Väntan är över – den allsvenska säsongen står för dörren och nu på lördag den 30 mars drar säsongen igång. Häng med när vi tar oss igenom förhandstipsen!

Nedräkningen har pågått länge och äntligen är det premiärvecka i Allsvenskan. Under lördagen, på självaste påskafton, sparkar vi igång säsongen på Platinumcars Arena där IFK Norrköping och den regerande mästaren Malmö FF fått äran att spela premiärmatchen. Premiäromgången innehåller flertalet högintressanta matcher och Quick Casino erbjuder följande odds.

Lördag 30 mars

Söndag 31 mars

Måndag 1 april 

ERBJUDANDE: 100% UPP TILL 1000 KR INFÖR DEN ALLSVENSKA PREMIÄREN!

Här är förhandsfavoriten

Vilket lag vinner guld? Vem vinner skytteligan? Vilket lag slutar högst upp av Djurgården, AIK och Hammarby? Bethard erbjuder ett väldigt spännande utbud inför den allsvenska premiären och sällan har det funnits ett bättre läge att ta del av deras erbjudande. Precis som många andra spelbolag, experter och insatta fotbollsälskare kastas Malmö FF fram som den enorma förhandsfavoriten. Många ser den här upplagan av MFF som den främsta genom alla tider i Allsvenskan – vilket även speglar vinnaroddsen.

Allsvenskan 2024 – vinnare

Utmanarna till topplagen heter IFK Norrköping (50.00), IFK Göteborg (50.00) och Kalmar FF (150.0) medans IK Sirius, Mjällby AIF och IFK Värnamo får spela för att hålla sig undan en bottenstrid. Fyra klubbar tippas slåss i botten av Allsvenskan om ett förnyat kontrakt.

Allsvenskan 2024 – åka ur direkt

Ovanstående lag tycks sakna det där lilla extra och kan få det tufft att hålla sig kvar under årets jubileumssäsong. Bethard har slängt upp odds på spelare som har det där lilla extra och här följer spelare som tippas skjuta sina klubbar framåt under säsongen.

Allsvenskan 2024 – skytteligavinnare

  • Isaac Kiese Thelin, Malmö FF (4.00)
  • Erik Botheim, Malmö FF (7.50)
  • Deniz Hümmet, Djurgårdens IF (10.00)
  • Ioannis Pittas, AIK (10.00)
  • Srdjan Hristic, BK Häcken (16.00)
  • Christoffer Nyman, IFK Norrköping (16.00)
  • Jusef Erabi, Hammarby IF (20.00)

Det förväntas bli en tight historia i skytteligan. Malmö FF, som ses som den stora favoriten i år, har två spelare i topp och målskyttet lär spridas ut en del. En annan sak som både är tight och oklar inför säsongen är kampen om huvudstaden. Samtliga storklubbar från Stockholm har varsin spelare i toppen av tipset ovan och Djurgårdens IF, Hammarby IF och AIK förväntas kampas på många olika håll i år.

Allsvenskan 2024 – bäst i Stockholm

ERBJUDANDE: 100% UPP TILL 1000 KR INFÖR DEN ALLSVENSKA PREMIÄREN!