Grupperna till Junior-VM i Kanada är lottade och vi har två mycket intressanta JVM 2022 grupper framför oss. Sverige har hamnat i en tuff grupp som vanligt, men skall ha mycket goda chanser att ta sig vidare till slutspel. Se all information om grupperna i JVM 2022 här!

Junior-VM 2022 Grupper

De lottade grupperna i JVM 2022 ser ut enligt följande, nedanför hittar ni tabell över hur de två grupperna ser ut. Sverige har hamnat med landslag som Ryssland, USA och Tjeckien – medans Österrike är det laget som ses som det klart svagare laget. Här har Sverige en god chans att gå vidare till slutspel och vi räknar också med det. I den andra gruppen ser vi hemmanationen Kanada tillsammans med de två stora hockeynationerna Finland och Schweiz. Dessa tre får sällskap av Slovakien och Tyskland – vilket också betyder att man ses som den klart svagaste gruppen av de två.

Så fungerar gruppspelet Junior-VM 2022

Gruppspelet innehåller alltså två olika grupper, där tio lag gör upp om åtta platser till slutspelets kvartsfinaler. De två lag som slutar sist i grupperna har spelat klart sin turnering och kan därmed packa väskorna och åka hem. Sverige till exempel kan plocka 12 poäng i gruppen om samtliga matcher går med vinst, men så enkelt lär det inte bli – skulle två lag sluta på samma poäng i gruppen, så avgörs det på inbördes möten och målskillnad.

Grupp A

Ej klart
Ej klart
Ej klart
Ej klart
Ej klart

Grupp B

Ej klart
Ej klart
Ej klart
Ej klart
Ej klart

Spelbolag med odds på JVM

ComeOn logo

Sätt in 100 kr – få 100 sommarspins

Maxbonus: Sätt in 100 kr – få 100 freespins

Omsättningskrav: Spinsen är helt utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Bra utbud och cash-out funktion

  • Läs mer om ComeOn
Till ComeOn
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
Hajper logo

100 kr riskfritt spel

Maxbonus: 100 kr tillbaka vid förlust

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela på odds med BankID

  • Läs mer om Hajper

Till Hajper

Fördelarna i gruppspelet Junior-VM 2022

Det är inget snack om att man skall vinna gruppen i Junior-VM. Ettan får fyran i den andra gruppen, vilket ger en lättare väg till framgångar längre fram. En lättare lottning i slutspelet hjälper såklart till och det är givetvis så att man skaffar sig själva fördelar om man lyckas vinna gruppen.

Ettan i grupp A möter fyran i Grupp B och så vidare. Det skall krävas mycket av lagen i gruppspelet, för att sedan lyckas få en enklare väg. Det kan skilja stora delar mellan en etta och fyra!