Vi på speltips.se levererar samtliga tabeller under EM 2024 och varje tabell uppdateras med ett par minuters mellanrum. Tabellerna kommer att visa hur många matcher lagen spelat, hur många vinster och förluster samt målskillnad och totalpoäng. Nedan ser du samtliga tabeller för Fotbolls-EM 2024.

Livetabell Fotbolls EM 2024

Betydelsen över att ha tabeller som uppdateras live är enorm. Det är betydligt skönare att ha koll på läget än att inte veta alls. Vi hjälper er att hålla koll på läget genom våra uppdaterade livetabeller. Liverapporter kan vara mycket viktiga att ha under till exempel gruppspel som är mycket jämna, där det är kamp om vilka som skall gå vidare eller inte. Här på speltips.se kan du få den bästa kollen över mästerskapet, vi kommer alltid ha våra tabeller uppdaterade för att du skall kunna följa senaste nytt.

Sveriges Tabell Fotbolls EM 2024

Vi är många som är mycket intresserade över hur det går för Sverige under Fotbolls EM. Det väntas en tuff grupp och varje poäng är livsviktig. Sverige har varit med om tuffa slutomgångar tidigare i mästerskap och det kan vara skönt att ha koll på läget genom en tabell som uppdateras under matchernas gång. Sveriges tabell kommer alltid vara prio ett att uppdatera först. Sveriges chanser att nå slutspel är stora och man har sett lovande ut i andra mästerskap senare år. Det blir ingen lätt uppgift och det kommer säkert vara oerhört jämnt inför sista omgången, håll er uppdaterade här.

Tabeller EM 2024

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Spelbolag med odds på EM

Campobet logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Casumo logo

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

No Account Bet logo

 Få 100 kr!

Maxbonus: Sätt in 100kr – Spela för 200kr

Omsättningskrav: 1x bonus, min. odds 0 (!)

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

Sveriges tabell och matcher i Fotbolls EM

Sverige kommer att spela tre tuffa gruppspelsmatcher, Europas 24 bästa landslag är samlade och oavsett motstånd är det tuffa matcher i ett Fotbolls EM. Sverige är långt ifrån favoriter i mästerskapet och kommer få kriga för varje poäng. Lyckas man gå till slutspel är det ett fint betyg under mästerskapet. Eftersom varje poäng är viktig i gruppspelet kan det vara kul att hålla koll på hur det går för de andra lagen i gruppen. Sveriges grupp uppdateras alltid som prio ett och ni kommer alltid ha senaste koll på läget i Sveriges gruppspel.

Sverige är som sagt garanterade minst tre matcher under sommarens stora sportevenemang och det är fullt rimligt att ha tron på att det blir mer än så – för det är tre lag totalt som kommer kvalificera sig för slutspel i majoriteten av de olika tabellerna. Med tanke på att Sverige kommer spela mot relativt jämbördiga Polen och ett Slovakien som är väldigt svagt om man bortser från Skriniar och Hamsik, så bör ett Sverige med Zlatan i spetsen ha en riktigt god chans till att få delta i fler matcher än gruppspel tabellens tre kamper. 

Det återstår att se hur Sverige presterar och vilka resultat svenskarna får med sig under Fotbolls-EM 2024, men en sak är säker: Speltips.se kommer prioritera Sverige och producera information i världsklass som du inte vill missa.

Sveriges tabell i Fotbolls-EM

Resultat under slutspel Fotbolls EM 2024

När gruppspelet är över och tabellerna där är fulländade väntar det ett spännande slutspel. Slutspelet innehåller gruppspelens etta och tvåa samt de fyra bästa treorna i de sex olika grupperna. Slutspelet drar igång tätt efter att gruppspelet är avslutat och det blir ett snäppet tightare schema för lagen som tar sig vidare. Samtliga matcher från slutspelet kommer finnas ovanför och även de kommer vara uppdaterade med senaste nytt så ofta som det går. Vi erbjuder er bästa möjliga förutsättningar för att följa slutspelet på speltips.se.

Även om Sverige är våran stora prioritet i sommar när det kommer till resultaten i turneringen, så kommer Speltips.se även rapportera och uppdatera slutspelsresultat samt viktig info under Fotbolls EM 2024 på alla andra deltagande nationer – live i realtid. Alla stora mästerskap i fotboll för alltid med sig ett extremt stort intresse för svenska folket, oavsett nation som spelar. Vi är väl medvetna om detta och kommer dela med oss av all viktig information och resultat från slutspelet i mästerskapet som alla väntar på. Håll utkik hos oss regelbundet för att ta del av allt som behövs inför Sveriges jakt på framgångar och även andra nationers framfart.

