Här hittar du en ständigt uppdaterad TV-tablå för alla matcher under Fotbolls EM 2020. Sverige är kvalificerat och självklart lägger vi extra stort fokus på vårat landslag. Vi fotbollsälskare är mycket glada över att TV4-gruppen samt SVT har säkrat sändningsrättigheterna för Fotbolls EM 2020. Du hittar alltid vilken kanal matchen sänds på och när matchen samt sändningen startar. Se hela TV-tablån för Fotbolls EM 2020 här.

TV matcher och tider för Fotbolls EM 2020

Våra två största TV kanaler har fått sändningsrättigheterna till Fotbolls EM 2020. TV4-gruppen och SVT sänder mästerskapet i år och har även säkrat upp andra mästerskap som till exempel Fotbolls VM 2022 i Qatar. Du kommer alltid kunna hitta var och när samtliga TV matcher sänds här. Vår TV tablå är uppdaterad med vilken kanal matchen går på, aktuella TV tider, odds och när sändningen startar. Eftersom TV4-gruppen och SVT säkrat rättigheterna under Fotbolls EM 2020 så har du alla toppmatcher från mästerskapet på dina huvudkanaler.

När spelar Sverige under Fotbolls EM 2020

Sverige spelar tre gruppspelsmatcher i Fotbolls EM 2020 till att börja med. Går man sedan vidare från gruppen kan ytterligare fyra matcher vänta i ett eventuellt slutspel. Detta beroende på hur långt man klarar av att avancera. Sverige är långt ifrån favoriter i Fotbolls EM 2020 och det kan bli mycket tufft motstånd i ett slutspel. Vi lägger givetvis ett stort fokus på Sverige under Fotbolls EM och håller er uppdaterade med allt ni behöver veta inför matcherna.

Vi har en uppdaterad TV-tablå nedanför och du hittar smidigt vilken kanal och tid Sverige spelar under Fotbolls EM 2020. Sverige är tydligt markerad i TV-tablån för att du snabbt ska hitta när och vilken tid Sverige spelar i EM 2020.

Uppdaterad: lördag 10 januari

Belgien – Ryssland Ryssland flagga

SVT logo

Grupp B
Lördag 13 Juni kl. 21:00
Stad: St. Petersburg

Belgien:
Högst: 1.78

Oavgjort:
Högst: 3.68

Ryssland:

Högst: 4.70

England fotbolls VM England – Kroatien Kroatien Fotbolls VM

SVT logo

Grupp D
Lördag 14 Juni kl. 15:00
Stad: London

England:
Högst: 1.61

Oavgjort:
Högst: 3.90

Kroatien:

Högst: 4.70

Matcher idag Fotbolls EM 2020

Vill du veta vilka som spelar just nu eller senare idag, då är du på rätt plats. Vi lägger stort fokus på att ni skall vara så bra uppdaterade som möjligt under Fotbolls EM 2020 med vilka matcher som spelas idag. Vi uppdaterar ständigt vår TV-Tablå så att du kan hitta det du söker. Om det skulle bli några ändringar inför någon match så är vi först med att uppdatera er. Vi kommer ha stenkoll på mästerskapet och skulle det bli eventuella ändringar kan ni gå genom våran TV-Tablå istället för att leta efter kanalen eller tjänsten på egen hand. Här hittar du alla matcher som spelas idag under Fotbolls-EM 2020.

Gratis Stream för Fotbolls EM 2020

Fotbolls EM 2020 sänds genom TV på två av våra huvudkanaler, men man kan också se matcherna via olika bettingsidor och streamingtjänster. Det är flera alternativ på streaming under mästerskapet. När man vill streama genom en bettingsida måste man oftast lägga ett spel. Lägger du ett spel på den matchen du vill kolla på kan du enkelt streama matcherna på det sättet. Det är inte endast bettingsidor som erbjuder streamade matcher, det finns också tjänster så som Cmore. TV4-gruppen och Cmore är två av de som har rättigheterna för Fotbolls EM, vilket också betyder att det kommer finnas ett alternativ till stream genom Cmore. Det kostar dock en liten slant till skillnad från en sämre stream.