Bettingsidor med riskfritt spel

Riskfria Spel Författare: 2024-07-04T15:13:55+02:00

Alla älskar riskfria spel och det är tyvärr något som blir allt mer sällsynt men i listan nedan hittar du alla spelbolag med riskfria spel 2024

Spelbolag med riskfritt spel i juli

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

 • Insättningar med BankID & Swish

 • Läs mer om Lucky Sport

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: – Min Odds: 1.80

 • Supersnabba uttag!

 • Läs mer om Snabbare

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Snabb bettingsida med bra bonus

 • Läs mer om Campobet

Betinia Odds Bonus

Omsättningskrav: 6

 • Kom igång på 2 minuter med Swish

 • Läs mer om Betinia

Mr Green Oddsbonus

Bonus-Regler och Villkor gäller | +18 | Spela Ansvarsfullt | stodlinjen.se | spelpaus.se |Läs fullständiga regler och villkor här.

Betway Odds Bonus

Omsättningskrav: 0x – Min. Odds: valfritt

 • Komboförsäkringen bonus

 • Läs mer om Betway

Riskfria kampanjer

Bästa Bettingsidorna med Riskfritt Spel ⭐️

 • Unibet  ➡  Bettingsida med riskfritt spel utan omsättningskrav
 • Mr Green ➡ Gigant med riskfritt spel vid registrering.
 • Snabbare  ➡  Snabba uttag och grym bonus utan omsättning.
 • Betway ➡  Spelbolag med riskfritt spel.
 • Campobet ➡ Grym bettingsida med riskfritt spel.
 • Lucky SportsTrevlig bonus för nya användare.

Vanliga Frågor om Bettingsidor med Riskfria spel

Ett riskfritt spel är en av de typer av bonus som garanterar dig en summa pengar tillbaka om du lägger ett spel som går förlorat. Namnet talar för sig själv, riskfritt spel. Du är alltså försäkrad mot förlust vid ditt första spel och får pengar tillbaka i det fallet att ditt spel skulle gå förlorat. Ofta är det inte ens någon omsättning vid förlust utan du kan ta ut insättningen direkt utan kostnad. Simpelt va?

Ett Riskfritt spel är en av de bästa bonus för betting som finns på marknaden. Det beror framförallt på att du är försäkrad mot förluster och behöver inte oroa dig för omsättningskrav vid vinnande spel. Riskfria spel innebär att du ska satsa en viss summa pengar på ett odds som ofta har ett minimikrav, går spelet du lägger vinnande så är vinsten riktiga pengar och skulle bettet förlora så får du tillbaka pengar i form av bonus med omsättningskrav eller i riktiga pengar om det är bra villkor på spelsidan.

Det finns flera olika typer av bonusar för betting som du kan hitta om du är villig att söka runt lite på internet. Utöver Riskfria spel finns Gratisspel, Reload bonus, Non-Sticky bonus, Boostade och Förhöjda odds samt Gratisspel utan insättning. Alla dessa har sina egna fördelar och nackdelar, men oavsett vad så är alla bonusar för betting bättre än ingenting alls eftersom att du ger dig en större chans att vinna.

Ett gratisspel utan insättning eller ett vanligt gratisspel är en bonus som ger dig en summa pengar att satsa på odds. Ofta så måste du t.ex. placera ett spel som har ett minimum odds och du kanske måste satsa 200 SEK eller liknande på det spelet för att motta ett gratisspel efter bettet är rättat. Riskfria spel betyder att du får tillbaka en summa pengar vid förlorat spel, så om du vinner spelet får du ingen bonus, men du får behålla alla vinster från det första spelet utan att du behöver omsätta. Vissa riskfria spel håller också längre, du får motta en bonus vid din första förlust, inte bara om ditt första bet går förlorat.

Vi på Speltips tycker absolut att Riskfria Spel är en riktigt bra Odds Bonus. För det första beror det på att du kan lägga ditt första spel utan risk för att förlora din insats – du får pengarna tillbaka om spelet inte går hem. Dessutom är Riskfria Spel ofta utan omsättningskrav, något som vi idag ser bland annat hos Hajper.

