Att följa en tabell under ett mästerskap är såklart mycket intressant. När det kommer till Sverige till exempel, så är det skönt att ha full koll på hur och vad man skall göra för det bästa utgångsläget. Tabellerna uppdateras ständigt och nedanför hittar du samtliga tabeller inför Junior-VM i Kanada 2021:

Live Tabell Junior-VM 2021

Att ständigt ha uppdaterad information är prioritet ett för oss på Speltips.se. Därför har vi inför Junior-VM livetabeller, som uppdateras ständigt av våra administratörer. Det gör det lättare att se hur läget är inför en tänkbar jämn sista omgång, eller vilket lag som för tillfället är vidare från gruppen i stunden. En tabell uppdateras under matcherna, medans den andra uppdateras efter matchen är slut – för att undvika förvirring hos er!

Tabeller JVM 2020

Läsa tabeller från Junior-VM 2021

Det är inte alltid lätt att läsa av en tabell – eller hur en tabell artar sig vid ett kommande resultat. Under Junior-VM spelar varje landslag fyra gruppspelsmatcher, varav man därefter tar ut de fyra bästa lagen på poäng. Dessa fyra lag går vidare till slutspel och spelar därefter en kvartsfinal – motståndet i kvartsfinalen rankas mot den andra gruppen i mästerskapet där Sverige som etta i sin grupp hade mött fyran i den andra.

I gruppspelet går man vid samma poäng efter inbördes möten, för att avgöra vilket lag som skall komma före och efter det andra. Är det fortsatt lika då – så avgör man via målskillnad!

Sveriges tabell Junior-VM 2021

Fokus Sverige – ett solklart val för prioritering enligt oss. Vi har alltid full koll på Sverige och uppdaterar flitigt landslagets resultat under JVM 2021. Sveriges tabell under mästerskapet består av lag som Ryssland, USA, Tjeckien och Österriike. En grupp som på förhand ser rätt svår ut i svenska ögon. Sveriges tabell uppdateras alltid före alla andra, för att ge er svenska supportrar bästa möjliga koll på Juniorkronorna.

Sverige startar mästerskapet den 26:e december när Finland står som motstånd.