Streama Hockey-VM 2022 som startar i mitten av maj. Förutom sedvanliga TV-kanaler så sänder också en rad olika tjänster med livestreaming matcherna, antingen gratis eller för en liten summa. Nedan kan du se alla bettingsidor och tjänster som har Hockey-VM stream 2022. Att streama Hockey-VM har aldrig varit enklare.

Stream för Ishockey-VM i Finland 2022

MatchDatumOddsTV-kanalLivestream
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis

Spelbolag med odds på Hockey-VM

Snabbare logo

100% upp till 2500 kr

Maxbonus: Sätt in 2500 kr, spela för 5000 kr

Omsättningskrav: 8x – Min odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Bethard logo

100% upp till 1000 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra cash-out & riktigt höga odds
 • Läs mer om Bethard

Till Bethard

Streama Hockey-VM gratis

Livestreama Ishockey VM gratis? Det går faktiskt att göra hos flera olika plattformar/tjänster på nätet. Du kan på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt streama all action från Riga på försommaren via din mobil, TV, dator eller surfplatta – utan att betala en enda krona för det. Bland de alternativ som finns att tillgå för att kika på matcherna hittar vi SVT Play, Youtube, bettingsidor med streaming och möjligheten att kika direkt på TV – alla fullgoda alternativ för att se Tre Kronor live. Gratis är godast och det är ett motto som även fungerar när det kommer till streaming, nedan följer information kring de bästa alternativen för att se turneringen i Riga helt gratis. 

Streama Ishockey-VM gratis – här är alternativen: 

 • SVT Play sänder samtliga matcher från Hockey-VM i och med att SVT äger rättigheterna till mästerskapet. Det är helt gratis att streama Hockey-VM via SVT Play.
 • IIHF:s Youtube konto streamar ibland utvalda matcher från VM gratis. Detta är ett superbra alternativ för kostnadsfri streaming på mästerskapet.
 • Bettingsidorna Betsson, Nordicbet och Betsafe streamar Hockey-VM gratis till alla kunder med minst en krona på sitt konto. Gör en insättning och plocka en bonus!
 • Se utvalda matcher på gratiskanalerna SVT 1, SVT 2 och streamingtjänsten SVT Play, som sänder samtliga matcher gratis.

Som ni ser så finns det alltså en hel del olika alternativ för att få tillgång till att se VM från Riga helt gratis, utan att behöva förlita sig på dyra abonnemang. Det bästa av alternativen för att kunna se matcherna gratis är givetvis SVT Play. Appen laddar du ner utan kostnad och du kan streama Hockey-VM i din mobil, dator eller surfplatta om du råkar befinna dig på resande fot. Vi vill även lyfta upp charmen med bettingsidorna som streamar Hockey-VM gratis, eftersom att det också ger dig enkel tillgång till live betting på eventet samtidigt som matchen äger rum.

Streama direkt i din mobil

Det är busenkelt att streama Hockey-VM i mobilen under mästerskapet i Finland 2022. Tre av de bästa alternativen tittare har när det kommer till mobil streaming är att ladda ner streamingtjänsten SVT Play gratis, hålla koll på IIHF:s youtube konto där matcher ibland sänds, samt att man kan registrera ett konto hos en bettingsida som erbjuder matcherna på stream. Samtliga tre alternativ tillåter fans att smidigt streama via enbart en mobiltelefon, dator eller surfplatta – utan att behöva betala en krona.

Fans behöver inte längre klistra sig i soffan för att se Tre Kronors matcher på TV-kanalerna, nu kan man istället se repriser, studio, live matcher, analyser och mycket mer – streamat med mobilnät direkt i din telefon. Ladda ner streamingtjänsten SVT Play gratis eller registrera ett konto hos Betsson eller Unibet som streamar Hockey VM 2022 gratis. Det är aldrig fel att följa Tre Kronor med ett intressant livespel vid sidan om.

