Samtliga kvalificerade landslag är redo inför Fotbolls EM 2024 och trupperna presenteras så småningom. Ländernas bästa spelare är på plats och det är upplagt för ett fantastiskt mästerskap. Det är självklart klasskillnader mellan många av trupperna, men samtliga landslag domineras av spelare som tillhör andra ligor än den inhemska. Nedanför hittar du samtliga landslagstrupper under Fotbolls EM 2024.

Spelbolag med odds på EM

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

  • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

  • Läs mer om Unibet

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sprillans ny bettingsida!

  • Läs mer om x3000

SpeedyBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.50

  • Snabb registrering & uttag med Swish

  • Läs mer om SpeedyBet

LuckySports Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 2.00

  • Insättningar med BankID & Swish

  • Läs mer om Lucky Sport

Trupper Fotbolls EM 2024

Speltips.se har full koll inför, under och efter Fotbolls EM 2024. Vi ger er samtliga landslagstrupper inför mästerskapet. Samtliga spelare finns med i listorna över de olika landslagstrupperna. Det är många intressanta spelare som kommer att spela Fotbolls EM och förväntningarna är höga på att det skall bli ett mycket underhållande mästerskap. Vi ger er senaste nytt och ni hittar allt om landslagstrupperna nedanför:

Då fastställs trupperna inför Fotbolls EM 2024

Det är med högt intresse och höga förväntningar vi väntar på officiella och fastställda landslagstrupper inför Fotbolls EM. Flera av världens bästa fotbollsspelare skall delta i turneringen. Det är förväntansfulla fans som försöker hålla sig uppdaterade om när trupperna släpps och vilka som medverkar i de olika landslagen. Trupperna till mästerskapet släpps bara några veckor innan start och för att landslagen skall slippa ta ut skadade spelare så kommer det finnas reserver till varje trupp som senare kan hoppa in. Vi på Speltips.se håller er uppdaterade, ni hittar samtliga trupper här när det är dags!

Laguppställningar Fotbolls EM 2024

De bästa spelarna för varje land är samlade om man bortser från vissa skador. Samtliga tränare tillsammans med övrig ledning i de olika landslagen har scoutat under säsongerna inför vilka spelare som förtjänar en landslagsplats under Fotbolls EM 2024. Det är ett stort mästerskap på spel och man har inte råd att testa något som man inte är säker på. Tankarna är många inför dessa val och hur landslagsledningarna än gör kommer det alltid finnas frågetecken från övrigt folk. Vi på speltips.se har samlat samtliga uttagna trupper på ett och samma ställe så du skall få reda på vilka spelare som är uttagna i trupperna!

Flera nationer missar EM-slutspelet

Sverige lyckades som bekant inte kvalificera sig till Fotbolls-EM 2024. Andra nationer som inte kommer att delta i sommarens EM-fest, av olika anledningar, är Finland, Nordmakedonien, Ryssland och Wales.