Junior-VM 2024 bjuder på mängder med matcher. JVM Resultat 2024 rapporteras direkt på Speltips.se efter slutsignal och nedan hittar du samtliga matcher, där resultat JVM 2024 kommer att publiceras!

Resultat från JVM 2024

Liveresultat från JVM 2024

Match Resultat Grupp
Slovakien – Tjeckien Grupp B
Finland – Kanada Grupp A
USA – Norge Grupp B
Sverige – Lettland Grupp A
Slovakien – Schweiz Grupp B
Finland – Tyskland Grupp A
Norge – Tjeckien Grupp B
Lettland – Kanada Grupp A

Spelbolag med odds på JVM

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

  • Supersnabba uttag!

  • Läs mer om Snabbare

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

  • Snabb registrering med BankID

  • Läs mer om Hajper

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

  • Bonus för nya OCH gamla kunder!

  • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

JVM Resultat 2024 direkt på Speltips.se

JVM resultat 2024 – ni tar del av de senaste JVM resultaten hos oss. Vi på speltips.se levererar det senaste från Junior-VM 2024 – allt för att våra läsare skall ha dom bästa förutsättningarna inför, under och efter mästerskapet. Det kommer rapporteras JVM resultat från mästerskapet i Göteborg och det kommer alltid gå att följa turneringen här ovanför. Det största fokuset lägger vi på vår egen nation, Sverige, som ses ha goda chanser att gå långt under JVM 2024. Vi uppdaterar ständigt, har alla former av statistik redo för dig och det är bara två av anledningarna till att du skall hålla koll hos oss under mästerskapet. För oss statistikfreak kommer även skottstatistik, utvisningsminuter, assiststatistik, poängliga och annan statistik finnas med i matchrapporteringen. Allt du behöver för att bevaka Junior-VM genom oss!

Vi kommer att leverera samtliga JVM 2024 resultat och guida dig genom turneringen så att du har stenkoll på allt, helt utan kostnad. Hos oss missar du aldrig något kring JVM och vi kommer som sagt ha extra bevakning så fort småkronorna spelar match. Vi hoppas givetvis på att det slutgiltiga JVM 2024 resultat är en skinande guldmedalj för våra grabbar och det målet är fullt rimligt med tanke på vilka enorma talanger vi har. Häng med på speltips.se för konstanta uppdateringar kring stundande mästerskap så hejar vi in Sveriges hockey-talanger tillsammans.

Alla resultat från JVM hos Speltips.se

Alla resultat från Junior-VM 2024

På den här sidan kommer vi att presentera alla resultat från Junior-VM 2024 så att du inte missar några viktiga resultat från turneringen. Varje resultat från JVM kan spela en viktig roll i Sveriges väg till slutspelet, och med tanke på att många matcher spelas sent om nätterna så har man kanske inte alltid möjlighet att hålla koll på alla resultat från Junior-VM 2024. Här kommer vi in i bilden.

Genom att sammanställa alla resultat från Junior-VM 2024 på ett och samma ställe så underlättar vi för dig som är på jakt efter just JVM 2024 resultaten, så att du inte missar några viktiga resultat. Genom att spara ner denna sida i mobilen alternativt datorn så kan du med ett klick få upp samtliga JVM 2024 resultat direkt i skärmen.

Vi uppdaterar JVM resultat direkt

JVM resultat kommer uppdateras kontinuerligt på vår hemsida och det kan vara en bra idé att hänga med på Junior VM 2024 resultat varje dag. Det är bra att ha koll på resultat JVM så att du vet vilka Sveriges måstematcher är och vilka lag som det går bra/dåligt för i Göteborg innan du bettar. Oavsett händelse, resultat eller statistik så kommer vi på speltips.se redovisa det snabbt för våra läsare helt utan kostnad genom hela mästerskapet. Hänger du med oss under hockeyn så missar du inga JVM 2024 resultat!

Sveriges resultat JVM 2024

Hos oss hittar du Sveriges resultat från JVM 2024 – direkt efter varje match. Sverige har givetvis det största fokuset hos oss fans. Man spelar fyra gruppspelsmatcher innan man ger sig in i kvartsfinalerna, där man förhoppningsvis gett sig chansen att ha en god väg till final. Självklart kommer Sverige ha största fokuset på sig här över och det är ingen svår uppgift att hitta Sveriges matcher under mästerskapet. Du hittar all statistik du behöver om Sverige, samt juniorkronornas resultat under gruppspel som slutspel.

Vi tror stenhårt på att Sveriges chanser till bra JVM resultat är goda och det bådar för många spännande matcher och roliga bets du kan placera. Junior VM 2024 resultat för Sverige ska bara gå vägen under gruppen och förhoppningsvis slår vi de stora nationerna i slutspelet för att plocka minst en medalj i silverfärg. Oavsett vinst eller förlust för Sverige så kommer vi på Speltips.se att leverera alla Sveriges resultat i JVM 2024 – så att du inte missar några resultat.

JVM 2024 Resultat från Göteborg

JVM 2024 resultat från Göteborg hittar du hos oss – vi uppdaterar alla JVM resultat direkt efter varje avklarad match. I och med att matcherna spelas på hemmaplan underlättar det i uppdateringen. Ett tips är att titta in på den här sidan varje morgon vid sidan av morgonkaffet för att få en sammanställning av samtliga JVM 2024 resultat från dagen innan och vad som väntar under dagen – på ett och samma ställe. Vi uppdaterar JVM resultaten per omgående efter varje match för att du inte ska missa något.

Vi bevakar Sverige på plats under JVM

Det vassa teamet på Speltips kommer att förse er läsare med uppdateringar kring samtliga resultat från JVM. Men vi kommer självklart att bevaka Sveriges JVM resultat extra noga med analyser och nyheter kring laget och vilka resultat som behövs för att ta hem guldet. Sveriges chanser till medalj i turneringen bedöms som stora med alla talanger vi har världen över och det gör det hela än mer kittlande. Vi bevakar allting kring JVM 2024 resultat så se till att besöka vår sajt dagligen för att inte missa några som helst resultat från JVM 2024.