Alla TV Tider Ishockey VM 2022 hittar du på speltips.se! Hos oss finner du en uppdaterad TV-Tablå för alla matcher i Hockey VM 2022 och givetvis med ett stort fokus på Sveriges matcher. Du hittar vilken kanal matchen går på, aktuella TV-Tider, odds och när sändningen startar.

I år är det SVT som har rättigheterna för Hockey-VM i Finland och nedan hittar du en komplett TV-guide med samtliga TV-Tider för Hockey VM 2022.

Hockey VM 2022 på TV

Hockey-VM sänds på TV och i år är det SVT som har rättigheterna till turneringen. Preliminärt så kommer det vara TV3 och SVT som sänder vartannat år fram till år 2023. I år när SVT sänder så kommer de bästa matcherna visas i kanalerna SVT 1 och SVT 2 medan de mindre matcherna kommer sändas i SVT Play, en gratis streamingtjänst som ger dig möjligheten att streama Hockey-VM vart du än befinner dig.

Sveriges matcher på TV

SVT lägger av naturliga skäl ett stort fokus på Sveriges matcher på TV under Hockey VM så att du ska kunna se matcherna på ett bra sätt. Alla Sveriges matcher kommer sändas på SVT, men även i SVT Play för den som föredrar att streama matcherna i mobilen. Det kommer att finnas experter i TV-rutan som har stenkoll på Sverige så att du alltid håller dig uppdaterad med den senaste informationen kring Tre Kronor.

Spelschema Ishockey VM 2022

MatchDatumOddsTV-kanalLivestream
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis
EJ UPPDATERATMaj 2022XX – XX – XXEJ KLART
Streama gratis

Spelbolag med odds på Hockey-VM

Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Enormt spelutbud och liveodds

 • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Bethard logo

100% upp till 100 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 1x insättning + bonus, min. odds 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra cash-out & riktigt höga odds
 • Läs mer om Bethard

Till Bethard

Uppdaterad TV-tablå med alla tider

Ta del av alla TV Tider Ishockey VM 2022 hos oss! En komplett och uppdaterad TV-Tablå med alla Hockey-VM tider går att finna på Speltips.se – helt utan kostnad. Under det 17 dagar långa mästerskapet i Lettland kommer vi hålla dig som läsare uppdaterad i realtid med senaste nytt kring alla matchtider, potentiella ändringar i tablån och annan viktig information för att kunna ha bra koll på Ishockey-VM 2022.

Vi är den sajten med bäst uppdateringar på Tre Kronors framfart i turneringen, här hittar du allting som du behöver veta inför det långa gruppspelet och det rafflande slutspelet, med åtta glödheta bataljer om medaljerna. Håll dig uppdaterad genom oss för att inte missa någonting från Riga. Vi bevakar mästerskapet från början till slut och föser er läsare med alla TV Tider Ishockey VM 2022.

Sveriges TV-Tider i Hockey-VM

Sverige spelar totalt sju matcher i gruppspelet under Hockey-VM 2022 och SVT sänder samtliga av dessa matcher. Du kan också hålla koll på Sveriges matcher genom streamingtjänsten SVT Play. Det är ett tufft spelschema som Sverige har framför sig med matcher nästan varje dag med korta uppehåll. Sveriges matcher och TV-tider i Hockey-VM 2022:

 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD
 • MATCH EJ UPPDATERAD

Hockey-VM matcher på TV idag

Håll koll på alla Hockey-VM matcher på TV idag! När du vill se vilka matcher som sänds på TV idag under Hockey-VM 2022 så ska du besöka oss. Vi uppdaterar TV-tablån varje timme med den senaste informationen ifall det skulle bli några ändringar, så att du aldrig behöver leta efter rätt kanal eller tjänst. Vi är dessutom på plats under mästerskapet för att leverera en så proffsig TV-Tablå och information som möjligt under Hockey-VM 2022.

Det kommer naturligtvis vara många Hockey-VM matcher på TV idag, och med hjälp av vår kompletta TV-guide för Hockey-VM 2022 håller du koll på samtliga VM-matcher som sänds på TV – varje dag.

TV-rättigheter för Ishockey-VM 2022

Fram till 2023 så kommer SVT och TV3 att dela på rättigheterna till Hockey-VM, där man får turas om att sända kommande mästerskap. I år är det SVT som äger rättigheterna för Ishockey-VM – vilket innebär att matcherna från Riga sänds på TV-kanalerna SVT 1 och SVT 2, men du kan även se all action på streamingtjänsten SVT Play. SVT Play är en gratis streamingtjänst och erbjuder dig möjligheten att streama samtliga matcher i Hockey-VM via mobilen eller surfplattan, även om du skulle råka befinna dg på resande fot.

