Att få en odds bonus utan att behöva göra någon insättning är naturligtvis väldigt eftertraktat bland spelarna – framför allt de småspelarna. Du får således en gratischans att tjäna pengar helt utan risk. Att ge bort gratispengar i onödan är dock inget spelbolagen av naturliga skäl vill göra, vilket medför att dessa bonusar är väldigt sällsynta och då oftast kommer med speciella omsättningskrav. Här nedan hittar du alla bettingsidor med gratis bonus vid registrering 2021.

Omsättningskrav

För att spelbolagen inte bara ska dela ut pengar till höger och vänster så lägger man nästan alltid omsättningskrav på bonusen. Det innebär att du måste omsätta (spela för) bonusen ett visst antal gånger – och ofta till ett minimumodds – innan du kan ta ut pengarna. Ett exempel skulle kunna vara att du måste omsätta bonus-summan 8 gånger till ett minsta odds på @1.80. Om bonusen var på 100 kr måste du således spela för totalt 800 kr (100 x 8 = 800) innan du kan ta ut pengarna. Var noga med att kolla hur länge bonusen gäller innan den går ut.

Gratisspel

En annan variant på bonus utan insättning är gratisspel. Gratisspel innebär helt enkelt att du får en summa att lägga en kupong på, där du vinner vinsten minus insatsen. Om du exempelvis har fått ett gratisspel på 50 kr och placerar det på en kupong med oddset @8.90 så vinner du 395 kr (50 x 8.90 – 50). Ibland finns det ett maxtak på hur mycket du får vinna i samband med dessa bonusar.

Bonusar utan insättning

Hajper logo

100 kr utan insättning

Maxbonus: Signa upp – Få 100 kr

Omsättningskrav: 20x bonus, min. odds 1.4

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

En unik gratis bonus

Då detta oftast renderar i förlustaffärer för spelbolagen och kan bli dyrköpt marknadsföring så är det väldigt, väldigt unikt att dessa erbjudanden dyker upp på marknaden. När de väl gör det så handlar det ofta om en kortare tidsperiod. Här på Speltips.se håller vi utkik efter dessa kampanjer med förstoringsglas och uppdaterar denna artikel kontinuerligt. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra bonusar utan insättning:

  • Du spelar helt utan någon risk
  • Möjlighet till att fylla på semesterkassan
  • Ett bra sätt ett testa på olika spelbolag
  • Du får ett gratis tidsfördriv

Omsättningskrav

Du borde också tänka på att det kan finnas andra krav kring en bonus utan insättning när du skapar konto hos ett spelbolag. Du har, förutom kravet på omsättning, också saker som minimum odds och eventuella förbjudna oddsspel.

“Du ska alltid läsa igenom regler och villkor när du skaffar ett konto hos spelbolag och tar bonus hos dem – för regler kan skilja enormt mycket från bettingsida till bettingsida.”

Det kan också bara bra att veta att eftersom du inte sätter in några pengar vid bonus utan insättning. Så måste du “claima” bonusen själv på kontot, vilket du gör enkelt genom att godkänna bonusen, oftast via “mina sidor” eller liknande. 

Det finns alltid ett minimum odds som du måste följa när du ska omsätta dina extra pengar, det ligger ofta på runt 1.80 i odds. Detta betyder kort och gott att om du vill att dina spel ska räknas mot omsättningskravet, då måste alla spel placerade ha minst 1.80 i odds, allt under det är fortfarande godkända spel – men det räknas inte mot kravet.

Ibland så är även vissa odds-marknader inte tillåtna att spela på under en bonus, ett exempel kan vara Asian Handicap, dessa kan ibland ha speciella regler, kolla upp innan du spelar. Den svenska spellagen har krånglat till det lite, försök vara påläst!

I regel omsättningskrav

För att spelbolagen inte ska “riskera” alltför mycket så låser man bonusen till ett visst omsättningskrav. Det innebär att du måste spela för (dvs omsätta) pengarna ett visst antal gånger, eller mer konkret för en viss summa, innan du kan plocka ut dem till ditt bankkonto. Allt som oftast finns det även ytterligare krav, t ex ett minimum antal matcher eller odds. En del marknader tillåts emellanåt inte heller. Det är således väldigt viktigt att du läser igenom de exakta reglerna som gäller för just din bonus.

Ett spelsätt som är gratis och utan risk

Det attraktiva med dessa bonusar är att du inte riskerar ett jota. Även om du förlorar dina bonuspengar så har du inte tappat en enda krona från ditt bank-konto och det kan kännas som en stor trygghet. Det är ett väldigt behändigt och skönt steg in i spelbranschen för den lite oerfarna spelaren som vill testa sina vingar. Summorna som mottas i dessa bonusar utan insättning är dock inte speciellt höga, men det kan alltså vara ett skönt ingångssteg.