Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Champions League

 1. Speltips
 2. /
Champions League Författare: 2022-08-04T14:32:02+02:00

Världens största årliga sportevenemang. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Neymar. Champions League bjuder på fotboll i yttersta världsklass och engagerar supportrar över hela världen. Följs oss på speltips.se för senaste nytt från fotbollens finrum och speltips för Champions League varje omgång.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Champions League

Pinnacle Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Insättningar med BankID

 • Läs mer om Pinnacle

Till Pinnacle
Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Coolbet logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.8

 • Betting med BankID eller Trustly

 • Läs mer om Coolbet

Till Coolbet

Speltips för Champions League

Ta del av speltips för Champions League hos oss på speltips.se. Vi ger dig som följare dagliga speltips från fotbollens alla finrum. Under våren spelas slutspelet i Champions League, världens största klubblagsturnering, och i våra kanaler får du senaste nytt, analyser och speltips för Champions League inför varje omgång. Vi punktmarkerar turneringen från kvalspelet hela vägen till finalen, och våra experter förser er läsare med betting tips för Champions League under hela resans gång.

Gratis tips för Champions League

Champions League är det främsta klubblagsfotboll har att erbjuda. Turneringen lockar ett stort intresse och följs på nära håll av fotbollsälskare. Hos oss kan du ta del av den information som krävs för att följa med i vad som händer i turneringen, lagen och hos spelarna i sig.

Speltips.se erbjuder senaste nytt från Champions League. Vi har möjligheten att erbjuda gratis speltips på matcherna som spelas från några av landets skickligaste rekare. Vi erbjuder även en oddsjämförelse över matcherna. Där kan du som spelare hitta det bästa oddset på just ditt spel. Så följ spänningen från världens bästa fotbollsturnering tillsammans med oss.

Champions League Speltips idag

Dagens bästa speltips på Champions League från Sveriges bästa tips experter.

Spelstopp Tipster Event Spel Odds
Ikväll, 21.00 Elias Romanos Champions League Se på hemsidan 2.62
Ikväll, 21.00 Axel Olsson Champions League Se på hemsidan 1.80
Ikväll, 21.00 Daniel Jacobsson Champions League Se på hemsidan 1.49
Ikväll, 21.00 Måns Haettner Champions League Se på hemsidan 2.25
Ikväll, 21.00 Simon Pettersson Champions League Se på hemsidan 1.85
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Betting tips på Champions League

Är du på jakt efter betting tips för Champions League så hittar du det hos oss. Champions League är klubbfotbollens största turnering och bjuder årligen på fotboll i yttersta världsklass. Våra experter är väl insatta i fotbollens finrum och förser er läsare med Betting tips för Champions League varje månad. Vi på speltips.se punktmarkerar Champions League från kvalet hela vägen fram till finalen, och under turnerginens gång kan ni läsa våra grymma betting tips för CL, med djupgående analyser och senaste nytt kring turneringen.

Vi strävar efter att erbjuda bäst betting tips från fotbollens alla hörn och naturligtvis har vi stenhård koll på Champions League, en av årets absoluta höjdpunkter. Utöver betting tips för Champions League så kan ni även ta del av analyser, kampanjer och senaste nytt från turneringen inför varje omgång. Vi bevakar samtliga matcher med extra fokus på de största och mest intressanta matcherna. Våra experter dukar fram marknadens bästa odds i samtliga betting tips för Champions League, som ni kan ta del av helt gratis.

Vilka vinner Champions League 2022/2023

Real Madrid går in i Champions League-säsongen 2022/2023 som regerande mästare. Frågorna som ställs inför säsongen är om spanjorerna, som skrällvann mot Liverpool ifjol, kan försvara titeln eller om vi har en ny titelvinnare när vi sammanfattar kommande säsong. Redan nu kan vi ta del av spelbolagens förhandstips, där Liverpool och Manchester City ser ut att behålla favoritskapet.

Skall man tro på spelbolagens förhandstips ser det ut att vara Paris Saint Germain som utmanar kommande säsong. Fransmännen det det tufft under säsongen som var och lyckades inte övertyga ute i europa. Övriga lag som ser ut att kunna utmana om titeln är tyska Bayern München och regerande mästarna Real Madrid.

