Sveriges största bettingcommunity
Speltips varje dag sedan 2016

Speltips Champions League

  1. Speltips
  2. /
Champions League Författare: 2021-12-10T14:28:38+01:00

Världens största årliga sportevenemang. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Neymar. Champions League bjuder på fotboll i yttersta världsklass och engagerar supportrar över hela världen. Följs oss på speltips.se för senaste nytt från fotbollens finrum och speltips för Champions League varje omgång.

Load More Posts

Spelbolag med odds på Champions League

Casumo Odds Bonus

Utan omsättningskrav – Min Odds: 1.6

  • Insättningar med Swish
  • Läs mer om Casumo

Till Casumo
Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Coolbet logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.8

  • Betting med BankID eller Trustly

  • Läs mer om Coolbet

Till Coolbet

Speltips för Champions League

Ta del av speltips för Champions League hos oss på speltips.se. Vi ger dig som följare dagliga speltips från fotbollens alla finrum. Under våren spelas slutspelet i Champions League, världens största klubblagsturnering, och i våra kanaler får du senaste nytt, analyser och speltips för Champions League inför varje omgång. Vi punktmarkerar turneringen från kvalspelet hela vägen till finalen, och våra experter förser er läsare med betting tips för Champions League under hela resans gång.

Champions League Speltips idag

Dagens bästa speltips på Champions League från Sveriges bästa tips experter.

SpelstoppTipsterEventSpelOdds
Ikväll, 21.00Elias RomanosChampions LeagueSe på hemsidan2.62
Ikväll, 21.00Axel OlssonChampions LeagueSe på hemsidan1.80
Ikväll, 21.00Daniel JacobssonChampions LeagueSe på hemsidan1.49
Ikväll, 21.00Måns HaettnerChampions LeagueSe på hemsidan2.25
Ikväll, 21.00Simon PetterssonChampions LeagueSe på hemsidan1.85
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Betting tips på Champions League

Är du på jakt efter betting tips för Champions League så hittar du det hos oss. Champions League är klubbfotbollens största turnering och bjuder årligen på fotboll i yttersta världsklass. Våra experter är väl insatta i fotbollens finrum och förser er läsare med Betting tips för Champions League varje månad. Vi på speltips.se punktmarkerar Champions League från kvalet hela vägen fram till finalen, och under turnerginens gång kan ni läsa våra grymma betting tips för CL, med djupgående analyser och senaste nytt kring turneringen.

Vi strävar efter att erbjuda bäst betting tips från fotbollens alla hörn och naturligtvis har vi stenhård koll på Champions League, en av årets absoluta höjdpunkter. Utöver betting tips för Champions League så kan ni även ta del av analyser, kampanjer och senaste nytt från turneringen inför varje omgång. Vi bevakar samtliga matcher med extra fokus på de största och mest intressanta matcherna. Våra experter dukar fram marknadens bästa odds i samtliga betting tips för Champions League, som ni kan ta del av helt gratis.

Betting tips på alla CL-matcher

Champions League – fotbollens finrum. Vägen till slutspelet är en svår resa för de flesta lagen runtom i Europa, men i slutändan är det de bästa lagen som gör upp i denna prestigefyllda turnering. Varje match är en viktig match och vi på speltips.se punktmarkerar mästerskapet från början till slut. Våra experter analyserar samtliga matcher i turneringen och förser er läsare med betting tips på alla CL-matcher. Våra betting tips på Champions League är noggrant analyserade och givetvis presenterar vi även marknadens bästa odds i samtliga betting tips för Champions League.

Speltips för Champions League-kvalet

Ta del av speltips för Champions League-kvalet hos oss på speltips.se. Vägen till Champions League-slutspelet är en ruskigt svår resa för många lag runtom i Europa, men det är även en resa som kan förvandla drömmar till verklighet. Vi på speltips.se har stenkoll på Champions League-kvalet, som onekligen levererar underhållning och spänning varje säsong. Våra experter punktmarkerar kvalt från början till slut och förser er läsare med speltips för Champions League-kvalet under samtliga rundor. Det är givetvis helt gratis att ta de av våra speltips för Champions League-kvalet, som dessutom kommer med djupgående analyser och senaste nytt kring lagen.

Så ser Champions League ut idag

Som sagt så är Champions League världens största klubblagsturnering och mest sedda årliga sportevenemang. Här ryms alla världens största klubbar och spelare på samma scen och det bjuds ständigt på fotboll i absolut högsta världsklass. Barcelona, Real Madrid, storsatsande PSG och Manchester City, anrika Manchester United, Juventus och Bayern München finns alla representerade, liksom ett antal lag från mindre europeiska fotbollsländer. Champions League garanterar underhållning och en fotbollsupplevelse utöver det vanliga.

Turneringens popularitet

Champions League är den största internationella klubblagsturneringen i världen, alla sporter inräknade. Med supportrar och tv-tittare över hela världen engagerar den på en nivå som ingen annan liga eller turnering på klubblagsnivå gör. Turneringens final beräknas nämligen vara det mest sända årliga sportevenemanget i hela världen. Sändningsrättigheterna varierar från land till land men i Sverige så är det MTG-koncernen, i huvudsak genom Viasatkanalerna, som distribuerar sändningar.

Champions Leagues historia

Champions Leagues föregångare, Europacupen, startade säsongen 1955/56. Under turneringens första år var formatet olikt hur det ser ut idag. Säsongen 1979/80 sticker ut ur svensk synvinkel då Malmö FF gick hela vägen till finalen, vilken man förlorade mot engelska Nottingham Forest. Men Champions League i sitt nuvarande format bildades först 1992/93 med franska Marseille som första vinnare. Sedan dess har turneringen vuxit något oerhört till den nivå den idag håller. Mesta mästare, om man räknar in både Europacupen och Champions League, är Real Madrid med hela 13 titlar.

Kommande matcher i Champions League