Livestreama Hockey-VM 2022

Är du sugen på att Livestreama Hockey-VM 2022 så har du en rad olika alternativ att välja mellan. Beroende på vilken kanal som sänder matchen kan du utvärdera möjligheten att livestreama Hockey-VM 2022 direkt via kanalens streamingtjänst, om en sådan finns tillgänglig. Givetvis vill man helst undvika att betala större summor för att Streama Hockey-VM 2022 och då har man möjligheten att streama direkt genom ett spelbolag. De flesta spelbolagen erbjuder stream för Ishockey-VM 2022, dock brukar det oftast finnas ett krav man måste uppfylla. Exempelvis kan spelbolagen kräva att man har placerat ett spel de senaste 30 dagarna, eller att man har så lite som minst en krona på sitt spelkonto för att kunna livestreama Hockey-VM 2022.

Vart kan man streama Ishockey-VM 2022?

Det kommer att finnas en drös olika möjligheter när det kommer till att streama Ishockey-VM 2022. Många spelbolag kommer att erbjuda sina kunder att streama Ishockey-VM 2022, och uppfyller man spelbolagens små krav, som att exempelvis ha minst en krona på sitt spelkonto, så har man säkrat möjligheten att streama Hockey-VM 2022. Att streama Ishockey-VM 2022 genom ett spelbolag har dock sina nackdelar, exempelvis saknas ofta kommentatorer vilket kan påverka känslan och matchupplevelsen.

Inget WI-FI krävs

Personer som vill streama Hockey-VM men saknar ett bra WiFi på grund av att man reser, åker till jobb eller annan anledning kan vara lugna – inget WiFi krävs för att streama mästerskapet. Hos bettingsidor som streamar VM i Hockey och via gratistjänsten SVT Play, så fungerar matcherna att se med hög kvalitet genom sitt 3G-, 4G- eller 5G nät i mobilen. Tekniken har kommit långt och nuförtiden räcker faktiskt ett mobilnät för att se all action i hög kvalitet, live från Finland 2022. 

Hockey-VM på Livestream

I år är det SVT som äger rättigheterna till Hockey-VM, vilket innebär att samtliga matcher går att följa via streamingtjänsten SVT Play, om man inte skulle ha möjlighet att följa matcherna på TV. I takt med att mobilerna, surfplattorna och datorerna har blivit otroligt mycket bättre de senaste tio åren samtidigt som internetuppkopplingen följt med i samma fart så är det idag populärt att se matcher på resande fot. Det är idag möjligt att nästan koppla upp sig på ett Wi-Fi vart som helst för att kunna streama, i detta fallet Hockey-VM.

Många bettingsidor och tjänster har utnyttjat detta tillfället genom att erbjuda unika streams för kunder som vill se på Hockey-VM 2022 när Sverige spelar. Det är helt gratis att streama Hockey-VM via SVT Play och det bästa av allt är att du kan streama matcherna direkt i mobilen om du skulle vara på resande fot.

Livestream på Sveriges matcher

Förutom SVT 1 och SVT 1, som sänder årets upplaga av Hockey-VM, så finns det också flera tjänster och bettingsidor som sänder Sveriges matcher på en stream eller livestream som det också kallas. Vi kommer att presentera en guide över vilka bettingsidor/tjänster som livestreamar Sveriges matcher och vad kraven är för att kunna få se på matcherna. Oftast kräver bettingsidor inget mer än att du har pengar på kontot eller har lagt ett spel under den senaste månaden för att du ska kunna få se matchen. Det till skillnad mot uttalade streamingtjänster där du oftast behöver teckna ett abonnemang för att kunna titta. I år kan man dock streama Hockey-VM gratis genom att ladda hem streamingtjänsten SVT Play.

Krav för Livestream

Just spelbolag och bettingsidor har oftast ett eller ett par krav för att du ska kunna streama Sveriges match i Hockey-VM 2022. Anledningen till varför de har detta är för att en person inte ska kunna utnyttja spelbolaget genom att signa upp sig, se matchen gratis och sedan aldrig återbesöka sidan. Kraven kan skilja sig en aning från spelbolag till spelbolag, men rent generellt kräver de att man ska uppfylla något av följande för att få se Hockey-VM:

 • Att du har pengar på spelkontot, oftast räcker minst en krona
 • Att du har ett pågående spel
 • Att du har lagt ett spel sista månaden

På spelbolag behöver du alltså inte göra mycket mer än att sätta in 100 kr eller liknande för att få tillgång till livestream, men är du inte sugen på att sätta in några pengar så kan du streama Hockey-VM helt gratis via SVT Play, som sänder samtliga matcher utan kostnad. Med SVT Play kan du streama Hockey-VM 2022 på resande fot på din mobil, dator eller surfplatta och du behöver heller inte vara uppkopplad till ett Wi-Fi-nätverk för att streama, det räcker med ett simpelt mobilnät.