Fördelarna gentemot andra bonusar är att du kan spela helt riskfritt och du låser inte upp pengarna som du sätter in vilket en reload bonus hade gjort. Ofta så fungerar riskfria bonusar på så sätt att om du satsar en hundralapp av dina egna pengar så får du tillbaka den hundringen om du ditt spel skulle gå förlorat. Skulle din satsning med egna pengar gå vinnande då får du inga bonuspengar som blir låsta – du har istället vinsten från första spelet. Den stora nackdelen skulle nog vara summan av bonuspengar du kan satsa. Vi snackar inga stora summor som är försäkrade, så nackdelen är nog mängden pengar, även om det är lagens fel och inte spelbolaget.

För att veta om en Oddsbonus för betting har schyssta villkor så ska du kika på tre saker med en gång. Du ska titta på omsättningskravet, antal dagar du har på dig att omsätta och vad minimum odds du kan satsa på som omsätter bonusen är. Omsättningskravet är det viktigaste, här ska du leta efter låga omsättningar på allt från x0 – x5. Hittar du en bonus som ger dig hundra kronor extra men det binder upp din insättning x5 eller mer – skippa. Sen vill man alltid ha minst 30 dagar på sig och minimum oddset som omsätter bonusen ska aldrig vara över 2.0. Följer du dessa steg har du alltid en schysst bonus!

Du ska ta en bonus på bettingsidor för att ge dig själv en så stor fördel som möjligt när du ska spela mot bettingsajterna. Alla typer av bonusar som t.ex. Gratisspel utan insättning och Riskfria spel ger dig en större chans att vinna pengar på din första insättning eftersom att du kan satsa mer. Kolla alltid upp den bästa oddsbonus innan du ska ge dig in i betting-världen!

Så använder du ett riskfritt/försäkrat spel

riskfrittHos nya bettingsidor 2024 så är trenden helt solklar – mindre krav och spel utan risk lockar kunder och det ser vi tydligt med Nya Betting Bonusar där fler Bettingsidor har gått över till höga Riskfria Spel helt utan omsättningskrav. Ett riskfritt spel kan ha många olika namn, som till exempel Riskfritt spelFörsäkrade spel och Spel utan risk. Oavsett namn så innebär ett riskfritt spel att du spelar helt ”försäkrat” utan att du riskerar din egna pengar. Du behöver alltid göra en egen insättning när du ska ta del av ett riskfritt spel, men du kan alltid ta ut insättningen oavsett om du vinner eller förlorar ditt spel.

”En riskfri bonus är den bästa oddsbonus på marknaden i många fall eftersom att du är försäkrad mot förluster och du låser inte upp dina egna pengar till ett krav att omsätta bonusen som bland annat en reload bonus hade gjort.”

Användningen av ett Riskfritt/Försäkrat spel är väldigt simpelt, satsa pengar på den kombinationen eller singelmarknaden du vill ha och vinner spelet så får du behålla hela vinsten utan krav, förlorar spelet får du insättningen tillbaka. Att spela riskfritt är en av de bästa bonus för betting som finns att hämta på spelmarknaden, så prova på Riskfria spel redan idag hos några av de spelbolag som erbjuder dessa typer av bonusar – du kommer inte ångra dig!

Vad är ett riskfritt spel? 👇

Ett riskfritt spel kan se ut på lite olika sätt och ha lite olika namn. De vanligaste är namnen hos spelbolagen är: Riskfritt spel, Försäkrat spel och Spel utan risk. Det finns en del spelbolag som väljer att kalla det ”riskfritt spel” fast det inte är det. Här kommer en förklaring hur ett äkta riskfritt spel ska se ut:

 • Vid förlust ska man kunna ta ut sin insättning utan krav på omsättning
 • Vid vinst ska det riskfria spelet ej omvandlas till ett gratisspel (free bet)
 • Vid vinst ska man som mest behöva omsätta nettovinsten (inte insatsen)

Riskfritt spel utan omsättningskrav

På en vanlig välkomstbonus som du får vid första insättning. Du kan hitta en bonuskod hos bet365 här. Det är nästan alltid ett omsättningskrav kopplat till bonusen. Våra riskfria kampanjer är till stor del helt bonusar utan omsättningskrav vilket innebär att du kan ta ut dina pengar direkt efter ditt spel. Detta är något som vi är stolta över, och väldigt unikt i Sverige.

