Betting Kampanjer

  1. Speltips
  2. /
Kampanjer Författare: 2024-05-21T13:54:55+02:00

Speltips.se bevakar dagligen alla betting sidor och uppdaterar löpande med alla förhöjda odds och riskfria spel som finns där ute. Vi tar även fram helt exklusiva kampanjer som enbart finns för våra läsare, vilket gör det extra roligt att hänga på vår hemsida. Varje kampanjinlägg har en klocka som räknar ner för att visa när kampanjen löper ut, så se till att skynda med att ta del av en kampanjen idag, för imorgon är den antagligen borta!

Kampanjer och förhöjda odds

På Speltips.se så har vi som målsättning att erbjuda minst en kampanj varje dag, så att du alltid ska kunna besöka oss och hitta en bra kampanj att utnyttja. Detta kan vi göra på grund av att vi har så pass bra kontakt med alla spelbolag i Sverige.

En vanlig kampanj som du hittar ofta här på hemsidan är förhöjda odds, eller superodds som vi också kallar det. Superodds är ett boostat odds där du får ett högre odds på en specifik match än vad marknaden normalt erbjuder. Ibland finns det ett omsättningskrav på vinsten från det förhöjda oddset men det brukar vara väldigt lågt i förhållande till vanliga odds bonusar. Normalt så har vi inget omsättningskrav alls på kampanjerna.

Gratisspel (freebets)

Freebets, eller gratisspel som det också heter, är något du kan få efter att du har tagit del av en kampanj här. gratisspel betalas alltså ut som vinst om kampanjen inte är omsättningsfri. För att omsätta ditt gratisspel så ska du oftast placera vinsten till ett lågt odds, ca 1,2-1,5. Standardregler för gratisspel är att du endast behåller vinsten från ditt gratisspel, inte själva insatsen.

Exempel: Du har spelat på ett förhöjd odds och ditt spel sitter. Normalt är att du får tillbaka din riktiga insats som du kan ta ut direkt och exempel 500 kr i gratisspel med ett litet omsättningskrav. I det här exemplet måste du omsätta dina 500 kr 1 gång, och placera dem till 2,0 i lägsta odds.

  • 500 kr (insats) x 2,0 (odds) = 1000 kr (total vinst).
  • 1000 kr (total vinst) – 500 kr (insats) = 500 kr.

Du kan alltså plocka ut 500 kr från ditt gratisspel!

Betting kampanjer med riskfria spel

Vi på speltips.se älskar riskfria spel och försöker ordna så många riskfria spel som möjligt med spelbolagen. Vi har ungefär 4 stycken kampanjer med riskfria spel varje månad, vilket du bara hittar hos oss. En riskfri kampanj fungerar så enkelt att du kan spela helt utan risk och få tillbaka pengarna om du skulle förlora. Vinner du så kan du ta ut pengarna som vanligt helt utan omsättningskrav.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.