Tjänster med Hockey-VM stream

Dessutom så erbjuder streamingtjänster som SVT Play alla sina tittare att följa med på full studio med kommentatorer under matchen. När man ska streama Hockey-VM gratis på till exempel en bettingsida, då är det vanligtvis inga kommentatorer, ingen studio och lite sämre bildkvalitet. SVT Play ger dig också möjlighet att streama mästerskapet i mobil, dator, TV eller surfplatta – det underlättar för tittare. 

Sist men inte minst så är det värt att nämna att på SVT Play kan du streama repriser på matcherna, du behöver inte se allting live, vilket är fallet på TV och bettingsidor. Många klara fördelar med att ladda ner gratistjänsten SVT Play som erbjuder stream på samtliga matcher i turneringen.

Bettingsidorna med Hockey-VM stream

Det är inte bara på TV kanaler och SVT Play som man kan se mästerskapet i Finland live – det går också fint att livestreama Hockey-VM hos flera bettingsidor med svensk licens. Sajter runt om Europa erbjuder ofta livestreamad sport mot att kunder registrerar ett konto på deras sida, det enda kravet för tillgång till detta är att man har minst 1 kr på sitt spelkonto eller ett levande spel. Genom att skapa konto hos en av alla bettingsidor som streamar sport så ges alltså fri tillgång till gratis streaming på Ishockey-VM – en extra bonus kan man säga. 

Det är framförallt hockey-experterna Betsson Group som kommer sända Ishockeyn från Lettland på syster sajterna Nordicbet och Betsafe, men all action kommer även streamas från Betssons hemsida. Nedan följer alla bettingsidor med Hockey-VM stream 2022. 

Bettingsidor med Hockey-VM livestream: 

 • Betsson
 • Nordicbet
 • Betsafe
 • Unibet
Lista på spelbolag som erbjuder Hockey-VM stream

Unibet TV

Unibet är en av bettingsidorna med svensk licens som väldigt ofta bjuder sina kunder på gratis livestreamad sport. Innanför deras utbud av livesport finns bland annat Basket, Tennis, Fotboll och Ishockey. Allt spelare behöver göra för tillgång till streams är att ha ett registrerat spelkonto på sajten och inneha minst 1 kr i saldo, eller ett levande spel. Så länge kunder har ett laddat konto eller ett levande spel så finns det grym livestreamad sport i mängder tillgängligt dygnet runt – kostnadsfritt. 

Livestreama sport hos Unibet TV: 

 • Väldigt bra bildkvalitet
 • Fungerar med mobil, surfplatta och dator
 • Kostnadsfritt att se sporten
 • Streamen är alltid live – väldigt kort fördröjning

Hockey VM livestream på Unibet har dessvärre inte blivit bekräftat än av spelbolaget. Unibet har inte lagt ut sitt streaming schema för maj/juni och bolaget kan varken bekräfta eller neka till att Ishockey-VM i Riga kommer sändas där, men vi kommer självklart uppdatera här så fort vi får besked från Unibets ledning.

Nackdelen med stream från spelbolag

Först och främst, det är i stort sett enbart fördelar med att streama Hockey-VM på spelbolag som erbjuder det. Alla kunder får gratis tillgång till turneringen med hög bildkvalitet och det är supersmidigt att använda via mobil, dator eller surfplatta. Dessvärre så finns det en liten nackdel med stream från spelbolagen – det saknas ofta kommentatorer, analyser och studio. Att detta saknas är ingen stor nackdel, men när det svenska folket vill streama en Tre Kronormatch, då vill nog en hel del kunna höra kommentatorerna gå i extas vid ett svenskt mål detta får kunden ej ta del av på bettingsidorna. 

Dessutom så kan det innebära lite strul om man vill koppla över sin bettingsida stream till sin TV, då spelbolagens sändningar ofta inte inkluderar fullskärm och då kan det se lite konstigt ut på din TV. Men som sagt, detta är ganska små bekymmer när man får chans att kika på livestreamad sport kostnadsfritt.