”Det betyder också att det faktiskt är en riktig försäkring – eftersom du får riktiga cash tillbaka på ditt konto.”

Du ska alltid leta efter riskfria spel där du slipper spela på odds som du egentligen enbart lägger för att det omsätter bonusen och istället kika efter Riskfria spel utan omsättningskrav – det är den bästa bonus för betting du kan hitta. Visst är den procentuella bonusen du får på en vanlig reload oddsbonus kanonbra den med, men det går inte riktigt att jämföra med att spela utan omsättningskrav, det är överlägset mest fördelaktigt om du ska lyckas tjäna pengar på din första insättning. I Sverige kan vi vara stolta över att snabba uttag och snabba insättningar existerar, nu hoppas vi på att vi snart också har en spelmarknad där det finns riskfria spel och andra bonusar som gratisspel utan insättning och utan omsättningskrav i överflöd.

Omsättningskrav på nettovinsten

Som vi skrev ovan så är ett äkta riskfritt spel när du kan ta ut din insättning oavsett vinst eller förlust. Vissa spelbolag, som till exempel Betsson, har dock ett omsättningskrav på nettovinsten. Det innebär att du kan ta ut insättningen men måste omsätta den delen du fått i vinst.

Sådana villkor drar ju självklart ner betyget lite grann, men det är fortfarande värt att prova på eftersom att andra typer av bonusar också kräver att du omsätter bonusen, så detta gör att den riskfria spel bonusen lägger sig på samma nivå som en Reload – det är fortfarande värt, men lite sämre.

”Det är alltid viktigt att du läser igenom regler och villkor när du letar efter den bästa oddsbonus för betting.”

Så att du är medveten av vad som förväntas av dig som spelare och vad du kan förvänta dig av spelbolaget. Att ha lite omsättning på en bonus är inte hela världen – så länge det inte är orimligt mycket.

Exempel: Du sätter in 1000 kr hos Betsson och lägger ett riskfritt spel till 2.00 i odds. Vid vinst så får du tillbaka din insättning (1000 kr) som du kan ta ut direkt. Din nettovinst blir då 1000 kr som har ett omsättningskrav på 1x med minsta odds 1.5. När du sedan har spelat 1 gång och det spelet sitter, så kan du även ta ut vinsten.

riskfria spel omsättning

Så använder du ett Gratisspel/Freebet

Gratisspel på bettingsidor 2024? Det finns det faktiskt ett överflöd av. Det är inte bara Riskfria spel som finns på spelmarknaden och ploppar upp mer och mer – riskfria spelet har en kusin som dominerar spelmarknaden just nu och mängder av bettingsidor erbjuder sina nya kunder ett Freebet vid första insättning. Gratisspel har ofta inte högre krav än att du omsätter bonusen x1, här finns det alltså god chans att kunna göra snabba uttag med dina första satsningar. Den nya spellagen har mer eller mindre tagit livet av våra kära, stora Reloads som länge dominerat marknaden och dessa har blivit ersatta av vad som just nu är den bästa bonus för betting – gratisspel. 

”Ett gratisspel eller freebet som de ofta kallas är en viss summa pengar som du får av spelbolaget att lägga på ett valfritt spel.”

Det kräver ofta att du gör en insättning på 100-200kr och dessa måste placeras på ett odds som ofta har ett minimikrav. När du placerat ditt första spel efter att du gjort din första insättning, så dimper ditt gratisspel in på ditt spelkonto direkt efter första spelet har rättats – vare sig det är vinst eller inte. När du sedan fått ditt freebet så kommer du inte få insatsen av gratisspelet vid vinst. För att ta ett exempel, placera ditt 100kr gratisspel på United att vinna mot Everton till 3.0 i odds – då får du 200kr vinst om de går in. Mer regler än så finns ofta inte, det är enkelt och smidigt för både kund och bolag.

