Senaste nytt från slutspelet i Hockey VM 2021 i Lettland och Vitryssland. Årets slutspel startar den 30:e maj när kvartsfinalerna går av stapeln och pågår därefter till den 6:e juni när lagen i finalen skall göra upp om vilka som kan titulera sig som världsmästare. Här får du all information om slutspelet i Hockey VM 2021.

Vägen till slutspel

Innan dess att ett lag skall få delta i ett slutspel i Hockey VM 2021 så krävs det att laget spelar sju matcher i gruppspelet och slutar som sämst fyra i gruppen. Det finns totalt två grupper i VM och hälften av dessa tar sig alltså vidare till slutspel. Även om alla på den övre halvan av tabellen tar sig vidare till slutspelet så spelar placeringen i gruppspelet stor roll. Det är nämligen så att ettan i den ena gruppen får möta den som slutade fyra i den andra gruppen vilket innebär att det kan vara en stor fördel att sluta högt upp.

Slutspel Hockey VM 2021

Väl i slutspelet så är det åtta lag som gör upp om platserna i semifinalerna under fyra stycken kvartsfinaler. De lagen som sedan går vidare kommer som sämst att sluta fyra i turneringen då lagen antingen får spela bronsmatch eller final beroende på resultaten. Både semifinalerna och finalen i Hockey VM 2021 kommer att spelas i Riga inför tiotusen fanatiska supportrar om världsläget tillåter det.

Slutspelsresultat Hockey-VM 2021

Spelbolag med odds på VM

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare

Senaste nytt om slutspelet

Speltips.se har flera journalister på plats under Hockey VM 2021 och kommer att rapportera det senaste nytt från slutspelet. Du kommer att kunna hitta resultat, matchanalyser, speltips, tider och tabeller så att du kan hålla dig uppdaterad. Det kommer som alltid att hända en rad spännande händelser och spelas många bra matcher under årets slutspel av Hockey VM som du inte får missa. Här är fyra anledningar till varför du ska läsa om Hockey VM slutspelet hos oss:

  • Vi bevakar turneringen på plats i Riga och Minsk.
  • Alla nyheter och information är helt gratis.
  • Vi skriver om allt som sker under slutspelet.
  • Vi är hockeynördar och kan sporten utantill.

Hockey VM slutspel på TV

Slutspelet under Hockey VM 2021 kommer att sändas i TV3 som är en gratiskanal för alla svenskar. TV3 bevakar årets slutspel på plats med full styrka och är väldigt pålästa när det gäller slutspel och Hockey VM i stort. Inför varje match så kommer det vara en studio med programledare och utvalda gäster som kommer att ha ett försnack så att det sedan ska bli roligare att följa matchen. Vanligtvis går kanalen igenom vilka av lagets spelare som man bör hålla ögonen på, om det är några bortfall hos något av lagen och kanske även en intervju med något av lagen.