Här hittar du en ständigt uppdaterad TV-tablå för TV tider under Fotbolls EM 2021. Sverige är kvalificerat och självklart lägger vi extra stort fokus på vårat landslag. Vi fotbollsälskare är mycket glada över att TV4-gruppen samt SVT har säkrat sändningsrättigheterna för Fotbolls EM. Du hittar alltid vilken kanal matchen sänds på och vilka TV tider de har. Se hela TV-tablån för Fotbolls EM 2021 här.

TV tider för Fotbolls EM 2021

Våra två största TV kanaler har fått sändningsrättigheterna till Fotbolls EM 2021. TV4-gruppen och SVT sänder mästerskapet i år och har även säkrat upp andra mästerskap som till exempel Fotbolls VM 2022 i Qatar. Du kommer alltid kunna hitta var och när samtliga TV matcher sänds här. Vår TV tablå är uppdaterad med vilken kanal matchen går på, aktuella TV tider, odds och när sändningen startar. Eftersom TV4-gruppen och SVT säkrat rättigheterna under Fotbolls EM 2020 så har du alla toppmatcher från mästerskapet på dina huvudkanaler.

När spelar Sverige under Fotbolls EM 2021

Sverige spelar tre gruppspelsmatcher i Fotbolls EM 2020 till att börja med. Går man sedan vidare från gruppen kan ytterligare fyra matcher vänta i ett eventuellt slutspel. Detta beroende på hur långt man klarar av att avancera. Sverige är långt ifrån favoriter i Fotbolls EM och det kan bli mycket tufft motstånd i ett slutspel. Vi lägger givetvis ett stort fokus på Sverige under Fotbolls EM och håller er uppdaterade med allt ni behöver veta inför matcherna.

Vi har en uppdaterad TV-tablå nedanför och du hittar smidigt vilken kanal och tid Sverige spelar under Fotbolls EM 2021. Sverige är tydligt markerad i TV-tablån för att du snabbt ska hitta när och vilken tid Sverige spelar i EM 2021.

Uppdaterad: lördag 20 mars

Belgien – Ryssland Ryssland flagga

SVT logo

Grupp B
Lördag 13 Juni kl. 21:00
Stad: St. Petersburg

Belgien:
Högst: 1.78

Oavgjort:
Högst: 3.68

Ryssland:

Högst: 4.70

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

.

Hämta odds »
Bethard logo VM

Matcher idag EM 2021

Vill du veta vilka som spelar just nu eller senare idag, då är du på rätt plats. Vi lägger stort fokus på att ni skall vara så bra uppdaterade som möjligt under Fotbolls EM 2021 med vilka matcher som spelas idag. Vi uppdaterar ständigt vår TV-Tablå så att du kan hitta det du söker. Om det skulle bli några ändringar inför någon match så är vi först med att uppdatera er. Vi kommer ha stenkoll på mästerskapet och skulle det bli eventuella ändringar kan ni gå genom våran TV-Tablå istället för att leta efter kanalen eller tjänsten på egen hand.

TV Tider – Fotbolls EM 2021:

  • Fredag 12 juni Turkiet-Italien, kl 12.00
  • Lördag 13 juni Wales-Schweiz kl 15.00
  • Lördag 13 juni Danmark-Finland kl 18.00
  • Lördag 13 juni Belgien-Ryssland kl 21.00
  • Söndag 14 juni England-Kroatien kl 15.00
  • Måndag 15 juni Spanien-Sverige kl 21.00
  • Tisdag 16 juni Frankrike-Tyskland kl 21.00
  • Onsdag 17 juni Finland-Ryssland kl 15.00

Gratis Stream för EM 2021

Fotbolls EM 2021 sänds genom TV på två av våra huvudkanaler, men man kan också se matcherna via olika bettingsidor och streamingtjänster. Det är flera alternativ på streaming under mästerskapet. När man vill streama genom en bettingsida måste man oftast lägga ett spel. Lägger du ett spel på den matchen du vill kolla på kan du enkelt streama matcherna på det sättet. Det är inte endast bettingsidor som erbjuder streamade matcher, det finns också tjänster så som Cmore. TV4-gruppen och Cmore är två av de som har rättigheterna för Fotbolls EM, vilket också betyder att det kommer finnas ett alternativ till stream genom Cmore. Det kostar dock en liten slant till skillnad från en sämre stream.