Vi kan tillsammans med Interwetten erbjuda alla nya kunder 150 kr när du registrerar dig inför veckans kvartsfinaler i Champions League – utan insättning! Här nedan ser du hur du går tillväga för att ta del av kampanjen.

1. Registrera dig

Signa upp hos Interwetten genom knappen nedan och få 150 kronor utan insättning.

Det är viktigt att du använder vår kampanjlänk för att kunna ta del av erbjudandet. Erbjudandet gäller endast nya kunder!

2. Få din bonus

Spela på veckans Champions League hos Interwetten med 150 kr i insats. Du behöver inte kryssa i något speciellt på kupongen.

Använd bonusen på veckans kvartsfinaler i Champions League. Registrera dig genom länken och placera ditt spel som vanligt för att ta del av erbjudandet.

3. Njut av erbjudandet

Bonusbeloppet behöver endast omsättas en gång innan utbetalning.

Du kan använda din bonus på 150 kronor inför helgens höjdpunkter och mycket annat. Så placera din första insats och njut av erbjudandet.

Bra att veta: Bonusbeloppet behöver endast omsättas en gång innan utbetalning.

Veckans kvartsfinaler i Champions League

Ta del av kampanjen hos Interwetten inför veckans kvartsfinaler i Champions League. Nedanför listar vi samtliga för att göra klart vad som väntar.

Tisdag 21:00: Real Madrid – Manchester City

Vi startar på Santiago Bernabeu i Madrid där vi får allt en fotbollsälskare önskar på ett och samma kort. Det här är två lag som mer eller mindre alltid stöter på varandra under slutspelet i Champions League senaste åren. Sist blev Manchester City numret större och vann med klara besked. Nu är lagen betydligt närmare varandra och förhandstipsen är lite mer ovissa. Real Madrid har precis som Manchester City en otrolig dagsform med en svit som sträcker sig länge utan den senaste förlusten. Vinicius Jr mot Erling Haaland, Jude Bellingham mot Phil Foden och framförallt Carlo Ancelotti mot Pep Guardiola.

Tisdag 21:00: Arsenal – Bayern München

Nästa engelska storklubb som tagit sig till kvartsfinal i årets upplaga är Arsenal. Ligaledarna i Premier League har en kanonsäsong bakom sig och får favoritskapet här. Bayern München är borträknade från ligaguldet i Bundesliga och har en historiskt svag säsong bakom sig. I helgen förlorade man mot nykomligen Heidenheim och det blev inget vidare skönt genrep inför vad som komma skall. Håll koll på skadeläget i det här mötet – framförallt i Bayern som saknade en och annan spelare i helgens ligamatch.

Onsdag 21:00: Paris SG – Barcelona 

PSG och Barcelona är två stora outsiders i slutspelet. Det faktum att man klarar sig från att möta ovanstående klubbar innan finalen ökar chanserna till ett starkt Champions League-äventyr. Det här blir med största sannolikhet Kylian Mbappes sista chans att vinna CL-titeln med PSG. Storstjärnan finns med här men ryktas lämna klubben efter säsongen. Barcelona har ingen supersäsong bakom sig men får efter lottningen en superchans att avsluta säsongen på ett starkt sätt. Här gäller det att få träff på storstjärnan Robert Lewandowski, för en målskytt kommer man behöva för att slå PSG över två matcher.

Onsdag 21:00: Atletico Madrid – Borussia Dortmund 

Atletico Madrid och Borussia Dortmund jublade när kvartsfinalerna i Champions League lottades. Man slipper storfavoriterna och möter istället ett liknande motstånd när det kommer till slagkraftighet. Dessutom har man hamnat på samma sida som PSG och Barcelona, vilket gör att vägen till final är betydligt enklare än för till exempel Arsenal. Spanjorerna är klara favoriter på hemmaplan men man lär stöta på större problem när man går in på ett ekande Signal Iduna Park sedan. Vad blir ditt drag i det här dubbelmötet?

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.