allt USA och i Frankrike. Travsporten kom tidigt till Sverige och under mitten på 1900-talet så har man kunnat följa svensk travsport i Sverige. Allt fler stora spelbolag har på senare år vässat sina utbud och odds på travsport till de svenska spelarna, och nog kan vi vänta oss ytterligare en ökning de kommande åren.

Trav som sport idag

Trav är en mycket populär sport idag som årligen följs av miljoner besökare, både ute på banorna men även på tv. Trav är som störst i Frankrike, USA och Sverige. I Sverige är de största och mest kända travbanorna Solvalla och Åbytravet där många tävlingar går av stapeln. Den mest prestigefyllda travtävlingen är emellertid franska Prix d’Amérique.

Trav är erkänt populär som bettingsport och de flesta stora spelbolag erbjuder vassa marknader och odds på Trav. Idag så anordnas travsport på över 30 banor runt om i Sverige och totalt så är det nära 900 tävlingar som arrangeras varje år, vilket innebär att det finns minst ett travlopp per dag att betta på. Det har gjort att travsport blivit mycket populärt att betta på, framför allt i samband med Elitloppet och Åbys stora pris, två svenska tävlingar som är mycket populära även bland utländska travstjärnor. Sverige har tusentals kuskar och tiotusentals travhästar som tävlar varje år, även internationellt.