Hos oss finner du en uppdaterad TV-Tablå för alla matcher i Hockey VM 2021 och givetvis med ett stort fokus på Sveriges matcher. Du hittar vilken kanal matchen går på, aktuella TV-Tider, aktuella odds och när sändningen startar. I år är det TV3 som har rättigheterna för Hockey-VM i Lettland/Vitryssland och nedan hittar du hela TV-tablån för Hockey VM 2021.

Hockey VM 2021 på TV

Hockey-VM sänds på TV och i år är det kanalen TV3 som har rättigheterna till turneringen, till skillnad mot förra året då SVT skötte sändningarna. Preliminärt så kommer det vara TV3 och SVT som sänder vartannat år fram till år 2023. I år när TV3 sänder så kommer de bästa matcherna visas i kanalerna TV3 medan de mindre matcherna kommer sändas i Viaplay.

Sveriges matcher på TV

TV3 lägger av naturliga skäl ett stort fokus vid Sveriges matcher på TV under Hockey VM så att du ska kunna se matcherna på ett bra sätt. Alla Sveriges matcher kommer sändas i antingen TV3 och även i Viaplay för den som inte har en TV i närheten. Det kommer att finnas experter i TV-rutan som har stenkoll på Sverige så att du alltid ska bli uppdaterad med korrekt och den senaste informationen.

TV-tider till Hockey VM

MatchDatumOddsTV-kanalLivestream
Lag-Lag8 maj kl. XX:XXxx – xx – xx
TV3
Streama matchen gratis

När spelar Sverige i Hockey-VM

Sverige spelar totalt sju matcher i gruppspelet under Hockey-VM 2021 och TV3 sänder samtliga av dessa matcher. Det är ett tufft spelschema som Sverige har framför sig med matcher nästan varje dag med korta uppehåll. Sveriges matcher och tider i Hockey-VM 2021:

  • Tjeckien-Sverige, 10 maj kl 20:15
  • Italien-Sverige, 12 maj kl 16:15
  • Norge-Sverige, 13 maj kl 20:15
  • Sverige-Österrike, 16 maj kl 16:15
  • Sverige-Schweiz, 18 maj kl 20:15
  • Sverige-Lettland, 20 maj kl 16:15
  • Sverige-Ryssland, 21 maj kl 20:15

Hockey-VM matcher på TV idag

När du vill se vilka matcher som sänds på TV idag under Hockey-VM 2021 så ska du besöka oss. Vi uppdaterar TV-tablån varje timme med den senaste informationen ifall det skulle bli några ändringar så att du aldrig behöver leta efter rätt kanal eller tjänst. Vi är dessutom på plats under mästerskapet för att leverera en så proffsig TV-Tablå och information som möjligt under Hockey-VM 2021.