Samtliga kvalificerade landslag är redo inför Fotbolls EM 2021 och trupperna presenteras så småningom. Ländernas bästa spelare är på plats och det är upplagt för ett fantastiskt mästerskap. Det är självklart klasskillnader mellan många av trupperna, men samtliga landslag domineras av spelare som tillhör andra ligor än den inhemska. Nedanför hittar du samtliga landslagstrupper under Fotbolls EM 2021.

Laguppställningar Fotbolls EM 2021

De bästa spelarna för varje land är samlade om man bortser från vissa skador. Samtliga tränare tillsammans med övrig ledning i de olika landslagen har scoutat under säsongerna inför vilka spelare som förtjänar en landslagsplats under Fotbolls EM 2021. Det är ett stort mästerskap på spel och man har inte råd att testa något som man inte är säker på. Tankarna är många inför dessa val och hur landslagsledningarna än gör kommer det alltid finnas frågetecken från övrigt folk. Vi på speltips.se har samlat samtliga uttagna trupper på ett och samma ställe så du skall få reda på vilka spelare som är uttagna i trupperna!

Sveriges trupp under Fotbolls EM 2021

Efter att Sverige imponerade under Fotbolls VM senast så är förhoppningarna lite högre än vanligt. Det svenska folket har sina åsikter om vilka spelare som skall tas ut och inte. I slutändan är det trots allt förbundskaptenens ansvar att ta ut den trupp han tycker är bäst inför Fotbolls EM. Sverige har haft turen att under de senaste mästerskapen slippa skador och andra avbräck på tongivande spelare. Vi får hoppas att det blir så även denna gången. Kan förbundskaptenen få med sig samtliga spelare till mästerskapet som han kallar så kan detta bli ytterligare ett lyckat och spännande mästerskap.

Trupper EM 2021

SVERIGE

Sveriges Trupp

BELGIEN

Belgiens Trupp

DANMARK

Danmarks Trupp

ENGLAND

Englands Trupp

FRANKRIKE

Frankrikes Trupp

HOLLAND

Hollands Trupp

KROATIEN

Kroatiens Trupp

POLEN

Polens Trupp

PORTUGAL

Portugals Trupp

SCHWEIZ

Schweiz Trupp

SERBIEN

Serbiens Trupp

SPANIEN

Spaniens Trupp

TURKIET

Turkiets Trupp

TYSKLAND

Tysklands Trupp

WALES

Wales Trupp

Trupper Fotbolls EM 2021

Speltips.se har full koll inför, under och efter Fotbolls EM 2021. Vi ger er samtliga landslagstrupper inför mästerskapet. Samtliga spelare finns med i listorna över de olika landslagstrupperna. Det är många intressanta spelare som kommer att spela Fotbolls EM och förväntningarna är höga på att det skall bli ett mycket underhållande mästerskap. Vi ger er senaste nytt och ni hittar allt om landslagstrupperna nedanför:

Då fastställs trupperna inför Fotbolls EM 2021

Det är med högt intresse och höga förväntningar vi väntar på officiella och fastställda landslagstrupper inför Fotbolls EM. Flera av världens bästa fotbollsspelare skall delta i turneringen. Det är förväntansfulla fans som försöker hålla sig uppdaterade om när trupperna släpps och vilka som medverkar i de olika landslagen. Trupperna till mästerskapet släpps bara några veckor innan start och för att landslagen skall slippa ta ut skadade spelare så kommer det finnas reserver till varje trupp som senare kan hoppa in. Vi på speltips.se håller er uppdaterade, ni hittar samtliga trupper här när det är dags!