Gratisspel Utan Insättning

Gratisspel utan insättning på betting odds låter ju nästan för bra för att vara sant. Men det går att hitta bettingsidor som erbjuder gratisspel utan insättning 2024. Har ni varit med länge och spelat på odds så vet ni att gratisspel utan insättning var mycket vanligare förr och det var ofta man fick en femtiolapp eller liknande vid registrering utan att ens behöva uppge dina kortuppgifter.

”Detta har visserligen dött ut lite grann då spelbolagen inte gillar när 9/10 konton som registreras enbart är där för att plocka en gratis bonus och sedan sticka.”

Men gratisspel utan insättning existerar och det är nu egentligen samma sak som riskfria spel – eftersom att du inte riskerar någonting av dina egna pengar. Bonusar som denna kommer ofta med ganska höga krav på hur du omsätter bonusen, men vad gör det när du inte betalar någonting för det. Håll utkik hos oss för att alltid hitta alla nyaste och hetaste erbjudanden!

Bettingsidor med Gratisspel Utan Insättning 2024

Just nu så finns det lite olika spelbolag med svensk licens som erbjuder gratisspel utan insättning och det kan vara bra att veta att processen när du ska ta en bonus kan skilja sig lite åt beroende på vad det är för slags sajt. Vissa bettingsidor kräver inte ens registrering för att du ska kunna plocka den bästa oddsbonus (gratisspel utan insättning).

Nedan är några exempel på hur det kan se ut när du ska ta en bonus utan insättning, beroende på om det är en “betting/casino utan konto” sajt eller en bettingsida som kräver verifiering/registrering. 

Betting ”utan” konto – Gratisspel utan insättning 

 1. Gå in på sidan (Ex. Hajper) och fyll i personnummer. 
 2. Öppna BankID och verifiera dig snabbt och enkelt via appen. 
 3. Nu är du redan klar! Ta ditt gratisspel utan insättning, oftast via “mina sidor”.

Betting ”med” Konto – Gratisspel utan insättning 

 1. Registrera dig på bettingsidan med email, adress osv. 
 2. Skicka in dokument och verifiera dig på spelbolaget så uttag går problemfritt.
 3. Efter lite krångel så är du klar! Ta ditt gratisspel utan insättning, oftast via “min sidor”. 

bettingsidor med riskfria spel

Fördelar med spel som är försäkrade

 • Perfekt sätt att testa ett nytt spelbolag.
 • Stor chans att du vinner pengar.
 • Pengarna tillbaka om ditt spel inte sitter.
 • Nettovinsten har inget eller väldigt lågt omsättningskrav.
 • Du kan alltid ta ut dina pengar vid förlust.

❗️Viktigt: Ett konto per riskfritt spel och hushåll❗️

En vanlig fråga som vi får, är om syrran eller brorsan också kan registrera ett konto för att ta del av det riskfria spelet. Enkelt svar: Det går tyvärr inte! En vanlig regel som alla bettingsidor har är att man endast får ha ett (1) registrerat konto per hushåll (IP-adress, kontokort, hemadress, e-post). Det kan uppfattas som tufft, men syftet med ett riskfritt spel är att du ska få möjlighet att testa deras sporttjänst utan att riskera dina pengar, vilket är en väldigt bra bonus som kostar pengar. Är det flera från samma adress och familj som registrerar ett spelkonto, så är sannolikheten stor att det är du som använder alla konton. Du kan alltid fråga oss i vår chatt här på Speltips.se om det är något du undrar över.

Jonas Svanberg

Skribent

Jonas är relativt ny på Speltips och har en bakgrund inom e-sportsbranschen. Han har huvudsakligen ansvar för casinorecensionerna men hoppar även in ibland med tips och nyheter kring sport och betting. Jonas har spelat fotboll sedan han var ung och tack vare sitt stora sportintresse har han bra koll på de största ligorna i Europa, något han gärna delar med sig utav.