Att följa en tabell under ett mästerskap är såklart mycket intressant. När det kommer till Sverige till exempel, så är det skönt att ha full koll på hur och vad man skall göra för det bästa utgångsläget. Tabellerna uppdateras ständigt och nedanför hittar du samtliga JVM tabell 2022 inför Junior-VM i Kanada 2022!

Live Tabell Junior-VM 2022

Att ständigt ha uppdaterad information är prioritet ett för oss på Speltips.se. Därför har vi inför Junior-VM livetabeller, som uppdateras ständigt av våra administratörer. Det gör det lättare att se hur läget är inför en tänkbar jämn sista omgång, eller vilket lag som för tillfället är vidare från gruppen i stunden. En tabell uppdateras under matcherna, medans den andra uppdateras efter matchen är slut – för att undvika förvirring hos er!

Tabeller Junior-VM 2022

OBS! Lägg mobilen på bredden för bästa läsning

Komplett tabell för JVM 2022

Plats Lag Poäng
1 Ej uppdaterat 0p
2 Ej uppdaterat 0p
3 Ej uppdaterat 0p
4 Ej uppdaterat 0p
5 Ej uppdaterat 0p
6 Ej uppdaterat 0p
7 Ej uppdaterat 0p
8 Ej uppdaterat 0p
9 Ej uppdaterat 0p
10 Ej uppdaterat 0p

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

300% upp till 750 kr

Maxbonus: sätt in 250 kr – spela på 1000 kr

Omsättningskrav: 2x, minsta Odds 2.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra utbud och cash-out funktion

 • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100% upp till 2500 kr

Maxbonus: Sätt in 2500 kr, spela för 5000 kr

Omsättningskrav: 8x – Min odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

1000 kr Riskfritt Spel

Maxbonus: upp till 1000 kr tillbaka vid förlust

Utan Omsättningskrav – Min Odds: 0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper

JVM Tabell 2022 på Speltips.se 

Sveriges JVM tabell kan du följa i sin helhet på Speltips.se och det är helt gratis för alla som vill att läsa samt följa med på vår rapportering kring Junior VM tabell och framförallt Sveriges tabell JVM. Matcherna spelas i Kanada så tiderna kommer inte vara svenskarnas bästa vän då vissa matcher börjar så tidigt som 03.30 på morgonen. Då kan det vara svårt att hänga med på alla resultat och uppdateringar som sker under natten.

Vilken tur att vi på Speltips då kan erbjuda dig kostnadfria råd kring bettande på Sverige och deras klättrande upp för JVM tabeller. Vi fyller i vår JVM tabell dagligen med all statistik som finns och vi rekommenderar alla våra läsare att ta sig en titt för att inte missa något som sker under turneringens gång. Mot VM-guld Sverige!

Kompletta tabeller för JVM 2022

Tabellen i JVM 2022 just nu:

 1. Ej uppdaterat
 2. Ej uppdaterat
 3. Ej uppdaterat
 4. Ej uppdaterat
 5. Ej uppdaterat
 6. Ej uppdaterat
 7. Ej uppdaterat
 8. Ej uppdaterat
 9. Ej uppdaterat

Läsa Junior-VM Tabeller 2022

Det är inte alltid lätt att läsa av en tabell – eller hur en tabell artar sig vid ett kommande resultat. Under Junior-VM spelar varje landslag fyra gruppspelsmatcher, varav man därefter tar ut de fyra bästa lagen på poäng. Dessa fyra lag går vidare till slutspel och spelar därefter en kvartsfinal – motståndet i kvartsfinalen rankas mot den andra gruppen i mästerskapet där Sverige som etta i sin grupp hade mött fyran i den andra.

I gruppspelet går man vid samma poäng efter inbördes möten, för att avgöra vilket lag som skall komma före och efter det andra. Är det fortsatt lika då – så avgör man via målskillnad!

Poängsystem Junior-VM tabell

Att ha stenkoll på poängsystemet när det kommer till tabell Junior VM 2022 är otroligt viktigt för att kunna veta hur det går för alla lag, vilka matcher som betyder mest och vilka matcher som måste vinnas. Under JVM 2022 så kommer en vinst att ge tre poäng, en vinst på övertid ger två poäng och en förlust på övertid kommer ge en poäng. Vid förlust blir det självklart noll pinnar. En annan viktig regel att kunna kring JVM tabeller är om att två länder skulle hamna på samma poäng, hur skiljer man då länderna åt? Inbördes möten är svaret på den frågan. På JVM räknas alltså inte målskillnad utan det avgörs med resultatet i inbördes mötet som skedde i gruppspelet. Att reglerna i JVM har inbördes möten istället för målskillnad gör att vi kommer få se öppnare matcher och fler mål då målskillnad är irrelevant i respektive tabell Junior VM 2022. 

Poängsystem JVM 2022: 

 • Vinst Ordinarie tid: 3 Poäng 
 • Vinst Övertid efter lika: 2 Poäng 
 • Förlust Övertid efter lika: 1 Poäng 

Sveriges tabell JVM 2022

Vi lägger så klart största fokus vid Sveriges tabell JVM 2022. Sveriges Junior VM tabell i gruppspelet består av lagen USA, Ryssland, Tjeckien och Österrike. En tuff grupp helt klart. Men ändå med väldigt god chans att gå vidare till kvartsfinal då hela fyra lag går vidare till slutspel och enbart ett lag åker ut. Alla lag i gruppspel tabellen kommer möta varandra en gång under några intensiva dagar där Sverige förmodligen måste vinna minst en match för att hålla sig på fjärde plats eller bättre i sin JVM tabell. 

Vi kommer ha stenkoll på Sveriges Tabell JVM hela vägen i mål och kommer uppdatera dig med all statistik, fakta och händelser kring mästerskapet så länge det är aktivt. Vi tror att Sverige går hela vägen till minst en bronsmatch och det skulle innebära sju rafflande bataljer där småkronorna måste visa sig från sin absolut bästa sida för att lyckas resa hem med någon slags ädelmetall hängandes runt halsen. Du kan bara slappna av, ta något kallt att dricka och njuta av vår bevakning av Junior VM tabell och mästerskapet i helhet.

Speltips.se bevakar Sveriges tabell

Vi på sajten Speltips.se bevakar allting som har med Sveriges tabell JVM att göra men även andra lags JVM tabeller för att ge dig större chans att vinna pengar på din betting. Vi uppdaterar tabeller regelbundet samt delar med oss av händelser, skador och ger dig fullständiga resultat från Sveriges och andra länders resa mot guld i Junior-VM 2022 direkt från Edmonton i Kanada. Så häng med på Speltips.se för att få bäst inblick och statistik på varje match som spelas i mästerskapet. Vi jämför också odds på turneringen för att ge dig störst möjliga fördel när det ska vinnas pengar på hockey.