Zimpler är ett svenskt fintechföretag som slog upp portarna år 2012. I dagsläget används tjänsten av hundratusentals personer i Sverige och Finland. Zimpler fungerar som en mobil plånbok, väldigt lik Trustly, och hjälper till genom att tillhandahålla betalningslösningar för snabba insättningar och snabba uttag hos svenska bettingsidor. Här hittar du alla spelbolag med Zimpler 2021.

Spelbolag med Zimpler

Casumo logo

100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.6

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Insättningar med Swish

 • Läs mer om Casumo

Till Casumo Sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

MrGreen

100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 1.5

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bonus med låg omsättning

 • Läs mer om MrGreen
Till MrGreen

 Ingen bonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Cash-out på både singel och kombispel

 • Läs mer om Interwetten
Till Interwetten
Scandibet bonus logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Till Scandibet

Vanliga frågor & Svar om Zimpler Betting

Zimpler är ett svenskt fintechföretag som hjälper till att genomföra säkra transaktioner.

Ja, det är väldigt säkert. Det kan dessutom kännas väldigt bekvämt och tryggt att veta att du slipper ge ut känslig information till spelbolagen (även om det nästan aldrig är någon fara heller).

Du signar helt enkelt bara upp dig på Zimpler genom att ange ditt telefonnummer vid insättningen och får då sedan en verifieringskod. Där kan du välja vilket betalningssätt du föredrar (t ex swish, faktura eller kortbetalning).

Ja, i vissa fall kan man betta med faktura om spelbolaget tillåter det. Zimpler har en liknande funktion som Klarna har – alltså att betala i efterskott. Denna funktion måste självklart användas med stor försiktighet, men om det hanteras på rätt sätt är det egentligen inte mycket skillnad på att spela online via faktura och beställa en tröja på nätet. Vid insättnings momentet kan detta väljas om det finns hos sajten.

Att göra ett uttag med Zimpler går väldigt fort och transaktionen hanteras direkt. Har du verifierat ditt konto kan du faktiskt få pengarna till din bank inom loppet av två minuter, men det kan också ta längre tid.

Nej, så länge du inte väljer “betala med faktura” samt missar att betala fakturan inom 14 dagar. Då kommer du behöva betala en avgift på 60% samt en dröjesmålsränta.

Ja, det har dem. Här finner du all information och alla uppgifter: http://support.zimpler.com/

Så Fungerar Zimpler Betting

Betting med Zimpler hos spelbolagen som erbjuder det är i grund och botten skapat för att spelare ska kunna göra problemfria, snabba och enkla betalningar. Zimpler är automatiskt kopplad till alla svenska banker och så länge du som spelare har ett BankID-inlogg för att godkänna betalningar så kan Zimpler användas fritt – helt utan avgifter. Många spelare är bekväma och förstår exakt hur Trustly fungerar, vet du det så kommer Zimpler vara enkelt att använda. Nedan har vi gjort en lista där vi förklarar exakt hur betalningsmetoden används hos bettingsidor med svensk licens.

Så Fungerar Zimpler ► steg-för-steg:

 1. Välj ett spelbolag som erbjuder Zimpler betting
 2. Logga in på sajten med BankID och tryck på insättning
 3. Fyll i personnummer och välj din bank (stödjer alla banker)
 4. Välj belopp för insättning hos bettingsidan
 5. Godkänn betalning med BankID-appen
 6. Välj vilket av dina bankkonton pengarna ska dras från
 7. Godkänn med BankID igen – nu är det klart!

Zimpler och bettingsidor 2021

Zimpler är inte den absolut vanligaste transaktionsmetoden, men definitivt en av de enklaste. Du signar helt enkelt bara upp dig på Zimpler genom att ange ditt telefonnummer och få en verifieringskod. På så sätt skapas ditt konto automatiskt och sedan är det bara att mer eller mindre börja använda tjänsten. Det är väldigt smidigt och helt avgiftsfritt. Väljer du faktura och inte betalar inom två veckor kommer docken förseningsavgift på 60 kr och dröjsmålsränta på 8%.

Snabba Insättningar med Zimpler

Att göra en snabb insättning med Zimpler är väldigt enkelt. Du väljer helt enkelt Zimpler som insättningsmetod – förutsatt att det finns tillgängligt som alternativ. Vanligtvis får man sedan ett sms och bekräftar betalningen där. Då väljer du också vilket betalningsalternativ som passar dig. Du kan välja mellan VISA, MasterCard, betting med faktura, banköverföring eller swish. Vi på speltips.se rekommenderar att välja något annat alternativ än faktura. Det kan gå så långt att du spelar för pengar du inte har och det är inte alls optimalt. Det går också att göra utan att få ett SMS – då sker det exakt som en betalning via Trustly.

Snabba Uttag med Zimpler

Att göra ett snabba uttag med Zimpler är precis lika enkelt som att göra en insättning. Inte heller denna gång behöver du uppge några känsliga uppgifter utan du fyller bara i det som uttagsmetod, fyller i telefonnumret och följer instruktionerna. Transaktionen sker väldigt fort, vilket gör att allt fler användare börjat använda tjänsten. Det bör dock tilläggas att inte alls spelbolag accepterar Zimpler som uttagsmetod, utan ett fåtal har det bara som möjlig insättningsmetod.

Bästa Bettingsidor med Zimpler

 • BethardSnabba Uttag med Zimpler – 100% upp till 100 kr bonus
 • Snabbis Sport Snabba Betalningar via Zimpler – Nya bettingsidor 2021
 • TurboVegasBlixtsnabba Zimpler Uttag – Nyaste spelbolaget 2021
 • ScandibetBetta med Zimpler – Skandinavisk Pay n Play Betting
 • MrGreen Grym bettingsida med Zimpler – Få 100 kr Freebet
 • BetwayHöga odds och snabba uttag med Zimpler – 100% upp till 100 kr bonus