Se tabellerna live från Hockey-VM 2021 här på Speltips.se för att inte missa den aktuella ställningen. Våra tabeller uppdateras var femte minut för att du alltid ska kunna få senaste resultaten. Nedan hittar du samtliga tabeller från Hockey VM 2021 i Lettland och Vitryssland.

Live Tabell Hockey VM 2021

Vi har givetvis insett vikten av att uppdatera tabellerna för Hockey VM 2021 i realtid och därför har vi som policy att uppdatera alla tabeller var femte minut. Det innebär alltså att vi har en live tabell Speltips.se som ändrar sig beroende på hur det ser ut live i matcherna. Det kan vara extra viktigt att se tabellen live under de sista matcherna i gruppspelet så att du kan se vilka lag som tar sig vidare. Det kommer dock att finnas två olika typer av tabeller för att du inte ska bli förvirrad, en som endast uppdateras efter matcherna är slutspelade och en som uppdateras under matchernas gång.

Tabell grupp A

Tabell grupp B

Spelbolag med odds på VM

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet

Läsa Tabeller från Hockey VM 2021

Det är inte alltid helt enkelt att läsa av en tabell från Hockey VM 2021 eftersom det finns mycket regler och aspekter att ta med i beräkningarna. Först och främst handlar det om att de fyra lag från varje tabell som får mest poäng går vidare till slutspel. Det kan dock bli så att flera lag hamnar på samma poäng, vilket då gör att man får titta på andra saker för att skilja lagen åt. Om två lag har hamnat på samma poäng så är det inbördes möten som får avgöra lagen åt i tabellen och är det lika även där så får man titta på målskillnaden.

Sveriges Tabell Hockey VM

Vi lägger givetvis störst fokus vid Sveriges Tabell under Hockey VM 2021 och uppdaterar alltid den först. Sveriges tabell i mästerskapet består av lagen Kanada, Tjeckien, Tyskland, Slovakien, Danmark, Vitryssland och Storbritannien. Det är helt klart en tabell som Sverige bör ha god chans med tanke på att det är fyra lag som tar sig till slutspel från tabellen. Sverige inleder sitt äventyr i Hockey VM 2021 den 21:e maj i Minsk.