Senaste nytt från slutspelet i Hockey VM 2020 i Schweiz. Årets slutspel startar den 21:e maj när kvartsfinalerna går av stapeln och pågår därefter till den 24:e maj när lagen i finalen skall göra upp om vilka som kan titulera sig som världsmästare. Här får du all information om slutspelet i Hockey VM 2020.

Vägen till slutspel

Innan dess att ett lag skall få delta i ett slutspel i Hockey VM 2020 så krävs det att laget spelar sju matcher i gruppspelet och slutar som sämst fyra i gruppen. Det finns totalt två grupper i VM och hälften av dessa tar sig alltså vidare till slutspel. Även om alla på den övre halvan av tabellen tar sig vidare till slutspelet så spelar placeringen i gruppspelet stor roll. Det är nämligen så att ettan i den ena gruppen får möta den som slutade fyra i den andra gruppen vilket innebär att det kan vara en stor fördel att sluta högt upp.

Slutspel Hockey VM 2020

Väl i slutspelet så är det åtta lag som gör upp om platserna i semifinalerna under fyra stycken kvartsfinaler. De lagen som sedan går vidare kommer som sämst att sluta fyra i turneringen då lagen antingen får spela bronsmatch eller final beroende på resultaten. Både semifinalerna och finalen i Hockey VM 2020 kommer att spelas i Lausanne inför tiotusen fanatiska supportrar.

Slutspelsresultat Hockey-VM 2020

Spelbolag med odds på VM

Speedybet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, min. odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
888Sport logo

 500% upp till 500 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 600 kr

Omsättningskrav: 8x bonus, minsta odds 1.8

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Snabbare logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk spellicens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Senaste nytt om slutspelet

Speltips.se har flera journalister på plats under Hockey VM 2020 och kommer att rapportera det senaste nytt från slutspelet. Du kommer att kunna hitta resultat, matchanalyser, speltips, tider och tabeller så att du kan hålla dig uppdaterad. Det kommer som alltid att hända en rad spännande händelser och spelas många bra matcher under årets slutspel av Hockey VM som du inte får missa. Här är fyra anledningar till varför du ska läsa om Hockey VM slutspelet hos oss:

  • Vi bevakar turneringen på plats i Bratislava.
  • Alla nyheter och information är helt gratis.
  • Vi skriver om allt som sker under slutspelet.
  • Vi är hockeynördar och kan sporten utantill.

Hockey VM slutspel på TV

Slutspelet under Hockey VM 2020 kommer att sändas i TV3 som är en gratiskanal för alla svenskar. TV3 bevakar årets slutspel på plats med full styrka och är väldigt pålästa när det gäller slutspel och Hockey VM i stort. Inför varje match så kommer det vara en studio med programledare och utvalda gäster som kommer att ha ett försnack så att det sedan ska bli roligare att följa matchen. Vanligtvis går kanalen igenom vilka av lagets spelare som man bör hålla ögonen på, om det är några bortfall hos något av lagen och kanske även en intervju med något av lagen.