Vi på speltips.se levererar samtliga tabeller under EM 2024 och varje tabell uppdateras med ett par minuters mellanrum. Tabellerna kommer att visa hur många matcher lagen spelat, hur många vinster och förluster samt målskillnad och totalpoäng. Nedan ser du samtliga tabeller för Fotbolls-EM 2024.

Livetabell Fotbolls EM 2024

Betydelsen över att ha tabeller som uppdateras live är enorm. Det är betydligt skönare att ha koll på läget än att inte veta alls. Vi hjälper er att hålla koll på läget genom våra uppdaterade livetabeller. Liverapporter kan vara mycket viktiga att ha under till exempel gruppspel som är mycket jämna, där det är kamp om vilka som skall gå vidare eller inte. Här på speltips.se kan du få den bästa kollen över mästerskapet, vi kommer alltid ha våra tabeller uppdaterade för att du skall kunna följa senaste nytt.

Sveriges Tabell Fotbolls EM 2024

Sverige lyckades inte kvalificera sig för Fotbolls-EM i Tyskland.

Tabeller EM 2024

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Spelbolag med odds på EM

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

bet365 odds bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

 • + 100 SEK Gratis på Slots

 • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Sveriges tabell och matcher i Fotbolls EM

Sverige har inte kvalificerat sig till Fotbolls-EM 2024 i Tyskland.

Sveriges tabell i Fotbolls-EM

Resultat under slutspel Fotbolls EM 2024

När gruppspelet är över och tabellerna där är fulländade väntar det ett spännande slutspel. Slutspelet innehåller gruppspelens etta och tvåa samt de fyra bästa treorna i de sex olika grupperna. Slutspelet drar igång tätt efter att gruppspelet är avslutat och det blir ett snäppet tightare schema för lagen som tar sig vidare. Samtliga matcher från slutspelet kommer finnas ovanför och även de kommer vara uppdaterade med senaste nytt så ofta som det går. Vi erbjuder er bästa möjliga förutsättningar för att följa slutspelet på Speltips.se.

Även om Sverige brukar vara vår stora prioritet i sommarens mästerskap så kommer Speltips.se ha ett minst lika stort intresse att rapportera och uppdatera resultat även utan herrlandslagets medverkan. Vi uppdaterar från slutspelet och viktig information under Fotbolls EM 2024 för samtliga nationer. Alla stora mästerskap i fotboll för med sig ett otroligt stort intresse, oavsett vilka lag som spelar. Vi är väl medvetna om detta och kommer dela med oss av all viktig information från slutspelet i mästerskapet. Håll utkik hos oss regelbundet för att ta del av det senaste som händer från Tyskland.

Så läser du tabellen i Fotbolls-EM

Våra tabeller på Fotbolls-EM 2024 är väldigt enkla att läsa av och är designade för att vara så användarvänliga samt innehållsrika som möjligt. Men det är inte bara en vanlig tabell vi bjuder läsarna på, du kan också enkelt kika saker som bortatabell, hemmatabell, formtabell, första halvlek resultat, andra halvlek resultat och spelarstatistik. De absolut bästa och mest innehållsrika tabellerna i Fotbolls-EM läser du hos Speltips.se – det garanterar vi. Nedan ser du exakt hur man läser av tabellen. 

Speltips.se – Fotbolls-EM tabell: 

 • Grön prick: Antal vinster 
 • Gul prick: Antal oavgjorda 
 • Röd prick: Antal förluster 
 • Bokstaven S: Antal matcher spelade 
 • Plustecknet: Antal gjorda mål 
 • Minustecknet: Antal insläppta mål 
 • Stjärnan: Antal poäng

Antal lag som går vidare

Från alla tabeller i Fotbolls-EM 2024 så kommer minst två lag kvalificera sig för ett slutspel. Gruppvinnarna samt grupptvåorna i mästerskapet är direktkvalificerade, oavsett antal poäng och målskillnad, det enda som behöver göras är att hamna på någon av dessa placeringar. Men det finns även en så kallad bakväg in i EM slutspelet år 2024 – detta genom att hamna trea i sin grupp. 

Alla nationerna som deltar i EM kommer ha möjlighet till att kvalificera sig till åttondelsfinal genom att hamna på en tredje placering i tabellerna. Det finns totalt fyra platser över till slutspelet efter att alla ettor och tvåor gått vidare och fått sin biljett, vilket innebär att de fyra bäst rankade treorna också får delta i turneringens slutskede. Totalt kommer det vara 16 nationer som deltar efter gruppspelet avslutats.

Om två lag har lika antal poäng

Om två nationer hamnar på samma poäng i en av Fotbolls-EM tabellerna så kommer det först och främst avgöras på inbördes möten, vilket fungerar bra eftersom att alla möter alla i gruppspelet. Skulle det inbördes mötet mellan lagen slutat oavgjort, då kan man istället använda sig av målskillnad för att utvinna vem som kvalificerar sig till slutspel. 

Vid det osannolika fallet att två lag slutar på samma poäng, samma målskillnad och inbördes mötet slutade oavgjort, då avgörs det istället på antalet gjorda mål i EM, antalet vunna matcher i EM och man kan tillochmed kika på antalet gula/röda kort som avgörande moment om allt annat är jämnt. 

Fotbolls EM 2024 – vid lika antal poäng i gruppen: 

 1. Inbördes möten 
 2. Målskillnad 
 3. Antalet gjorda mål 
 4. Antalet vunna matcher 
 5. Antalet gula/röda kort 
 6. Världsranking 

Dessutom så är det värt att notera att när man ska ranka vilka grupptreor som kvalificerar sig från respektive tabell i Fotbolls-EM, då går man på målskillnad först, eftersom att inga inbördes möten existerar då alla grupptreor kommer från olika tabeller.

Speltips.se uppdaterar tabellen live

Tabellerna i Fotbolls-EM 2024 som finns publicerade på sajten Speltips.se uppdateras live i realtid efter att varje mål, händelse och resultat blivit bekräftat av officiella källor. Förutom att läsa speltips, läsa recensioner på spelbolag och ta del av kostnadsfri oddsjämförelse, så kan du även använda sajten till att hålla koll på hur alla tabeller i mästerskapet ser ut live – med info som alltid är korrekt.

Vi lägger ner ett stort arbete på att våra läsare ska få den bästa och mest korrekta informationen som finns ute i sfären – besök Speltips.se för att få ta del av detta gratis.

Baserat på officiell information

All information som publiceras på sajten Speltips.se kring Fotbolls-EM 2024 och dess tabeller, resultat, trupper m.m. är alltid tagen från officiella källor – bland annat UEFAs egna information och andra medier som är trovärdiga. Vi uppdaterar med den korrekta infon och är väldigt noggranna med att det ska bli rätt innan vi producerar någonting, det kan läsare alltid räkna med. Håll dig uppdaterad hos oss för att alltid få ta del av unik läsning kring sommaren stora mästerskap, utan oro att det du läser är inkorrekt.