Att få en odds bonus utan att behöva göra någon insättning är naturligtvis väldigt eftertraktat bland spelarna – framför allt de småspelarna. Du får således en gratischans att tjäna pengar helt utan risk. Att ge bort gratispengar i onödan är dock inget spelbolagen av naturliga skäl vill göra, vilket medför att dessa bonusar är väldigt sällsynta och då oftast kommer med speciella omsättningskrav. Här nedan hittar du alla bettingsidor med gratis bonus vid registrering 2020.

Omsättningskrav

För att spelbolagen inte bara ska dela ut pengar till höger och vänster så lägger man nästan alltid omsättningskrav på bonusen. Det innebär att du måste omsätta (spela för) bonusen ett visst antal gånger – och ofta till ett minimumodds – innan du kan ta ut pengarna. Ett exempel skulle kunna vara att du måste omsätta bonus-summan 8 gånger till ett minsta odds på @1.80. Om bonusen var på 100 kr måste du således spela för totalt 800 kr (100 x 8 = 800) innan du kan ta ut pengarna. Var noga med att kolla hur länge bonusen gäller innan den går ut.

Gratisspel

En annan variant på bonus utan insättning är gratisspel. Gratisspel innebär helt enkelt att du får en summa att lägga en kupong på, där du vinner vinsten minus insatsen. Om du exempelvis har fått ett gratisspel på 50 kr och placerar det på en kupong med oddset @8.90 så vinner du 395 kr (50 x 8.90 – 50). Ibland finns det ett maxtak på hur mycket du får vinna i samband med dessa bonusar.

Hajper logo

 Få 100 kr Betting Bonus

100 kr Bonus – Sätt in med Swish och Spela

Omsättningskrav: 1x bonus

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Bonusar utan insättning

En unik gratis bonus

Då detta oftast renderar i förlustaffärer för spelbolagen och kan bli dyrköpt marknadsföring så är det väldigt, väldigt unikt att dessa erbjudanden dyker upp på marknaden. När de väl gör det så handlar det ofta om en kortare tidsperiod. Här på Speltips.se håller vi utkik efter dessa kampanjer med förstoringsglas och uppdaterar denna artikel kontinuerligt. Här är några anledningar varför du ska ta del av våra bonusar utan insättning:

  • Du spelar helt utan någon risk
  • Möjlighet till att fylla på semesterkassan
  • Ett bra sätt ett testa på olika spelbolag
  • Du får ett gratis tidsfördriv

I regel omsättningskrav

För att spelbolagen inte ska “riskera” alltför mycket så låser man bonusen till ett visst omsättningskrav. Det innebär att du måste spela för (dvs omsätta) pengarna ett visst antal gånger, eller mer konkret för en viss summa, innan du kan plocka ut dem till ditt bankkonto. Allt som oftast finns det även ytterligare krav, t ex ett minimum antal matcher eller odds. En del marknader tillåts emellanåt inte heller. Det är således väldigt viktigt att du läser igenom de exakta reglerna som gäller för just din bonus.

Ett spelsätt som är gratis och utan risk

Det attraktiva med dessa bonusar är att du inte riskerar ett jota. Även om du förlorar dina bonuspengar så har du inte tappat en enda krona från ditt bank-konto och det kan kännas som en stor trygghet. Det är ett väldigt behändigt och skönt steg in i spelbranschen för den lite oerfarna spelaren som vill testa sina vingar. Summorna som mottas i dessa bonusar utan insättning är dock inte speciellt höga, men det kan alltså vara ett skönt ingångssteg.