Är ni intresserade av att synas för tusentals svenskar som gillar betting? Då har ni kommit rätt. Speltips.se är en seriös storsatsning som levererar dagliga speltips helt kostnadsfritt för våra besökare. Vi är idag marknadsledande i Sverige på analyser och speltips och täcker ett stort antal sporter och evenemang.

Sveriges största betting community

Speltips.se är idag Sveriges största betting community med över 40 000 medlemmar som varje månad hjälper varandra med analyser och speltips. Hemsidan har idag över tusen besökare om dagen som är intresserade av att läsa analyser, speltips och recensioner om bettingsidor. Våra medlemmar har vi samlat i vår Facebook grupp, som är en utmärkt plattform för våra medlemmar att dela med sig av speltips. Vi är idag (2020-06-04) över 40 000 svenska medlemmar i gruppen.

Så promotar vi ett spelbolag

Våra medlemmar är väldigt aktiva spelare och bettar nästan varje dag. Alla är därför väldigt medvetna om vad som gör ett spelbolag bra eller dåligt. Det innebär tyvärr att vi inte kan promota alla spelbolag som kontaktar oss, utan vi är väldigt noggranna vilka vi väljer att jobba med. Varje spelbolag som kontaktar oss går vi igenom och tittar på allt från spelutbud, cash-out, bonusvillkor, storlek på odds etc för att avgöra om vi kan genomföra ett samarbete.

Om det ser bra ut

Tycker vi att ert spelbolag håller den nivån som våra medlemmar förväntar sig så kan vi inleda en kontakt. Det vi tittar på i nästa steg är om ni har möjlighet att skapa unika kampanjer och välkomstbonusar för våra besökare, som till exempel förhöjda odds eller riskfria spel. Vi har hjälp flera spelbolag att lösa detta rent tekniskt så är det inget ni har kunskap om så kan vi hjälpa till. För oss är det viktigt att skapa ett mervärde för alla medlemmar på speltips.se så att vi fortsatt kan ha vår unika gemenskap i communityn.

Kontakta oss

Är ni intresserade att finnas med på Sveriges största betting community så går det bra att kontakta oss här. Skriv gärna vilket spelbolag ni kommer ifrån och vad för frågor ni har så ser vi till att svara på dem så fort som möjligt. Det är viktigt att ni använder den mail som representerar spelbolaget så vi ser att ni har behörighet.