Välkommen till vår guide om Livestream Fotbolls-EM 2024. EM 2024 skapar stort tryck hos oss supportrar och kan du inte vara på plats under mästerskapet så får man titta hemifrån. Om du är på resande fot så finns det flera sidor med gratis livestream på EM 2024. Se alla bettingsidor med Livestream EM 2024 här.

Spelschema Fotbolls-EM 2024 Calendar free icon

Match Datum Grupp TV-kanal Odds
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX
EJ UPPDATERAD Gruppspel SVT / TV4 XX – XX – XX

Spelbolag med odds på EM

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

Unibet logo

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

 • Läs mer om Unibet

bet365 odds bonus

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

 • + 100 SEK Gratis på Slots

 • Läs mer om Bet365

Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 15x – Min Odds: 1.90

 • Grymma på Fantasy Sports!

 • Läs mer om Bethard

SpeedyBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.50

 • Snabb registrering & uttag med Swish

 • Läs mer om SpeedyBet

Livestream för Fotbolls-EM 2024

Trots att många av matcherna kommer att sändas linjärt på TV:n så är det inte helt lätt att hålla koll på samtliga EM-matcher i de vanliga kanalerna. Därför kommer det finnas olika möjligheter till Livestream Fotbolls-EM 2024. Under Fotbolls EM 2024 har TV4 och SVT rättigheterna ihop. Exempelvis kommer TV4:s streamingstjänst TV4 Play att sända samtliga matcher. Känner du att du vill följa varenda steg i mästerskapet är detta det självklara valet.

Det gynnsamma med streaming är att du kan se matcherna när det passar dig. Du behöver alltså inte bänka dig framför datorn, TV:n eller mobilen för att se matchen live utan kan se den flera dagar i efterhand. På så sätt missar du inte en enda match. Dessutom har du möjligheten att pausa sändningen om du behöver, vilket gör att du kan se repris ett mål flera gånger, men också slippa reklam som på vanlig TV.

När de linjära tittarna får upp reklam på TV-rutan får tittarna på TV4 Play streamingtjänst hänga med in i studion där stundande match diskuteras. För att kunna se alla streams fotbolls EM 2024 krävs det att du har något av TV4 Play paket innehållande sportutbudet, exempelvis ”TV4 Sport” eller ”TV4 Fotboll”. De paketen erbjuder båda samtliga matcher från Fotbolls-EM, men också mycket annat så som SHL, NBA, Handbollsligan, HockeyAllsvenskan och filmer och serier.

Bettingsidor med EM 2024 livestream

En annan möjlighet att stream Fotbolls-EM 2024 är via spelbolagen, där du spelar. Det blir allt vanligare att spelbolagen erbjuder sina kunder möjligheten att se matchen direkt i en live ruta. Det gör att du kan följa utfallet av ditt spel, eller betta live på matchen i kombination med att du kollar på matchen. Vi har gjort ett test av spelbolagen med bäst livestreamingtjänster och här är några bettingsidor som kommer att erbjuda livestream på vissa matcher av EM 2024.

Bettingsidor med EM 2024 livestream:

 • Expekt
 • Unibet
 • Bet365
 • Bethard
 • SpeedyBet

Nackdelen med att streama matchen via ett spelbolag är att du inte kan pausa streamen, samt att du inte får svenska kommentatorer eller någon studio med experter i pauserna. Dessutom kräver spelbolagen ofta att du har ett pågående spel, pengar på spelkontot samt att du lagt ett spel den senaste månaden. Allt för att du inte ska kunna utnyttja spelbolaget, registrera dig för att sedan se gratis livesport.

