Bonusar utan insättning är den mest eftertraktade Betting Bonusen på marknaden – framför allt bland nya spelare. Du får då en gratischans att tjäna pengar helt utan risk – en deal som är fantastisk. Att ge bort gratispengar i onödan är dock inget Spelbolagen av naturliga skäl vill göra, vilket medför att dessa Odds Bonusar är väldigt sällsynta och då oftast kommer med speciella omsättningskrav. Här nedan finns alla Bettingsidor med gratis Bonus vid registrering 2024.

Spelbolag med bonusar utan insättning i juni

Interwetten logo

Omsättningskrav: 1x Bonus – Min Odds: 1.70

Mr Green Oddsbonus

Bonus-Regler och Villkor gäller | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se |Läs fullständiga regler och villkor här.

Frågor & Svar – Bonusar Utan Insättning

Att hitta en bonus utan insättning är inte vanligt men det finns ett par få spelbolag som erbjuder det idag! Dessa hittar du i vår topplista ovan.

Ingen sajt erbjuder det i dagsläget.

Det betyder precis som det låter: nya kunder får en summa bonuspengar att spela på bettingsidan för, utan att behöva göra en insättning med egna medel.

Bonusar utan insättning är ofta en ganska stor förlust för spelbolag. Först och främst lockar det mindre värdefulla spelare som bara jagar gratispengar, sedan kostar det också en del att betala ut vinster helt gratis utan insättning.

Det finns egentligen bara en nackdel, som ändå inte är någon nackdel då det är gratis pengar oavsett. Det vi pratar om är kraven som dessa bonusar oftast kommer med. Omsättningskraven kan ibland vara upp emot 30x totala bonusen, så får du en hundring då måste 3000 kr spelas för innan uttag beviljas.

Både ja och nej. Det är absolut bästa bonusen sett till värdet då man inte behöver slösa pengar själv, men totala summan bonuspengar är mindre än en så kallad reload-bonus. Så ja, överlag är bonus utan insättning bäst, framförallt för nya spelare. Men vi föredrar nog ändå en större Betting Bonus med bättre krav trots att insättning krävs då.

Det är för att spelbolagen vill skydda sig mot för stora förluster. Hade det inte funnits stora krav på bonusarna utan insättning, då hade en enorm skara människor kunna göra uttag.

Ganska mörk. Vi har sett en kraftig minskning av dessa bonusar på senare år och vi förväntar oss inte några stordåd inom en snar framtid. Bonusar utan insättning erbjuds oftast av nya spelbolag som vill göra reklam, och eftersom att nya spelbolag inte kommer lika ofta längre så har även bonusar blivit lidande.

Bonusar Utan Insättning – Få Gratis Bonus

Bonusarna utan insättning renderar ofta i förlustaffärer för spelbolagen med svensk licens och kan bli dyrköpt marknadsföring. Då förstår man att det är väldigt, väldigt unikt att dessa erbjudanden dyker upp på marknaden. När de väl gör det så handlar det ofta om en kortare tidsperiod. Här på Speltips.se håller vi utkik efter dessa kampanjer med förstoringsglas och uppdaterar denna artikel kontinuerligt.

En bonus utan insättning är verkligen en helt unik gratis bonus. Det är den enda kampanjen som gör att man på riktigt kan spela på odds helt utan kostnad. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra bonusar utan insättning:

  • Du spelar helt utan någon risk
  • Möjlighet till att fylla på semesterkassan
  • Ett bra sätt ett testa på olika spelbolag
  • Enkelt att gå pluss
  • Du får ett gratis tidsfördriv

Regler & Villkor på Bonusar Utan Insättning

Du borde också tänka på att det kan finnas andra krav kring en bonus utan insättning när du skapar konto hos ett spelbolag. Du har, förutom kravet på omsättning, också saker som minimum odds och eventuella förbjudna oddsspel.

“Du ska alltid läsa igenom regler och villkor när du skaffar ett konto hos spelbolag och tar bonus hos dem – för regler kan skilja enormt mycket från bettingsida till bettingsida.”

Det kan också bara bra att veta att eftersom du inte sätter in några pengar vid bonus utan insättning. Så måste du “claima” bonusen själv på kontot, vilket du gör enkelt genom att godkänna bonusen, oftast via “mina sidor” eller liknande. 

Det finns alltid ett minimum odds som du måste följa när du ska omsätta dina extra pengar, det ligger ofta på runt 1.80 i odds. Detta betyder kort och gott att om du vill att dina spel ska räknas mot omsättningskravet, då måste alla spel placerade ha minst 1.80 i odds, allt under det är fortfarande godkända spel – men det räknas inte mot kravet.

Ibland så är även vissa odds-marknader inte tillåtna att spela på under en bonus, ett exempel kan vara Asian Handicap, dessa kan ibland ha speciella regler, kolla upp innan du spelar. Den svenska spellagen har krånglat till det lite, försök vara påläst!

I regel omsättningskrav

Med tanke på att spelbolagen inte vill “riskera” alltför mycket på dessa kampanjer så låser man alltid bonusen till ett visst omsättningskrav. Det innebär att du måste spela för (dvs omsätta) pengarna ett visst antal gånger, eller mer konkret för en viss summa, innan du kan plocka ut dem till ditt bankkonto. Det är således väldigt viktigt att du läser igenom de exakta reglerna som gäller för just din bonus.

“Spelbolagen delar inte ut pengar till höger och vänster – därav har Bonus Utan Insättning alltid omsättningskrav.”

För att spelbolagen inte bara ska dela ut pengar till höger och vänster finns som sagt omsättningskravet. Det innebär att du måste omsätta (spela för) bonusen ett visst antal gånger – och ofta till ett minimumodds – innan du kan ta ut pengarna. Ett exempel skulle kunna vara att du måste omsätta bonus-summan 8 gånger till ett minsta odds på @1.80. Om bonusen var på 100 kr måste du således spela för totalt 800 kr (100 x 8 = 800) innan du kan ta ut pengarna. Var noga med att kolla hur länge bonusen gäller innan den går ut.

Ett spelsätt som är gratis och utan risk

Det attraktiva med dessa bonusar är att du inte riskerar ett jota. Även om du förlorar dina bonuspengar så har du inte tappat en enda krona från ditt bank-konto och det kan kännas som en stor trygghet. Det är ett väldigt behändigt och skönt steg in i spelbranschen för den lite oerfarna spelaren som vill testa sina vingar. Summorna som mottas i dessa bonusar utan insättning är dock inte speciellt höga, men det kan alltså vara ett skönt ingångssteg.

Gratisspel Utan Insättning

En annan variant på bonus utan insättning är gratisspel bonusar & riskfria bonusar. Gratisspel utan risk innebär helt enkelt att du får en summa att lägga en kupong på, där du vinner vinsten minus insatsen. Om du exempelvis har fått ett gratisspel på 50 kr och placerar det på en kupong med oddset @8.90 så vinner du 395 kr (50 x 8.90 – 50). Ibland finns det ett maxtak på hur mycket du får vinna i samband med dessa bonusar – och det är inte bra. Å andra sidan så är det trots allt gratis pengar, så allt för höga krav kan man kanske inte ha som ny kund hos de spelbolagen som erbjuder bonus utan insättning.

Jonas Svanberg

Skribent

Jonas är relativt ny på Speltips och har en bakgrund inom e-sportsbranschen. Han har huvudsakligen ansvar för casinorecensionerna men hoppar även in ibland med tips och nyheter kring sport och betting. Jonas har spelat fotboll sedan han var ung och tack vare sitt stora sportintresse har han bra koll på de största ligorna i Europa, något han gärna delar med sig utav.