Så läser du tabellen i Fotbolls-EM

Våra tabeller på Fotbolls-EM 2024 är väldigt enkla att läsa av och är designade för att vara så användarvänliga samt innehållsrika som möjligt. Men det är inte bara en vanlig tabell vi bjuder läsarna på, du kan också enkelt kika saker som bortatabell, hemmatabell, formtabell, första halvlek resultat, andra halvlek resultat och spelarstatistik. De absolut bästa och mest innehållsrika tabellerna i Fotbolls-EM läser du hos Speltips.se – det garanterar vi. Nedan ser du exakt hur man läser av tabellen. 

Speltips.se – Fotbolls-EM tabell: 

 • Grön prick: Antal vinster 
 • Gul prick: Antal oavgjorda 
 • Röd prick: Antal förluster 
 • Bokstaven S: Antal matcher spelade 
 • Plustecknet: Antal gjorda mål 
 • Minustecknet: Antal insläppta mål 
 • Stjärnan: Antal poäng

Antal lag som går vidare

Från alla tabeller i Fotbolls-EM 2024 så kommer minst två lag kvalificera sig för ett slutspel. Gruppvinnarna samt grupptvåorna i mästerskapet är direktkvalificerade, oavsett antal poäng och målskillnad, det enda som behöver göras är att hamna på någon av dessa placeringar. Men det finns även en så kallad bakväg in i EM slutspelet år 2024 – detta genom att hamna trea i sin grupp. 

Alla nationerna som deltar i EM kommer ha möjlighet till att kvalificera sig till åttondelsfinal genom att hamna på en tredje placering i tabellerna. Det finns totalt fyra platser över till slutspelet efter att alla ettor och tvåor gått vidare och fått sin biljett, vilket innebär att de fyra bäst rankade treorna också får delta i turneringens slutskede. Totalt kommer det vara 16 nationer som deltar efter gruppspelet avslutats.

Om två lag har lika antal poäng

Om två nationer hamnar på samma poäng i en av Fotbolls-EM tabellerna så kommer det först och främst avgöras på inbördes möten, vilket fungerar bra eftersom att alla möter alla i gruppspelet. Skulle det inbördes mötet mellan lagen slutat oavgjort, då kan man istället använda sig av målskillnad för att utvinna vem som kvalificerar sig till slutspel. 

Vid det osannolika fallet att två lag slutar på samma poäng, samma målskillnad och inbördes mötet slutade oavgjort, då avgörs det istället på antalet gjorda mål i EM, antalet vunna matcher i EM och man kan tillochmed kika på antalet gula/röda kort som avgörande moment om allt annat är jämnt. 

Fotbolls EM 2024 – vid lika antal poäng i gruppen: 

 1. Inbördes möten 
 2. Målskillnad 
 3. Antalet gjorda mål 
 4. Antalet vunna matcher 
 5. Antalet gula/röda kort 
 6. Världsranking 

Dessutom så är det värt att notera att när man ska ranka vilka grupptreor som kvalificerar sig från respektive tabell i Fotbolls-EM, då går man på målskillnad först, eftersom att inga inbördes möten existerar då alla grupptreor kommer från olika tabeller.

Speltips.se uppdaterar tabellen live

Tabellerna i Fotbolls-EM 2024 som finns publicerade på sajten Speltips.se uppdateras live i realtid efter att varje mål, händelse och resultat blivit bekräftat av officiella källor. Förutom att läsa speltips, läsa recensioner på spelbolag och ta del av kostnadsfri oddsjämförelse, så kan du även använda sajten till att hålla koll på hur alla tabeller i mästerskapet ser ut live – med info som alltid är korrekt.

Vi lägger ner ett stort arbete på att våra läsare ska få den bästa och mest korrekta informationen som finns ute i sfären – besök Speltips.se för att få ta del av detta gratis.

Baserat på officiell information

All information som publiceras på sajten Speltips.se kring Fotbolls-EM 2024 och dess tabeller, resultat, trupper m.m. är alltid tagen från officiella källor – bland annat UEFAs egna information och andra medier som är trovärdiga. Vi uppdaterar med den korrekta infon och är väldigt noggranna med att det ska bli rätt innan vi producerar någonting, det kan läsare alltid räkna med. Håll dig uppdaterad hos oss för att alltid få ta del av unik läsning kring sommaren stora mästerskap, utan oro att det du läser är inkorrekt.