När Fotbolls EM 2021 drar igång kommer flera spännande matcher spelas varje dag. Vi på Speltips.se kommer att rapportera samtliga resultat från matcherna under mästerskapet. Resultaten från Fotbolls EM 2021 uppdateras live och givetvis också direkt efter slutsignal. Följ samtliga resultat från Fotbolls EM 2021 här.

Resultat från EM 2021

Spelbolag med odds på EM

Unibet logo

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

  • Stabilt spelbolag med svensk spellicens

  • Läs mer om Unibet

Bethard Odds Bonus

Omsättningskrav: 10x – Min Odds: 1.90

  • Grymma på Fantasy Sports!

  • Läs mer om Bethard

CampoBet Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.00

  • Snabb bettingsida med bra bonus

  • Läs mer om Campobet

No Account Bet Bonus

Omsättningskrav: 20x Bonus – Min Odds: 1.50

Rapportering av Fotbolls EM 2021 resultat

Direkt efter att domaren blåst för fulltid kommer vi att uppdatera resultaten från EM 2021 här nedanför vilket vi gör för att du skall kunna vara uppdaterad om alla de senaste resultaten i mästerskapet. Under rapporteringen kommer vi rapportera mer än bara slutresultatet. Det kommer finnas information och all sorts statistik med i rapporteringen. Skottstatistik, hörnstatistik och målskyttar är alltid intressant men vi kommer erbjuda mer än så för att du skall kunna följa Fotbolls EM 2021 på bästa möjliga sätt.

Resultaten hämtas från UEFA

Totalt kommer 24 länder att göra upp om det så åtråvärda EM-guldet i sommar. Via oss på speltips.se får du alltid de senaste resultaten från matcherna eftersom att vi hämtar resultaten direkt från UEFA. Det innebär flera fördelar, bland annat att du får den officiella statistiken och inte behöver tvivla eller dubbelkolla vad en match slutar genom någon annan statistikleverantör.

Vi på speltips.se bevakar hela mästerskapet och så fort en match har avslutats hämtas resultaten direkt från UEFA och uppdateras på den här sidan. Det gör det lätt för dig som besökare att ha stenkoll på turneringen direkt i realtid.

Vi uppdaterar resultaten direkt

Liverapportering blir allt vanligare runtom i världen. Därför kommer vi på speltips.se att erbjuda liveuppdatering av resultaten, där du kan följa vilken minut matchen är i, målskyttar, samt hur många mål som gjorts fram till den minuten. Så fort ett lag gjort ett nytt mål uppdateras resultaten.

Du kommer samtidigt att kunna ta del av de tidigare resultaten i turneringen, där du får resultat, halvtidssiffror, matchhändelser och målskyttar. Med andra ord kommer du inte att missa ett enda resultat under Fotbolls-EM 2021.

Fotbolls-EM pågår från den 11 juni till den 11 juli 2021 och kommer att bjuda på flera heta bataljer. Totalt kommer ett 50-tals matcher att spelas och alla resultat finner du här. Här kommer vi att presentera samtliga resultat från mästerskapet.

Se resultaten direkt i mobilen

Idag har i stort sett samtliga människor en smartphone där de kan följa resultaten från ett sportevent live i realtid, direkt i telefonen. Under Fotbolls-EM 2021 kommer vi att uppdatera resultaten direkt och du kommer att få ta del av och följa resultaten, målskyttarna och matchhändelserna live i realtid här på speltips.se.

Den här sidan hittar du enklast genom att spara ner sidan som ett bokmärke i din telefon eller iPad så att du alltid har tillgång till resultaten i EM 2021 oavsett var du befinner dig i världen.

Sveriges resultat under Fotbolls EM 2021

Det största fokuset ligger såklart alltid på vårat eget landslag under mästerskapet. Sverige kommer att spela i en grupp med fyra lag under Fotbolls EM 2021, det vill säga 3 matcher i gruppspelet. Skulle Sverige gå vidare från gruppspelet så kan ytterligare fyra matcher vänta, helt beroende på hur långt man går. Du kommer tydligt kunna följa Sveriges matcher och resultat nedanför. Vill du ha full koll på det svenska landslagets resultat är detta rätt plats för dig. Det kommer även finnas mycket statistik för Sverige så att du kan få ännu bättre koll på laget och deras resultat.

Resultat Fotbolls EM 2021 slutspel

Slutspelet i Fotbolls EM 2021 drar igång bara någon dag efter att gruppspelet är avklarat. De som återstår nu är Europas 16 bästa herrlandslag, 24 lag har blivit 16 och nu börjar det roliga för dessa nationer. Slutspelets resultat under Fotbolls EM 2021 kommer även det uppdateras här genom våran heltäckande rapportering.

Lagen delas upp i åttondelsfinaler, nya vinnare koras och man närmar sig den stora finalen med stormsteg. Går man obesegrat genom åttondelsfinalen, kvartsfinalen och semifinalen så väntas man få spela finalen på Wembley Stadium i London. Under slutspel så ökar trycket ytterligare och matcherna blir ett snäpp vassare. Spänningen under slutspelet kommer att kunna följas här, vi uppdaterar direkt efter slutsignal men också under samtliga matcher och ni kommer alltid ha senaste resultat från EM 2021 framför er.

Liveresultat EM 2021

När man lägger ett spel på Fotbolls EM 2021 är liveuppdatering något man är i stort behov utav. Har man inte möjlighet att sitta i soffan och se matcherna är liveuppdateringar viktigt. Vi kommer att rapportera även under matcherna och du kommer alltid ha koll på vad som händer i just din match. Det kan vara allt ifrån hörnstatistik till liveresultatet, båda sakerna samt allt däremellan kommer finnas framför dig när vi rapporterar live under matcherna.