Vinnarodds Champions League 22/23:

 • Manchester City – 4.00
 • Liverpool – 6.00
 • PSG – 6.00
 • Bayern München – 8.00
 • Real Madrid – 10.00

Favoriter att vinna Champions League

De engelska ligamästarna, Manchester City, är favoriter att vinna Champions League säsongen 2022/2023. Pep Guardiola lyckades sätta käppar i hjulen för Liverpool under fjolåret och bärgade därmed klubbens åttonde ligatitel. Nu vill spanjoren tillsammans med truppen ta nästa kliv. Vinna Champions League är allas dröm och för City har det varit ett stort mål i många år. Blir det Erling Håland som hjälper klubben att bärga den efterlängtade bucklan? Hos Unibet får du 4.00 på att Manchester City vinner Champions League i år.

Betting tips på alla CL-matcher

Champions League – fotbollens finrum. Vägen till slutspelet är en svår resa för de flesta lagen runtom i Europa, men i slutändan är det de bästa lagen som gör upp i denna prestigefyllda turnering. Varje match är en viktig match och vi på speltips.se punktmarkerar mästerskapet från början till slut. Våra experter analyserar samtliga matcher i turneringen och förser er läsare med betting tips på alla CL-matcher. Våra betting tips på Champions League är noggrant analyserade och givetvis presenterar vi även marknadens bästa odds i samtliga betting tips för Champions League.

Dessa skriver om Champions League på Speltips.se

Vi på Speltips.se har äran att kunna erbjuda er läsare högklassiga speltips varje dag. Bakom dessa finns ett gäng noga utvalda rekare vars mål är att alltid presentera de bästa spelen för er. Champions League är höjdpunkten för klubblagsfotboll och där lägger vi ett enormt stort fokus varje säsong. Nedanför följer en lista över personerna som skriver om turneringen på Speltips.se:

Skribent Ligor Erfarenhet Profil
Elias Romanos Champions League 8+ år Till profil
Daniel Jacobsson Champions League 5+ år Till profil
Axel Olsson Champions League 5+ år Till profil
Johan Nilsson Champions League 3+ år Till profil
Måns Haettner Champions League 6+ år Till profil
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Speltips för Champions League-kvalet

Ta del av speltips för Champions League-kvalet hos oss på speltips.se. Vägen till Champions League-slutspelet är en ruskigt svår resa för många lag runtom i Europa, men det är även en resa som kan förvandla drömmar till verklighet. Vi på speltips.se har stenkoll på Champions League-kvalet, som onekligen levererar underhållning och spänning varje säsong. Våra experter punktmarkerar kvalt från början till slut och förser er läsare med speltips för Champions League-kvalet under samtliga rundor. Det är givetvis helt gratis att ta de av våra speltips för Champions League-kvalet, som dessutom kommer med djupgående analyser och senaste nytt kring lagen.

Så ser Champions League ut idag

Som sagt så är Champions League världens största klubblagsturnering och mest sedda årliga sportevenemang. Här ryms alla världens största klubbar och spelare på samma scen och det bjuds ständigt på fotboll i absolut högsta världsklass. Barcelona, Real Madrid, storsatsande PSG och Manchester City, anrika Manchester United, Juventus och Bayern München finns alla representerade, liksom ett antal lag från mindre europeiska fotbollsländer. Champions League garanterar underhållning och en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Turneringens popularitet

Champions League är den största internationella klubblagsturneringen i världen, alla sporter inräknade. Med supportrar och tv-tittare över hela världen engagerar den på en nivå som ingen annan liga eller turnering på klubblagsnivå gör. Turneringens final beräknas nämligen vara det mest sända årliga sportevenemanget i hela världen. Sändningsrättigheterna varierar från land till land men i Sverige så är det MTG-koncernen, i huvudsak genom Viasatkanalerna, som distribuerar sändningar.

Champions Leagues historia

Champions Leagues föregångare, Europacupen, startade säsongen 1955/56. Under turneringens första år var formatet olikt hur det ser ut idag. Säsongen 1979/80 sticker ut ur svensk synvinkel då Malmö FF gick hela vägen till finalen, vilken man förlorade mot engelska Nottingham Forest. Men Champions League i sitt nuvarande format bildades först 1992/93 med franska Marseille som första vinnare. Sedan dess har turneringen vuxit något oerhört till den nivå den idag håller. Mesta mästare, om man räknar in både Europacupen och Champions League, är Real Madrid med hela 13 titlar.

Kommande matcher i Champions League