Vi på speltips.se levererar samtliga tabeller under EM 2021 och varje tabell uppdateras med ett par minuters mellanrum. Tabellerna kommer att visa hur många matcher lagen spelat, hur många vinster och förluster samt målskillnad och totalpoäng. Nedan ser du samtliga tabeller för Fotbolls-EM 2021.

Livetabell Fotbolls EM 2021

Betydelsen över att ha tabeller som uppdateras live är enorm. Det är betydligt skönare att ha koll på läget än att inte veta alls. Vi hjälper er att hålla koll på läget genom våra uppdaterade livetabeller. Liverapporter kan vara mycket viktiga att ha under till exempel gruppspel som är mycket jämna, där det är kamp om vilka som skall gå vidare eller inte. Här på speltips.se kan du få den bästa kollen över mästerskapet, vi kommer alltid ha våra tabeller uppdaterade för att du skall kunna följa senaste nytt.

Sveriges Tabell Fotbolls EM 2021

Vi är många som är mycket intresserade över hur det går för Sverige under Fotbolls EM. Det väntas en tuff grupp och varje poäng är livsviktig. Sverige har varit med om tuffa slutomgångar tidigare i mästerskap och det kan vara skönt att ha koll på läget genom en tabell som uppdateras under matchernas gång. Sveriges tabell kommer alltid vara prio ett att uppdatera först. Sveriges chanser att nå slutspel är stora och man har sett lovande ut i andra mästerskap senare år. Det blir ingen lätt uppgift och det kommer säkert vara oerhört jämnt inför sista omgången, håll er uppdaterade här.

Tabeller EM 2021

Grupp A

Grupp B

Grupp C

Grupp D

Grupp E

Grupp F

Sveriges matcher och resultat under Fotbolls EM

Sverige kommer att spela tre tuffa gruppspelsmatcher, Europas 24 bästa landslag är samlade och oavsett motstånd är det tuffa matcher i ett Fotbolls EM. Sverige är långt ifrån favoriter i mästerskapet och kommer få kriga för varje poäng. Lyckas man gå till slutspel är det ett fint betyg under mästerskapet. Eftersom varje poäng är viktig i gruppspelet kan det vara kul att hålla koll på hur det går för de andra lagen i gruppen. Sveriges grupp uppdateras alltid som prio ett och ni kommer alltid ha senaste koll på läget i Sveriges gruppspel.

Resultat under slutspel Fotbolls EM 2021

När gruppspelet är över och tabellerna där är fulländade väntar det ett spännande slutspel. Slutspelet innehåller gruppspelens etta och tvåa samt de fyra bästa treorna i de sex olika grupperna. Slutspelet drar igång tätt efter att gruppspelet är avslutat och det blir ett snäppet tightare schema för lagen som tar sig vidare. Samtliga matcher från slutspelet kommer finnas ovanför och även de kommer vara uppdaterade med senaste nytt så ofta som det går. Vi erbjuder er bästa möjliga förutsättningar för att följa slutspelet på speltips.se.