Många letar biljetter för att kunna se Fotbolls EM 2024 på plats. EM 2024 spelas i Tyskland och därför har vi sammanställt en komplett guide för biljetter till Fotbolls-EM 2024.

Köpa biljetter Fotbolls EM 2024

Att köpa biljetter till Fotbolls-EM 2024 är inte enkelt då trycket på biljetterna är enormt stort. Det finns flera olika sätt att köpa biljetter till mästerskapet vilka vi listar nedan, men det tryggaste är givetvis att köpa genom UEFA. UEFA har öppnat sin ansökan för biljetter till EM där du redan nu kan lämna in din ansökan för biljetter. Om du inte lyckas den vägen finns det flera sidor som säljer biljetter till Fotbolls-EM 2024 i andra hand.

Biljetter till Sveriges matcher

Sverige har inte kvalificerat sig till Fotbolls-EM.

Biljettpriser Fotbolls EM 2024

Det är som vanligt mycket folk som söker biljetter till Fotbolls EM. Det är ett stort och mycket intressant mästerskap med mängder av underhållande matcher. Biljetterna är svårfångade från match till match och det gäller att vara på hugget. Biljettpriserna skiljer rimligtvis från match till match, sedan är det även vart du vill sitta som spelar roll i priset. Det är många sektioner på en fotbollsarena och du har inte samma sikt överallt. Vill du ha de bästa platserna så lär du få sitta närmare planen och närmare mittplan. Är du ute efter den billigaste biljetten så kan du vänta dig att inte ha bästa sikt. Du får helt enkelt den kvalitén du betalar för. I vår guide för biljetter så hittar du alla biljettpriser för de aktuella biljetterna.

Viktig information om biljetterna

Det stora trycket om biljetter kommer att öka ännu mer och det finns såklart inte plats för alla att se varje match i mästerskapet. Man kan också köpa biljetter runt om i arenan som vem som helst. Självklart kommer det finnas en gräns på hur många biljetter du kan köpa per person. Det kommer finnas mycket biljetter ute under mästerskapet men även innan mästerskapet. Du kommer få vara på din vakt för att få tag i bra biljetter. Det är en populär sak att åka och kolla på Fotbolls EM 2024.