Spelbolaget Expekt har just nu lanserat en kampanj där man erbjuder alla sina spelare att streama FA-Cupen – helt utan kostnad. Läs mer om hur du går tillväga för att ta del av kampanjen nedan.

Såhär aktiverar du din FA-Cup stream

1. Skapa ett konto

Om du inte redan har ett konto, skapa ett konto hos Expekt. Som ny kund får du just nu dessutom en välkomstbonus på 1500 kr i gratisspel.

2. Kolla saldot

Expekt kräver att du har minst 1 kr på ditt konto för att kunna streama matcherna gratis. Om du inte redan har ett positivt saldo kan du givetvis sätta in pengar på kontot. Pengarna kan du sedan spela för på den matchen du vill se.

3. Börja streama

Nu har du följt alla stegen och är redo att börja streama FA-Cupen hos Expekt. Förutom FA-Cupen så sänder också Expekt en rad olika andra ligor och matcher varje vecka.

Därför erbjuder Expekt streaming

Expekt erbjuder sina kunder sin gratis FA-Cup stream som ett komplement till sin sportsbook för att ge sina kunder en extra service. Idag har det blivit allt mer vanligt att spelbolag erbjuder livestreaming i olika former på sina plattformar och det är väldigt populärt bland spelarna som därmed slipper betala för dyra abonnemang.

Det kostar inget att streama FA-cupen

Expekt tar ingen avgift för att du skall få streama FA-cupen, men däremot kräver spelbolaget att du har ett positivt saldo, alltså behöver du minst 1 kr på ditt spelkonto. Alternativt att du lagt ett spel under de senaste 24 timmarna hos Expekt.

Om du inte har ett positivt saldo så kan du sätta in pengar på spelkontot, och då är minsta insättningen 100 kr. Pengarna som du sätter in kan du göra vad du vill med, och är inte låsta till streamingen på något vis.

Du kan spela för pengarna du sätter in

Pengarna på ditt spelkonto är inte kopplade till streamingen av FA-Cupen, dessa kan du låta vara eller spela på valfritt evenemang med. Tänk dock på att spara minst 1 kr på saldot om du vill streama mer av FA-Cupen och andra matcher i framtiden.