Välkommen till vår egen TV-guide på Speltips.se som täcker all sport på tv som spelas idag och kommande dagar. Guiden täcker alla matcher inom de flesta sporter som är populära för det svenska folket.

Filtrera på Sport

Komplett guide för sport på tv

Speltips.se TV-guide inom sport på tv är komplett och i vårt tycke den bästa guiden som finns på den svenska marknaden idag. Guiden innehåller givetvis alla sporter och ligor som är intressanta för folket i Sverige, men också utförlig information om såväl matchtider som vart du kan se den. För att nämna ett par av ligorna som erbjuds i guiden så är det Allsvenskan, Premier League, Serie A, Superettan, La Liga, Ligue 1 och hela vägen ner till Divison 1.

I dagsläget guidar vi dig till rätt TV-kanal inom fotboll, ishockey, motorsport, amerikansk fotboll, tennis och handboll. Vi planerar dock för att utöka vårt utbud till såväl padel som skidor som ökar intresse i Sverige i takt med våra framgångar inom sporterna. Just intresset för att se på padel har ökat snabbt och ett stort antal utövare finns nu i Sverige som gärna vill se sina favoriter i TV-rutan.

Om du vill se uppdaterade resultat för övriga matcher samtidigt som du följer en match, besök då våran sida för liveresultat på Speltips.se som uppdateras live i realtid.

Fördelar med vår TV-guide:

  • Alltid uppdaterad med aktuella matcher
  • Visar inte bara TV-kanal utan också alternativ för streaming
  • Ett stort antal sport och ligor, även mindre sporter

Vi visar alternativ till det traditionella

Det vanligaste är givetvis att se matchen genom traditionell TV som länge varit det enda alternativet. Nu har dock möjligheterna blivit betydligt fler i takt med att tekniken utvecklats och ett antal spelbolag i Sverige sänder nu matcher genom deras plattformar. Till en början så kunde man endast sända mindre matcher i andra länder, men under den sista tiden har man också fått rättigheterna till större ligor, som exempelvis Serie A och Bundesliga.

Sändningarna är nästan alltid av bra kvalité och kostar aldrig någonting mer än att du skall ha ett saldo på ditt spelkonto hos det aktuella spelbolaget. Det enda som du missar med en spelstream är att det inte är svenska kommentatorer och såldes heller ingen klassisk studio i pausvilan vid större matcher.

blomman

Chefredaktör

Andreas är vår nya chefredaktör här på Speltips.se. Han har flera års erfarenhet inom branschen och har jobbat som bland annat oddssättare och sportsbook manager på Malta. Sportintresset är brett och när inte favoritlaget Hammarby spelar är det basket som gäller. Andreas sköter kontakten med Speltips skribenter och har du några frågor kring det är du varmt välkommen att kontakta honom.