Stormatcherna avlöser varandra när vi börjar närma oss julafton. Vi startar uppesittarkvällen med mötet mellan Liverpool och Arsenal på Anfield. Här har Expekt slängt fram ett högintressant erbjudande.

Säsongens två hetaste lag möts mitt under uppesittarkvällen. Ligatvåan Liverpool får besök av ligaettan Arsenal i en match som betyder mycket. Det tighta spelschemat har fått lagens tränare att experimentera en hel del på senaste tiden, men här lär man inte tömma på någonting. Båda lagen vill fira jul som ligaledare. Spelbolaget Expekt har slängt fram ett riktigt hett erbjudande till den här stormatchen.

Senaste tre matcherna:

  • Liverpool – Arsenal 2-2
  • Arsenal – Liverpool 3-2
  • Arsenal – Liverpool 0-2

Det brukar bli målrikt mellan dessa två klubbar. Jurgen Klopp och hans Liverpool lär inte hålla tillbaka på Anfield den här lördagskvällen. Arsenal har gått och blivit den klaraste guldkandidaten under tiden klubbar som Manchester City gått trögt. Men räkna inte bort hemmalaget i den kategorin.

Förväntade startelvor:

  • Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Tsimikas; Szoboszlai, Endo, Gravenberch; Salah, Nunez, Diaz.
  • Arsenal: Raya; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Rice, Ödegaard, Havertz; Saka, Jesus, Martinelli.

Erbjudandet från Expekt

Expekt punktmarkerar mötet mellan Liverpool och Arsenal den 23 december. Spelbolaget har tagit fram ett högintressant erbjudande till matchen. Här gäller det att ta ställning, antingen spela 1 eller 2, på 1X2-marknaden. Spela 500 kr på din segrare i matchen och få insatsen tillbaka vid förlust.

  • Liverpool: 2.45
  • Oavgjort: 3.55
  • Arsenal: 2.95

Expekt erbjuder väldigt jämna odds inför mötet. Liverpool har tagit det minimala favoritskapet i och med sin hemmaplan. Laget har vunnit fyra av sina fem senaste Premier League-matcher och på hemmaplan är man, precis som Arsenal, obesegrade den här säsongen. På andra sidan står ligaettan Arsenal som fortsätter att övertyga i skuggan av Pep Guardiola och Manchester City. Gunners har bara förlorat en av sina nio senaste matcher och kommer till Anfield med en lysande form. Behåller Mikel Arteta förstaplatsen eller tar Jurgen Klopp över den med sitt Liverpool? Gör ditt val hos Expekt!

SPELA 500 KR PÅ 1 ELLER 2 I LIVERPOOL-ARSENAL!