Bettingsidor med Zimpler

Zimpler2018-11-16T15:49:40+00:00

Zimpler är ett svenskt fintechföretag som är relativt nystartat – man slog nämligen upp portarna år 2012. I dagsläget används tjänsten av över 110 000 personer i Sverige och Finland. Företaget kommer även inom en snar framtid att försöka expandera och nå fler delar av den europeiska marknaden. Man fungerar som en mobil plånbok och hjälper till genom att tillhandahålla betalningslösningar för e-handel och svenska bettingsidor. Här hittar du alla spelbolag med Zimpler 2018.

Zimpler AB

Idén om att skapa företaget Zimpler myntades när Johan Friis och Kristofer Ekman Sinclair slog sina kloka huvuden ihop. Tanken var att skapa en mobil betallösning som skulle vara lättillgänglig och enkel att använda. Sedan dess har produkten utvecklats rejält och diverse tekniska innovationer – som t ex individuella spending limits – kommit till. Målet är att ge kunderna verktyget för en enkel och hälsosam ekonomi.

Spelbolag som accepterar Zimpler 2018

Idag accepterar långt ifrån alla spelbolag Zimpler som transaktionsmetod, men andelen som gör det växer kraftigt. Även fast Zimpler grundades 2012 så etablerade sig den först på marknaden rejält år 2016. Det finns dock fortfarande en hel del stora aktörer som samarbetar med Zimpler och dina betalningar blir ju markant mycket smidigare med tjänsten.

Spelbolag med Zimpler

Scandibet bonus logo

Ingen välkomstbonus

Maxbonus: Sätt in ett valfritt belopp

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

 • Snabbt växande svenskt spelbolag

 • Konkurrenskraftiga odds

 • Läs mer om Scandibet bonus
Till Scandibet
Rizk Sport logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 10x bonus, minsta odds 1.8

 • Bra bonus med lågt omsättningskrav

 • Supersnabba spel i mobilen
 • Läs mer om Rizk Sport bonus
Till Rizk Sport
Bethard logo

500 kr i bonus

Maxbonus: 50 kr upp till 10 gånger

Spela 1000 kr till min. odds 1.8 – Få 50 kr

 • Delägare i form av Zlatan

 • Bra cash-out & riktigt höga odds

 • Läs mer om Bethard bonus

Till Bethard
MrGreen

100% vinstboost upp till 5000 kr

Maxbonus: Dubbla din första vinst upp till 5000 kr

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

 • Generös bonus med Spel och BankID

 • Tryggt & säkert med bra produkt

 • Läs mer om MrGreen bonus

Till MrGreen
Svenbet logo

100% upp till 1000 kr

Maxbonus: Sätt in 1000 kr – Spela för 2000 kr

Omsättningskrav: 20x bonus, minsta odds 1.9

 • Nytt och tryggt spelbolag

 • Ett brett urval av matcher

 • Läs mer om Svenbet bonus

Till Svenbet
Betser logo

100 kr i gratisspel

Maxbonus: Spela för 200 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: utan omsättningskrav!

 • Välkomstbonus utan omsättningskrav
 • Återkommande kampanjer varje vecka

 • Läs mer om Betser bonus
Till Betser

Zimpler och bettingsidor 2018

Zimpler är inte den absolut vanligaste transaktionsmetoden, men definitivt en av de enklaste. Du signar helt enkelt bara upp dig på Zimpler genom att ange ditt telefonnummer och få en verifieringskod. På så sätt skapas ditt konto automatiskt och sedan är det bara att mer eller mindre börja använda tjänsten. Det är väldigt smidigt och helt avgiftsfritt. Väljer du faktura och inte betalar inom två veckor kommer docken förseningsavgift på 60 kr och dröjsmålsränta på 8%.

Insättning med Zimpler

Att göra en insättning med Zimpler är väldigt enkelt. Du väljer helt enkelt Zimpler som insättningsmetod – förutsatt att det finns tillgängligt som alternativ – får ett sms och bekräftar sedan betalningen. Då väljer du också vilket betalningsalternativ som passar dig – där du kan välja emellan VISA, MasterCard, faktura banköverföring eller swish. Vi på speltips.se rekommenderar att välja något annat alternativ än faktura. Det kan gå så långt att du spelar för pengar du inte har och det är inte alls optimalt.

Uttag med Zimpler

Att göra ett uttag med Zimpler är precis lika enkelt som att göra en insättning. Inte heller denna gång behöver du uppge några känsliga uppgifter utan du fyller bara i det som uttagsmetod, fyller i telefonnumret och följer instruktionerna Transaktionen sker väldigt fort, vilket gör att allt fler användare börjat använda tjänsten. Det bör dock tilläggas att inte alls spelbolag accepterar Zimpler som uttagsmetod, utan ett fåtal har det bara som möjlig insättningsmetod.

Vanliga frågor och Svar

Zimpler är ett svenskt fintechföretag som hjälper till att genomföra säkra transaktioner.

Ja, det är väldigt säkert. Det kan dessutom kännas väldigt bekvämt och tryggt att veta att du slipper ge ut känslig information till spelbolagen (även om det nästan aldrig är någon fara heller).

Du signar helt enkelt bara upp dig på Zimpler genom att ange ditt telefonnummer vid insättningen och får då sedan en verifieringskod. Där kan du välja vilket betalningssätt du föredrar (t ex swish, faktura eller kortbetalning).

Att göra ett uttag med Zimpler går väldigt fort och transaktionen hanteras direkt. Har du verifierat ditt konto kan du faktiskt få pengarna till din bank inom loppet av två minuter, men det kan också ta längre tid.

Nej, så länge du inte väljer “betala med faktura” samt missar att betala fakturan inom 14 dagar. Då kommer du behöva betala en avgift på 60% samt en dröjesmålsränta.

Ja, det har dem. Här finner du all information och alla uppgifter: http://support.zimpler.com/

Vi använder cookies för ge dig en så bra användarupplevelse som möjligt. Du kan läsa vår cookie-policy här. Ok