Streama Fotbolls EM 2024 Gratis

Trycket är stort och alla vill se Fotbolls EM 2024. Nu på senare år har livestreaming blivit mycket enklare än tidigare då det finns fler tjänster som erbjuder detta helt gratis, som exempelvis streamingtjänsten SVT Play som kommer att erbjuda gratis livestream under EM. Även olika bettingsidor erbjuder oftast livestreaming om du placerar ett spel eller har ett pågående spel hos spelbolaget. Detta gör att du enkelt kan se matcherna var du än befinner dig via en gratis livestream, något som underlättar för dig som exempelvis är på resande fot. Det finns många olika streamingtjänster och eftersom att vi svenskar vill se fotbollen i EM 2024 så kommer flera olika tjänster att erbjuda detta. Tekniken går framåt och det är nästan svårare att inte få streamat matchen nu för tiden än att få streamat den.

Fotbolls-EM stream i mobilen

Fördelen med livestream är att du kan följa matchen var du än är, eftersom streamingtjänster som TV4 Play och SVT erbjuder Fotbolls-EM stream i mobilen. Det innebär exempelvis att du kan följa matcherna när du pendlar till och från jobbet, är på stranden eller när du är på väg hem från en kompis. Allt du behöver är en fungerande internetkoppling samt ett konto hos TV4 Play eller SVT Play.

Det enklaste är att ladda ner TV4 Plays app, tillgänglig för både Android och iOS, registrera ett konto och sedan har du tillgång till alla matcher från mästerskapet. Känner du att du inte vill betala är det TV4-gruppens streamingtjänst TV4 Play, eller SVT Play som gäller, men då får du inte möjligheten till att se samtliga matcher, utan endast de SVT har rättigheter till. Men de ger dig varken möjligheten till att spola tillbaka, se matcherna utan reklam eller få analyser från experter i pauserna.

Streama Sveriges matcher i Fotbolls-EM

Sverige lyckades inte kvalificera sig för Fotbolls-EM 2024 i Tyskland.

Krav för Livestream under Fotbolls-EM

För att kunna följa alla streams från Fotbolls-EM finns det en del krav för Livestream under Fotbolls-EM. Vill du streama matcherna via TV4 Play är det paketen ”TV4 Play Sport” eller ”TV4 Play Fotboll” som gäller. Bägge paketen erbjuder samtliga matcher från mästerskapet.

Vill du däremot streama matcherna via spelbolagen finns det en del andra krav du måste leva upp till. Exempelvis måste du skapa ett konto, ha pengar på kontot, aktiva spel på matchen eller i övrigt, samt att du visat upp någon form av aktivitet de senaste 24 timmarna.

Såhär stremar du Fotbolls EM 2024

Vill du streama Fotbolls EM 2024 genom en bettingsida eller ett spelbolag är det oftast något krav du måste uppfylla innan. Det för den rimliga anledningen att man inte skall kunna utnyttja spelbolagen genom att bara registrera sig på sidan, se matchen och sedan aldrig återkomma. Det är inte samma krav på varje bettingsida men det brukar oftast vara någon av nedanstående punkter som behöver uppfyllas:

 • Ha ett pågående spel
 • Att du har pengar på spelkontot
 • Att du lagt ett spel senaste månaden

Vilka streamar Fotbolls EM 2024

Det är inte bara spelbolag som erbjuder stream på Fotbolls-EM, under årets mästerskap finns det klassiska streamingtjänster som erbjuder Livestream Fotbolls-EM 2024. Under Fotbolls EM 2024 är det TV4 och SVT som har rättigheterna, vilket innebär att du kan streama EM 2024 via streamingtjänsterna TV4 Play och SVT Play. Värt att tillägga är att du behöver teckna ett TV4 Play-abonnemang för att streama Fotbolls-EM, medan det är helt gratis att streama via SVT Play.

Det är såklart snäppet dyrare att knyta upp dig på en tjänst eftersom du behöver teckna dig på ett sportpaket under en månads tid, som exempelvis med TV4 Play. Fördelarna finns dock hos det alternativet då du får ett betydligt bredare utbud under månaden. Största skillnaden jämfört med spelbolagen är att du hittar färre matcher att streama hos spelbolagen, eftersom spelbolagen bara har några utvalda matcher att välja mellan.