Vi kan tillsammans med Interwetten erbjuda alla nya kunder 150 kr när du registrerar dig inför helgens höjdpunkter! Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera dig

Signa upp hos Interwetten genom knappen nedan och få 150 kronor utan insättning.

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

2. Få din bonus

Spela på helgens höjdpunkter hos Interwetten med 150 kr i insats. Du behöver inte kryssa i något speciellt på kupongen.

Använd bonusen på helgens höjdpunkter. Registrera dig genom länken och placera ditt spel som vanligt för att ta del av erbjudandet.

3. Njut av erbjudandet

Bonusbeloppet behöver behöver endast omsättas en gång innan utbetalning.

Du kan använda din bonus på 150 kronor inför helgens höjdpunkter och mycket annat. Så placera din första insats och njut av erbjudandet.

Bra att veta: Bonusbeloppet behöver endast omsättas en gång innan en utbetalning!

Helgens höjdpunkter

Kampanjen hos Interwetten kommer lägligt till den allsvenska premiärhelgen och flera andra stormatcher världen över. Nedanför listas några av helgens absoluta höjdpunkter.

Lördag 15:00: IFK Norrköping – Malmö FF

Den allsvenska premiären spelas på Platinumcars Arena i Norrköping där värdarna får besök av den regerande mästaren Malmö FF. IFK Norrköping är rejäla underdogs på förhand i och med motståndet som väntar. Skåningarna leds ut av Henrik Rydström även i år och har fått stämpeln som en av de största förhandsfavoriterna genom tiderna i Allsvenskan. Den starka guldtruppen från ifjol har spetsats till med Erik Botheim, Jens Stryger Larsen och Ricardo Friedrich.

Lördag 18:30: Bayern München – Borussia Dortmund

Stormöte från Bundesliga när Bayern München möter Borussia Dortmund på Allianz Arena. Storklubben i rött och vitt har hamnat efter ligaettan Bayer Leverkusen och behöver avsluta säsongen väldigt starkt. Ligafyran Dortmund har ett rejält slagläge inför det här mötet och är det någon gång man skall slå rivalen är det här och nu. Bayern München har ett frågetecken kring skyttekungen Harry Kane, vilket öppnar förhandstipsen en aning. Kan Dortmund straffa värdlaget?

Söndag 17:30: Manchester City – Arsenal

Tio omgångar återstår i Premier League och toppskiktet är otroligt tight. Ligaettan Arsenal står på samma poäng som Liverpool och en poäng före söndagens motståndare Manchester City. Förutsättningarna är väldigt klara här och skulle vi få en segrare i matchen ändrar det en hel del framöver. Arsenal kan utöka försprånget men samtidigt kan Manchester City gå upp och förbi. Den här matchen får man inte missa under påskhelgen. Är det här du använder din bonus från Interwetten?

Måndag 14:00: IFK Göteborg – Djurgårdens IF

Påskhelgen avslutas med fyra matcher från Allsvenskan. Under måndagen möts bland annat IFK Göteborg och Djurgården på Gamla Ullevi. Förhandstipsen säger Djurgården, mycket tack vare att man gjort en framgångsrik försäsong med derbyseger och säkrad cupfinal bland annat. Premiärnerverna och hemmaplanen bör övervägas – men visst är det stockholmarna som skall gå segrande ur det här. Gå till Interwettens utbud på matchen och hitta ditt spel.

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.