Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Champions League

  1. Speltips
  2. /
Champions League Författare: 2021-04-16T15:47:18+02:00

Världens största årliga sportevenemang. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Neymar. Champions League bjuder på fotboll i yttersta världsklass och engagerar supportrar över hela världen. Följs oss på speltips.se för senaste nytt från fotbollens finrum och speltips för Champions League varje omgång.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Champions League

Casumo logo

100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.6

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Insättningar med Swish

  • Läs mer om Casumo

Till Casumo Sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet
Till Unibet
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Speltips för Champions League

Ta del av speltips för Champions League hos oss på speltips.se. Vi ger dig som följare dagliga speltips från fotbollens alla finrum. Under våren spelas slutspelet i Champions League, världens största klubblagsturnering, och i våra kanaler får du senaste nytt, analyser och speltips för Champions League inför varje omgång. Vi punktmarkerar turneringen från kvalspelet hela vägen till finalen, och våra experter förser er läsare med betting tips för Champions League under hela resans gång.

Turneringens popularitet

Champions League är den största internationella klubblagsturneringen i världen, alla sporter inräknade. Med supportrar och tv-tittare över hela världen engagerar den på en nivå som ingen annan liga eller turnering på klubblagsnivå gör. Turneringens final beräknas nämligen vara det mest sända årliga sportevenemanget i hela världen. Sändningsrättigheterna varierar från land till land men i Sverige så är det MTG-koncernen, i huvudsak genom Viasatkanalerna, som distribuerar sändningar.

Champions League Speltips idag

Dagens bästa speltips på Champions League från Sveriges bästa tips experter.

SpelstoppTipsterEventSpelOdds
Ikväll, 21.00Elias RomanosChampions LeagueSe på hemsidan2.62
Ikväll, 21.00Axel OlssonChampions LeagueSe på hemsidan1.80
Ikväll, 21.00Daniel JacobssonChampions LeagueSe på hemsidan1.49
Ikväll, 21.00Måns HaettnerChampions LeagueSe på hemsidan2.25
Ikväll, 21.00Simon PetterssonChampions LeagueSe på hemsidan1.85
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Speltips för Champions League-kvalet

Vägen till Champions League-slutspelet är en ruskigt svår resa för många lag runtom i Europa, men det är även en resa som kan förvandla drömmar till verklighet. Vi på speltips.se har stenkoll på Champions League-kvalet, som onekligen levererar underhållning och spänning varje säsong. Våra experter punktmarkerar kvalt från början till slut och förser er läsare med speltips för Champions League-kvalet under samtliga rundor. Det är givetvis helt gratis att ta de av våra speltips för Champions League-kvalet, som dessutom kommer med djupgående analyser och senaste nytt kring lagen.

Champions Leagues historia

Champions Leagues föregångare, Europacupen, startade säsongen 1955/56. Under turneringens första år var formatet olikt hur det ser ut idag. Säsongen 1979/80 sticker ut ur svensk synvinkel då Malmö FF gick hela vägen till finalen, vilken man förlorade mot engelska Nottingham Forest. Men Champions League i sitt nuvarande format bildades först 1992/93 med franska Marseille som första vinnare. Sedan dess har turneringen vuxit något oerhört till den nivå den idag håller. Mesta mästare, om man räknar in både Europacupen och Champions League, är Real Madrid med hela 13 titlar.

Så Ser Champions League ut idag

Som sagt så är Champions League världens största klubblagsturnering och mest sedda årliga sportevenemang. Här ryms alla världens största klubbar och spelare på samma scen och det bjuds ständigt på fotboll i absolut högsta världsklass. Barcelona, Real Madrid, storsatsande PSG och Manchester City, anrika Manchester United, Juventus och Bayern München finns alla representerade, liksom ett antal lag från mindre europeiska fotbollsländer. Champions League garanterar underhållning och en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Kommande matcher i Champions League