Junior-VM är snart här och mästerskapet börjar snackas upp rejält med JVM 2022 odds. Inför den 45:e upplagan av Juniorvärldsmästerskap har vi såklart JVM 2022 odds att kolla till – där stornationerna som vanligt är i täten om vilka som vinner guldet. Se alla Odds JVM 2022 här!

Vinnarodds Junior-VM 2022

Spelbolag med odds på JVM

Oddsjämförelse JVM 2022

Årets upplaga bjuder på massor av JVM 2022 odds där underdogen har bra chans till skrällar, speciellt med tanke på att yngre spelare har större tendenser till att vara oförutsägbara. JVM betting är faktiskt ofta mer spännande än seniorhockey eftersom att det finns god chans att du vet mer om vem vinner JVM 2022 än vad spelbolaget gör. Så hoppa på Junior-VM betting redan idag och läs våra artiklar för att öka på din kunskap! 

När släpps oddsen för Junior-VM 2022

Oddsen till Junior-VM 2022 kommer mer och mer ju närmare vi kommer start av mästerskapet. Det är givetvis olika från spelbolag till spelbolag och vissa kommer vara före andra. Du hittar en jämförelse på vilket landslag som kommer vinna mästerskapet, men inte mycket mer än så just nu. När mästerskapet närmar sig kommer man som vanligt hitta alla möjliga spel innan och under matcherna. Vi uppdaterar ständigt – så håll koll på vår schyssta tabell för att inte missa när nya odds släpps hos spelbolagen!

Betting odds JVM 2022

Odds JVM 2022 är släppta och vi har alltid senaste nytt kring JVM odds. Som vanligt så är det Ryssland och Kanada som agerar favoriter i mästerskapet och det är befogat, såklart. Men i årets upplaga när det vankas JVM betting så finns det flera skräll-nationer som har större chans än någonsin att nå framgångar. Lag som bland annat Tyskland har enormt bra trupp men kikar man på t.ex. JVM odds Betsson eller JVM odds Unibet så ser man snabbt att spelbolagen inte riktigt håller med experterna som skriker ut hur spännande lag Tyskarna har. 

JVM 2022 odds kommer i olika former. Du kan köra JVM betting på gruppvinnare, vem vinner JVM 2022, kommer ett lag till slutspel, tar ett land medalj samt mycket, mycket mer. Gillar du inte långtidsspel utan är mer av en live bettare, då erbjuder de vassa spelbolagen som vi på Speltips listar massor av spännande livedunk och andra specialare som du säkert vill prova på. Missa nu inte din chans att vinna över spelbolagen och välja rätt odds. Nu kör vi, heja Sverige!

Odds Sverige JVM 2022

Huvudingrediensen om man ska lira JVM betting är ju självklart att satsa en och annan krona på att svaret på frågan: Vem vinner JVM 2022 är Sverige. Våra svenskar är alltid med bland favoriterna på JVM odds och detta år är inget undantag. Notera dock att Sverige har förlorat hela 11 av 13 finaler genom tiderna, det kan alltså vara värt att kanske hitta ett JVM 2022 odds på att småkronorna tar sig till final, inte att bucklan lyfts av våra grabbar. 

Att spela med hjärtat är kul dock och kikar man på JVM odds Unibet och JVM odds Betsson så ser man att oddset på Sverige under JVM betting är väldigt högt och spännande. Odds Junior-VM på Sverige finns det många olika variationer på och massor av spelbolag har specialare ute på innovativa odds för att locka svenskar till att spela på sitt land. Spänningen när man kikar på hockey, håller på laget och har tippat en slant på vinst är ju helt oslagbar. 

Sveriges resultat i Fotbolls-EM

Vem vinner JVM 2022

Vem vinner JVM 2022? Den frågan är väldigt svår att svara på och odds JVM 2022 är väldigt jämna, många har en legitim chans till att plocka hem guldet. Det förvånar nog inte att JVM betting favorit är den hockeytokiga hemmanationen Kanada som har chans att försvara sitt guld från i fjol. Hack i häl kommer USA och Ryssland, oddsen på att en av dessa tre länder vinner ligger mellan 3-5x pengarna på de flesta sidor – så spelbolag tror på ett jämnt race. 

Sen har vi två klara guldkandidater med ungefär samma JVM 2022 odds, vi snackar så klart om Sverige odds JVM 2022 och Finland odds JVM 2022. Faktum är att Sverige och Finland nästan alltid rankas som 4a och 5a när det kommer till oddsen vem vinner JVM 2022, trots att nationerna tagit hela sju guld ihop. Det gör faktiskt JVM betting lite mer spännande när oddsen är uppe och kittlar på runt 10x din insats på dessa talangfulla nationer. 

Sen har vi odds Junior-VM vinnare på en grupp som vi väljer att kalla “resterande”. Här kommer nationer som Tjeckien, Tyskland, Schweiz och Slovakien in. Dessa nationer, bortsett från kanske Tyskland, har en stark hockey tradition och är alltid med och utmanar. Det är dock nationen med minst erfarenhet från mästerskap som vi vill varna för, tyskarna blir farliga i år och ska ej underskattas. En lite hundralapp på dem ger dig 5000 SEK i vinst!

JVM odds Unibet

JVM odds Unibet är det i särklass största utbudet du kan hitta på marknaden, finns inte spelen på Unibet så är det stor chans att ingen annan har det JVM 2022 odds heller. Just nu kan du spela på massor av JVM 2022 odds under sektionen JVM odds Unibet på deras hemsida och där finns saker som Vinnare JVM 2022, Gruppvinnare JVM 2022 eller varför inte betta på att ett land plockar medalj. Förutom dessa längre JVM odds som tar upp hela turneringen, så har ju självklart Unibet alltid världens bästa live betting och pre-match odds inför varje match. JVM odds Unibet kommer även erbjuda ett par specialare med fyndiga och innovativa odds marknader – det vill du inte missa. Detta och mycket, mycket mer finner du på den grymma bettingsajten. Missa inte din chans att spela på Sverige hos Unibet, för det gör proffsen! 

JVM odds Betsson

JVM odds Betsson gör ingen besviken och tillsammans med deras systerbolag Betsafe och Nordicbet så erbjuds en stort variation på odds Junior-VM. Betsson har alltid fingret på pulsen när det kommer till ishockey och Betsson group har länge varit en stor och stolt sponsor till SHL – det ger kredibilitet till deras hockey odds, helt klart. Men nu snackar vi odds JVM 2022 och under sektionen JVM odds Betsson så finner du just detta i mängder. Spela redan nu på saker som Vinnare JVM 2022, Gruppvinnare JVM 2022 eller pröva på en liten specialare som alldeles säkert kommer erbjudas på alla Sveriges JVM matcher 2022. Missa inte chansen att göra din JVM betting på fantastiska Betsson, där oddsen alltid är höga och uttagen är snabbare än blixten.