Annonsera hos oss

Annonsera hos oss 2016-10-11T13:35:05+00:00

Är du intresserad av att synas på en av Sveriges största sajter om speltips på nätet? Då har du kommit rätt. Speltips.se är en seriös storsatsning som levererar dagliga speltips helt kostnadsfritt för våra besökare. Vi har som målsättning att bli marknadsledande i Sverige på speltips och för statistik varje månad hur vi levererar för att hålla högsta klass.

Siffror och möjligheter

Speltips.se har enligt Google analytics ett snitt på ungefär 800 unika besökare om dagen, vilket ökar för varje månad. Hos oss finns det många möjligheter att synas både på startsidan högst upp men också med sponsrade speltips eller i vår bonuslista. Vi arbetar främst med CPA, vilket innebär att vi tar en engångskostnad för varje spelare vi skickar till ert spelbolag. Vi kan också jobba med fasta avgifter för annonsutrymmen eller hybrider.

Företaget bakom sajten

Företaget bakom sajten heter Ribacka Group AB, och är marknadsledande på sport och casino trafik i Sverige. Vi driver ett 20-tal olika sajter som har tusentals besökare varje dag. Tveka inte att kontakta oss på info@ribacka.se för att prata mer om annonsering och vilka möjligheter som finns.