Är du ute efter att jämföra odds på matcherna under Hockey VM så har du kommit helt rätt. Här finner Sveriges största oddsjämförelse för Ishockey VM 2020 med uppdaterade odds varje dag. Vi jämför odds hos flest spelbolag i Sverige så att du kan hitta bästa oddset på hockey VM.

Oddsjämförelse ishockey VM 2020

Välkommen till vår stora oddsjämförelse för Hockey VM 2020 i Schweiz. Denna gång har vi satsar ännu mer på att täcka alla odds som erbjuds från spelbolag innan Hockey-VM, under mästerskapet och även liveodds när matcherna spelas. Vi går igenom de största bettingsidorna i Sverige och ser till att du får uppdaterade odds presenterade på ett snyggt och enkelt sätt i en tabell.

Då släpper spelbolagen oddsen för hockey VM

Som du kanske har märkt så är det väldigt få spelbolag som erbjuder odds på specifika matcher inför hockey VM. Ju närmare start vi kommer, desto fler bettingsajter kommer börja presentera sina odds. Just nu kan du endast jämföra odds på vilket landslag du tror kommer vinna hela ishockey VM 2020. Även andra intressanta spel som vem som blir bästa målgörare kommer inom kort.