SVT är en av de mest professionella TV-bolagen vi har på svensk mark. Med sina sylvassa experter, djupgående analyser och en studio i världsklass, så är tittarna i trygga händer när SVT bevakar Sverige jakt på sitt fjärde VM-Guld på åtta år. Tre Kronor kommer självfallet att vara i fokus såväl inför som under mästerskapet och vi kan förvänta oss nyheter, uppdateringar och rapporter på löpande band.

Hockey-VM final – TV-kanal och tider

Den stora händelsen om man kikar i TV-Tablån inför Hockey-VM i Lettland är självklart finalen. Finalen går av stapeln söndagskvällen den 6 juni kl 19:15 och sänds på SVT 1 och SVT Play. Studion startar redan vid lunchtid när bronsmatchen är i fokus, en match som även den sänds på SVT 1 och SVT Play – det är alltså upplagt för en ordentlig helkväll i SVT-studion.

Hockey-VM är en höjdpunkt när man kikar tillbaka på varje sportår och finalen är det mest spännande under mästerskapet, vi ser förhoppningsvis Tre Kronor i rutan även detta år på turneringens sista dag. Här kommer fullständiga tider och datum inför medalj-matcherna i Hockey-VM 2022. 

TV-Tider för finalen i Hockey-VM 2022: 

 • Bronsmatchen: Datum TBD: TBD vs. TBD (SVT 1, SVT Play)
 • Finalen: Datum TBD: TBD vs. TBD (SVT 1, SVT Play)

Hockey-VM semifinal – TV-kanal och tider

Semifinalerna i Hockey-VM 2022 kommer sändas på SVT 1 och SVT 2, men även på SVT Play om du råkar vara på språng och vill se matcherna i din dator, surfplatta eller mobil. Båda semifinalerna är klara för att gå på SVT, vilket kommer fungera utmärkt eftersom att de börjar olika tider, till skillnad mot vad kvartsfinalerna gör. 

Denna upplaga är precis som det brukar vara, ett intensivt slutspel där finalen äger rum drygt 24 timmar efter semifinalerna, så det vore en klar fördel för Tre Kronor att spela i semifinal 1 – något som ger laget 4 timmar extra vila. Det är många olika tider att hålla koll på inför årets Ishockey-VM TV-Tablå, nedan får du all info kring semifinalerna i turneringen. 

TV-Tider för semifinalerna i Hockey-VM 2022: 

 • Semifinal 1: Datum TBD: TBD vs. TBD (SVT 1, SVT Play
 • Semifinal 2: Datum TBD: TBD vs. TBD (SVT 2, SVT Play

Hockey-VM kvartsfinal – TV-kanal och tider

Kvartsfinalerna i Hockey-VM 2021 kommer att sändas på SVT 1 och SVT 2 – men du kan även följa med i slutspelet genom att streama matcherna i SVT Play, en gratis streamingtjänst som ger dig möjligheten att streama Hockey-VM på datorn, mobilen eller surfplattan. Om Tre Kronor lyckas ta sig till en kvartsfinal i VM, så kan man alltså se den matchen på SVT samt SVT Play, precis som med en eventuell semifinal och final. Nedan följer korrekta tider för kvartsfinalerna. 

TV-Tider för kvartsfinalerna i Hockey-VM 2021: 

 • Kvartsfinal 1: Torsdag 3 Juni kl 15:15: TBD vs. TBD (SVT Play)
 • Kvartsfinal 2: Torsdag 3 Juni kl 15:15: TBD vs. TBD (SVT Play)
 • Kvartsfinal 3: Torsdag 3 Juni kl 19:15: TBD vs. TBD (SVT 2, SVT Play)
 • Kvartsfinal 4: Torsdag 3 Juni kl 19:15: TBD vs. TBD (SVT Play)

Om du saknar TV-kanalerna

Saknar du mot all förmodan tillgång till TV-kanalerna SVT 1 & SVT 2? Då kan du fortfarande se Hockey-VM 2022 på andra vis. SVT:s egna streamingtjänst SVT Play kommer att sända mästerskapet i sin helhet med både studio-sändningar och fulla matcher. Du kan använda dig av SVT Play direkt i din surfplatta, mobil eller dator – vilket är ett fullgott alternativ till TV-kanalerna. Naturligtvis är det helt gratis att streama Hockey-VM via SVT Play.