Samtliga kvalificerade landslag är redo inför Fotbolls EM 2024 och trupperna presenteras så småningom. Ländernas bästa spelare är på plats och det är upplagt för ett fantastiskt mästerskap. Det är självklart klasskillnader mellan många av trupperna, men samtliga landslag domineras av spelare som tillhör andra ligor än den inhemska. Nedanför hittar du samtliga landslagstrupper under Fotbolls EM 2024.

Trupper EM 2024

SVERIGE

BELGIEN

DANMARK

ENGLAND

FINLAND

Finland

FRANKRIKE

HOLLAND

ITALIEN

KROATIEN

NORDMAKEDONIEN

POLEN

PORTUGAL

RYSSLAND

SCHWEIZ

SKOTTLAND

SLOVAKIEN

Slovakien

SPANIEN

TJECKIEN

TURKIET

TYSKLAND

UKRAINA

UNGERN

WALES

ÖSTERRIKE

Österrike

Spelbolag med odds på EM

Unibet logo

 100 kr gratisspel

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr i gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Enormt spelutbud och liveodds

  • Läs mer om Unibet

Till Unibet
Bethard logo

100% upp till 1000 kr

Sätt in med BankID och spela direkt

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra cash-out & riktigt höga odds
  • Läs mer om Bethard

Till Bethard
Campobet logo

100% upp till 2000 kr

Maxbonus: Sätt in 2000 kr – Spela för 4000 kr

Omsättningskrav: 5x – Min Odds: 1.60

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra bonus och ett stort utbud

  • Läs mer om Campobet

Till Campobet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Casumo logo

100 kr Freebet

Maxbonus: Spela för 100 kr – Få 100 kr gratisspel

Omsättningskrav: 1x bonus, minsta odds 1.6

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Insättningar med Swish

  • Läs mer om Casumo

Till Casumo Sport

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

No Account Bet logo

 Få 100 kr!

Maxbonus: Sätt in 100kr – Spela för 200kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Till No Account

Trupper Fotbolls EM 2024

Speltips.se har full koll inför, under och efter Fotbolls EM 2024. Vi ger er samtliga landslagstrupper inför mästerskapet. Samtliga spelare finns med i listorna över de olika landslagstrupperna. Det är många intressanta spelare som kommer att spela Fotbolls EM och förväntningarna är höga på att det skall bli ett mycket underhållande mästerskap. Vi ger er senaste nytt och ni hittar allt om landslagstrupperna nedanför:

Då fastställs trupperna inför Fotbolls EM 2024

Det är med högt intresse och höga förväntningar vi väntar på officiella och fastställda landslagstrupper inför Fotbolls EM. Flera av världens bästa fotbollsspelare skall delta i turneringen. Det är förväntansfulla fans som försöker hålla sig uppdaterade om när trupperna släpps och vilka som medverkar i de olika landslagen. Trupperna till mästerskapet släpps bara några veckor innan start och för att landslagen skall slippa ta ut skadade spelare så kommer det finnas reserver till varje trupp som senare kan hoppa in. Vi på speltips.se håller er uppdaterade, ni hittar samtliga trupper här när det är dags!

Laguppställningar Fotbolls EM 2024

De bästa spelarna för varje land är samlade om man bortser från vissa skador. Samtliga tränare tillsammans med övrig ledning i de olika landslagen har scoutat under säsongerna inför vilka spelare som förtjänar en landslagsplats under Fotbolls EM 2024. Det är ett stort mästerskap på spel och man har inte råd att testa något som man inte är säker på. Tankarna är många inför dessa val och hur landslagsledningarna än gör kommer det alltid finnas frågetecken från övrigt folk. Vi på speltips.se har samlat samtliga uttagna trupper på ett och samma ställe så du skall få reda på vilka spelare som är uttagna i trupperna!

Sveriges trupp under Fotbolls EM 2024

Efter att Sverige imponerade under Fotbolls VM senast så är förhoppningarna lite högre än vanligt. Det svenska folket har sina åsikter om vilka spelare som skall tas ut och inte. I slutändan är det trots allt förbundskaptenens ansvar att ta ut den trupp han tycker är bäst inför Fotbolls EM. Sverige har haft turen att under de senaste mästerskapen slippa skador och andra avbräck på tongivande spelare. Vi får hoppas att det blir så även denna gången. Kan förbundskaptenen få med sig samtliga spelare till mästerskapet som han kallar så kan detta bli ytterligare ett lyckat och spännande mästerskap.