Bettingsidor med riskfritt spel

Riskfria spel Författare: 2020-08-19T12:01:58+02:00

Vi på speltips.se älskar riskfria spel då du får möjlighet att spela helt försäkrat utan att riskera dina pengar. Därför arbetar vi väldigt hårt med att fixa minst ett nytt riskfritt spel varje vecka. Oftast är det riskfria spelet exklusivt för våra läsare, så det är viktigt att du använder vår länk när du signar upp så att det blir helt korrekt. Här hittar du alla bettingsidor med riskfritt spel 2020.

Så fungerar ett riskfritt spel

En av de vanligaste frågorna vi får kring riskfria spel är: “Vad tjänar spelbolaget på att ge bort ett riskfritt spel?”. Bettingsidorna ger ut riskfria spel av samma anledning som när dom ger ut en vanlig välkomstbonus. Dom gör det för att du ska ta steget och testa deras produkt. Förhoppningsvis kommer du gilla dem och sedan fortsätta spela när du lägger dina vanliga spel.

Så definierar vi ett riskfritt spel

Ett riskfritt spel kan se ut på lite olika sätt och ha lite olika namn. De vanligaste är namnen hos spelbolagen är: Riskfritt spel, Försäkrat spel och Spel utan risk. Det finns en del spelbolag som väljer att kalla det “riskfritt spel” fast det inte är det. Här kommer en förklaring hur ett äkta riskfritt spel ska se ut:

  • Vid förlust ska man kunna ta ut sin insättning utan krav på omsättning.
  • Vid vinst ska det riskfria spelet ej omvandlas till ett gratisspel (free bet).
  • Vid vinst ska man som mest behöva omsätta nettovinsten (inte insatsen).

Spelbolag med riskfritt spel

Betfair logo

Få 100 kr tillbaka

Maxbonus: Få 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 2.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Till Lucky Sport
Betfair logo

 100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela riskfritt

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Helt unik spelplattform

  • Läs mer om Betfair

Till Betfair

Riskfria kampanjer

Load More Posts

Så använder du ett riskfritt/försäkrat spel

Ett riskfritt spel kan ha många olika namn, som till exempel Riskfritt spelFörsäkrade spel och Spel utan risk. Oavsett namn så innebär ett riskfritt spel att du spelar helt “försäkrat” utan att du riskerar din egna pengar. Du behöver alltid göra en egen insättning när du ska ta del av ett riskfritt spel, men du kan alltid ta ut insättningen oavsett om du vinner eller förlorar ditt spel.

Riskfritt spel utan omsättningskrav

På en vanlig välkomstbonus som du får vid första insättning, så är det nästan alltid ett omsättningskrav kopplat till bonusen. Våra riskfria kampanjer är till stor del helt utan omsättningskrav vilket innebär att du kan ta ut dina pengar direkt efter ditt spel. Detta är något som vi är stolta över, och väldigt unikt i Sverige.

Omsättningskrav på nettovinsten

Som vi skrev ovan så är ett äkta riskfritt spel när du kan ta ut din insättning oavsett vinst eller förlust. Vissa spelbolag, som till exempel Betsson, har dock ett omsättningskrav på nettovinsten. Det innebär att du kan ta ut insättningen men måste omsätta den delen du fått i vinst.

Exempel: Du sätter in 1000 kr hos Betsson och lägger ett riskfritt spel till 2.00 i odds. Vid vinst så får du tillbaka din insättning (1000 kr) som du kan ta ut direkt. Din nettovinst blir då 1000 kr som har ett omsättningskrav på 1x med minsta odds 1.5. När du sedan har spelat 1 gång och det spelet sitter, så kan du även ta ut vinsten.

Fördelar med spel som är försäkrade

  • Perfekt sätt att testa ett nytt spelbolag.
  • Stor chans att du vinner pengar.
  • Pengarna tillbaka om ditt spel inte sitter.
  • Nettovinsten har inget eller väldigt lågt omsättningskrav.
  • Du kan alltid ta ut dina pengar vid förlust.

Viktigt: Ett konto per riskfritt spel och hushåll!

En vanlig fråga som vi får, är om syrran eller brorsan också kan registrera ett konto för att ta del av det riskfria spelet. Enkelt svar: Det går tyvärr inte! En vanlig regel som alla bettingsidor har är att man endast får ha ett (1) registrerat konto per hushåll (IP-adress, kontokort, hemadress, e-post). Det kan uppfattas som tufft, men syftet med ett riskfritt spel är att du ska få möjlighet att testa deras sporttjänst utan att riskera dina pengar, vilket är en väldigt bra bonus som kostar pengar. Är det flera från samma adress och familj som registrerar ett spelkonto, så är sannolikheten stor att det är du som använder alla konton. Du kan alltid fråga oss i vår chatt här på Speltips.se om det är något du undrar över.