Junior-VM 2022 bjuder på mängder med matcher. JVM Resultat 2022 rapporteras direkt på Speltips.se efter slutsignal och nedan hittar du samtliga matcher, där resultat JVM 2022 kommer att publiceras!

Resultat från JVM 2022

Liveresultat från JVM 2022

MatchResultatGrupp
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A
Ej uppdateratN/AN/A

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

100% Extra Upp Till 100 kr

Maxbonus: 100 kr

Omsättningskrav: 1x Omsättningskrav Fastställt

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Bra utbud och cash-out funktion

 • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Bonus Utan Insättning

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 20x Bonus, minsta odds 1.40

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Pengarna på banken inom några minuter

 • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

 • Spela på odds med BankID

 • Läs mer om Hajper

Till Hajper

JVM Resultat 2022 direkt på Speltips.se

Vi på speltips.se levererar det senaste från Junior-VM 2022 – allt för att våra läsare skall ha dom bästa förutsättningarna inför, under och efter mästerskapet. Det kommer rapporteras resultat från mästerskapet i Tjeckien och det kommer alltid gå att följa turneringen här ovanför. Det största fokuset lägger vi på vår egen nation, Sverige, som ses ha goda chanser att gå långt under JVM i Tjeckien. Vi uppdaterar ständigt, har alla former av statistik redo för dig och det är bara två av anledningarna till att du skall hålla koll hos oss under mästerskapet. För oss statistikfreak kommer även skottstatistik, utvisningsminuter, assiststatistik, poängliga och annan statistik finnas med i matchrapporteringen. Allt du behöver för att bevaka Junior-VM genom oss!

Vi kommer leverera varje Junior VM 2022 resultat som finns efter slutsignalen ljuder och guida dig igenom turneringen så att du har stenkoll på allt helt utan kostnad. På Speltips missar du aldrig något kring JVM och vi kommer som sagt ha extra bevakning så fort småkronorna spelar match i Rogers Place. Vi hoppas givetvis på att det slutgiltiga JVM 2022 resultat är en skinande guldmedalj för våra grabbar och det målet är fullt rimligt med tanke på vilka enorma talanger vi har. Häng med på speltips.se för konstanta uppdateringar kring stundande mästerskap så hejar vi in Sveriges hockey-talanger tillsammans!

Uppdaterade JVM resultat 2022:

 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
 • Ej klart
Alla resultat från JVM hos Speltips.se

Vi uppdaterar resultat direkt

JVM resultat kommer uppdateras kontinuerligt på vår hemsida och det kan vara en bra idé att hänga med på Junior VM 2022 resultat varje dag. Det är bra att ha koll på resultat JVM så att du vet vilka Sveriges måstematcher är och vilka lag som det går bra/dåligt för i Kanada innan du bettar. De flesta matcherna spelas under natten svensk tid så att hänga med på alla resultat JVM kan vara lite klurigare detta mästerskap då det är lätt att missa vad som hänt när du sovit. Oavsett händelse, resultat eller statistik så kommer vi på speltips.se redovisa det snabbt för våra läsare helt utan kostnad genom hela mästerskapet. Hänger du med oss under hockeyn så missar du ingenting!

Sveriges resultat JVM 2022

Sverige har det största fokuset hos oss fans. Man spelar fyra gruppspelsmatcher innan man ger sig in i kvartsfinalerna, där man förhoppningsvis gett sig chansen att ha en god väg till final. Självklart kommer Sverige ha största fokuset på sig här över och det är ingen svår uppgift att hitta Sveriges matcher under mästerskapet. Du hittar all statistik du behöver om Sverige, samt juniorkronornas resultat under gruppspel som slutspel.

Vi tror stenhårt på att Sveriges chanser till bra resultat JVM är goda och det bådar för många spännande matcher och roliga bets du kan placera. Junior VM 2022 resultat för Sverige ska bara gå vägen under gruppen och förhoppningsvis slår vi de stora nationerna i slutspelet för att plocka minst en medalj i silverfärg. Förra året blev det respass i semifinalen för småkronorna så man får ändå hålla en final i Edmonton som turneringens mål. Oavsett om Sverige förlorar varenda match så kommer vi på Speltips leverera alla resultat som finns.

JVM 2022 Resultat från Kanada

Känslan av att man vet allting hela tiden angående ett event kommer komma till stor nytta för dina framgångar när det kommer till betting på JVM resultat. Våra snabba uppdateringar kommer att hjälpa dig med att vinna mer pengar på betting under mästerskapet, eftersom att du kommer veta mer. På sajten speltips.se så kommer uppdateringar kring JVM 2022 resultat finnas tillgängliga så fort evenemangen för den natten tagit slut. Denna läsning finns till för dig helt gratis när du sitter med morgonkaffet och ska scrolla igenom JVM resultat på din mobil, padda eller dator.

Vi bevakar Sverige på plats under JVM 2021/2022

Det vassa teamet på Speltips kommer komma med uppdateringar på precis varenda resultat som skett under mästerskapet. Men vi kommer självklart att bevaka Sveriges JVM resultat extra noga med analyser och nyheter kring laget och vilka resultat som behövs för att ta hem guldet. Sveriges chanser till medalj i turneringen bedöms som stora med alla talanger vi har världen över och det gör det hela än mer kittlande. Vi bevakar allting kring JVM 2022 resultat så se till att besöka vår sajt dagligen för att inte missa någon information kring Junior-VM och öka dina chanser till en riktig betting-succe!