Hockey-VM 2021 startar i mitten av maj och det finns ett stort intresse i Sverige för att se matcherna som spelas. Förutom sedvanliga TV-kanaler så sänder också en rad olika tjänster med livestreaming matcherna, antingen gratis eller för en liten summa. Nedan kan du se alla bettingsidor och tjänster som live streamar Hockey-VM 2021.

Hockey-VM på Livestream

I takt med att mobilerna, surfplattorna och datorerna har blivit otroligt mycket bättre de senaste tio åren samtidigt som internetuppkopplingen följt med i samma fart så är det idag populärt att se matcher på resande fot. Det är idag möjligt att nästan koppla upp sig på ett Wi-Fi vart som helst för att kunna streama, i detta fallet Hockey-VM. Många bettingsidor och tjänster har utnyttjat detta tillfället genom att erbjuda unika streams för kunder som vill se på Hockey-VM 2021 när Sverige spelar.

Livestream på Sveriges matcher

Förutom vanlig TV som vi i första hand rekommenderar så finns det också flera bettingsidor som sänder Sveriges matcher på en stream eller livestream som det också kallas. Vi kommer att presentera en guide över vilka bettingsidor som livestreamar Sveriges matcher och vad kraven är för att kunna få se på matcherna. Oftast kräver bettingsidorna inget mer än att du har pengar på kontot eller har lagt ett spel under den senaste månaden för att du ska kunna få se matchen. Det till skillnad mot uttalade streamingtjänster där du oftast behöver teckna ett abonnemang för att kunna titta.

MatchDatumOddsMatchinformationLivestream
Lag-Lag8 maj kl. XX:XXxx – xx – xx
Trupp, skador & nyheter »
Streama matchen gratis

Krav för Livestream

Spelbolag och bettingsidor har oftast ett eller ett par krav för att du ska kunna streama Sveriges match i Hockey-VM 2021. Anledningen till varför de har detta är för att en person inte ska kunna utnyttja spelbolaget genom att signa upp sig, se matchen gratis och sedan aldrig återbesöka sidan. Kraven kan skilja sig en aning från spelbolag till spelbolag, men rent generellt kräver de att man ska uppfylla något av följande för att få se Hockey-VM:

  • Att du har pengar på spelkontot
  • Att du har ett pågående spel
  • Att du har lagt ett spel sista månaden

Tjänster med Livestream på Hockey-VM 2021

Det är inte bara bettingsidor som erbjuder stream på Hockey-VM 2021 utan det finns också mer klassiska tjänster som Viaplay. Det är dock generellt aningen dyrare att se matchen på så vis eftersom du behöver teckna dig på ett sportpaket som gäller en månad. Fördelen är istället att du kan se alla matcher och inte bara en, vilket kan göra det billigare i längden om du har tänkt att se många matcher. Utbudet på sådana tjänster är också generellt bättre jämfört med bettingsidor som brukar ha några utvalda matcher.