Ishockey VM 2019 kommer att hållas i Slovakien och spelas mellan den 10-26 maj 2019. Detta mästerskap blir det 83:e världsmästerskapet i ishockey för herrar och väntas dra en stor publik över hela världen. Här finner du det officiella spelschemat för hockey VM 2019 med alla matcher, datum och tider. Informationen hämtar vi från IIHF och uppdateras dagligen. Längst ner på sajten kan du även kommentera och diskutera Hockey VM.

Spelprogram för hockey VM

Under denna sektion på hemsidan hittar du hela vårt spelschema för ishockey VM 2019 som kommer att avgöras i Slovakien. Schemat uppdateras dagligen av våra administratörer och informationen hämtar vi från IIHF’s (International Ice Hockey Federation) hemsida.

Alla matcher visas på SVT

Årets matcher i hockey VM kommer att visas på SVT1 och SVT2. Detta innebär att det kommer vara gratis att se hela ishockey VM och du kommer även kunna titta på matcherna online.

Spelschema & Livestream Ishockey VM 2019

Match Datum Odds Matchinformation Livestream
Ryssland-Finland 25 maj kl. 15:15 xx – xx – xx
Trupp, skador & nyheter »
Streama matchen gratis
Kanada-Tjeckien 25 maj kl. 19:15 xx – xx – xx
Trupp, skador & nyheter »
Streama matchen gratis
Bronslag 1-Bronslag 2 26 maj kl. 15:45 xx – xx – xx
Trupp, skador & nyheter »
Streama matchen gratis
Finallag 1-Finallag 2 26 maj kl. 20:15 xx – xx – xx
Trupp, skador & nyheter »
Streama matchen gratis

Heltäckande spelschema för VM 2019

Välkommen till vårt spelschema för ishockey-VM 2019. Årets världsmästerskap kommer att spelas i Slovakien. Turneringen innehåller totalt 64 matcher, där varje lag kommer att få spela minst sju matcher vardera i gruppspelet. Skulle ett lag gå hela vägen till semifinal eller final, så är det totalt 10 matcher som man får spela, då även det förlorande laget under semifinalerna spelar mot varandra om bronset. Här är varför du ska använda vårt spelschema för Hockey VM 2019:

  • Vi hämtar det officiella spelschemat direkt från IIHF.
  • Du hittar även TV-tider & TV-tablå för VM.
  • Information om vilken arena respektive match spelas på.
  • Vi ger dig också de senaste nyheterna inom Hockey VM 2019.

Hockey VM på TV

Denna gång är det SVT som kommer sända hela mästerskapet mellan den 10-29 maj 2019. Datum och tv-sändningar för respektive match är färdiga. All information hämtar vi från IIHF, men besök gärna vår undersida med TV-tider för hockey VM 2019 för mer information.

Arenorna

Hockey VM 2019 kommer att spelas på Ondrej Nepela Arena i Bratislava och Steel Arena i Kosice. Städerna var värd för hockey VM redan för åtta år sedan, men arenorna har blivit lite föråldrade under åren och behöver renoveras. Medan Kosice väntar på ett större underhåll, så har man i Bratislava börjat med att bygga om kylsystemet.