Junior-VM 2024 närmar sig och vi har en TV-guide som får dig att följa med i svängarna. Under JVM hittar du uppdaterade Junior VM 2024 TV tider hos oss – och i år är det både SVT och TV6 som sänder från juniorvärldsmästerskapet. Nedanför hittar du hela JVM spelschema tv guiden för JVM 2023/2024.

Fem snabblänkar för JVM

Spelbolag med odds på JVM

Snabbare Odds Bonus

Omsättningskrav: 8x – Min Odds: 1.80

 • Supersnabba uttag!

 • Läs mer om Snabbare

Hajper Odds Bonus

Omsättningskrav: 6x bonus + insättning – Min odds: 1.80

 • Snabb registrering med BankID

 • Läs mer om Hajper

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

 • Bonus för nya OCH gamla kunder!

 • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

TV-tider JVM 2024

Samtliga TV-tider för JVM 2024 hittar du hos oss på speltips.se. Turneringen går av stapeln den 26:e december 2023 och pågår till och med den 5:e januari 2024. Årets upplaga av Junior-VM kommer att sändas av SVT, TV6 och Viaplay, som delar på rättigheterna. Vi presenterar en lista med samtliga matcher och förser er läsare med all information om matcherna med datum, TV-tider och rätt kanal. Genom att ta del av vår kompletta TV-guide för VM 2024 så håller du dig uppdaterad så att du inte missar några viktiga matcher eller TV-tider.

Alla JVM TV-tider 2024:

 • Sverige – Lettland, 26 dec 19.30
 • Finland – Tyskland, 27 dec 14.30
 • Schweiz – USA, 28 dec 17.00
 • Tjeckien – USA, 29 dec 17.00
 • Sverige – Finland, 31 dec 14.30
TV-tider för JVM 2022

JVM 2024 TV idag

Är du intresserad av att se vilken JVM-match som spelas idag, den dagen du söker under mästerskapet – då skall du hålla koll hos oss. Vi har alltid uppdaterad information om samtliga matcher. Här hittar du vilken kanal som sänder matchen samt vilken tid matchen går av stapeln. Allt du behöver för att få en så proffsig TV-tablå som möjligt!

Det enda du ska behöva oroa dig för är att chipsen står på bordet, drickan är iskall och att förstafemman hos småkronorna levererar vid varje byte. För vi kommer att guida dig igenom hela mästerskapet och se till att du alltid har koll på Junior VM på TV idag och JVM Tablå framöver när det börjar bli spännande. Så luta dig tillbaka i skinnfåtöljen och jobba in varenda puck du kan och stötta laget på social media eller andra kanaler. Småkronorna behöver dig och ditt stöd genom hela mästerskapet. Vi gör vårt genom att agera som en heltäckande TV Guide för JVM.

JVM matcher på TV idag

Se till att hålla koll på alla JVM matcher på TV idag – Junior-VM 2024 kommer att bjuda på maximal underhållning och det gäller att göra plats i kalendern. Vi på speltips.se punktbevakar turneringen och genom att ta del av vår TV-guide för JVM 2024 så har du ständigt koll på alla JVM matcher på TV idag. Vi sätter extra fokus på Sveriges JVM-matcher och uppdaterar kalendern frekvent, ifall det skulle bli några ändringar. Med vår kompletta guide för JVM 2024 TV-tider så behöver du aldrig leta rätt på TV-tider, kanaler eller annan relevant information – vi samlar allt på ett och samma ställe.

TV-tider & kanaler för Junior-VM 2024

Att hålla koll på datum, TV-tider och kanaler är inte alltid det lättaste, men här kommer speltips.se in i bilden. Vi kommer att punktmarkera Junior-VM 2024 och givetvis kommer vi att förse er läsare med en komplett lista beståendes av samtliga matcher med TV-tider & kanaler för Junior-VM 2024. Genom att ta del av vår guide för TV-tider JVM 2024 så missar du inga viktiga matcher och du kan enkelt planera in Sveriges TV-tider i din kalender. Vår lista med JVM 2024 TV-tider uppdateras flitigt så att du håller dig uppdaterad kring eventuella ändringar.

När spelar Sverige under Junior-VM 2024

Sverige har all uppmärksamhet från oss svenskar under Junior-VM 2024. Ni undrar såklart var och när Sverige spelar under JVM – all information om Juniorkronornas matcher hittar ni hos oss på Speltips.se. Sverige kommer spela fyra gruppspelsmatcher – mot Lettland, Tyskland, Kanada och Finland. Det blir en riktigt het grupp som säkerligen lär bjuda på underhållning.

Söker du dig runt bland JVM tablå och letar efter JVM 2024 TV tider så har du hamnat rätt. Vi räknar iskallt med att svenskarna löser en plats i kvarten eftersom att det enbart är ett enda lag i varje grupp som åker ut. Har man någon liten procent av gambler i kroppen så kan man nog räkna med minst fem rafflande bataljer i Göteborg.

När spelar då Sverige under Junior-VM 2024? Vi listar samtliga matcher i turneringen, inklusive Sveriges matcher, för att ge er läsare en noggrann överblick över samtliga matcher med datum, TV-tider, kanaler och mycket mer.

Sveriges matcher JVM 2024 på TV:

 • Sverige – Lettland, 26/12 SVT1
 • Tyskland – Sverige, 28/12 TV6
 • Kanada – Sverige, 29/12 TV6
 • Sverige – Finland, 31/12 SVT1
Alla TV-tider för JVM 2022

Sveriges matcher på TV

Vårt största fokus ligger såklart på Sverige trupp under Junior-VM 2024 i Göteborg. Sverige är som vanligt en av favoriterna att gå långt i turneringen och vi räknar med att vi har flertalet matcher på svensk TV, där Sverige medverkar mellan datumen 26 december och 5 januari. Det görs en stor satsning under mästerskapet även på TV och du kommer alltid kunna ta del av mer än bara matchen – så som försnack, eftersnack, analyser och mycket mer. Vi på speltips.se listar Sveriges matcher på TV och presenterar all relevant information; TV-tider, rätt kanal och mycket mer.

JVM 2024 Semifinal TV & Final TV

Semifinalerna och finalen i Junior-VM är ett väldigt stora event och hela världens hockey-entusiaster kommer att ha blickarna fästa på JVM semifinal TV sändning samt JVM final TV sändning. TV6, Viaplay och SVT delar på mästerskapet, så du kommer kunna se en semifinal på vardera kanal samt en av medalj-matcherna på vardera kanal. Ta gärna del av vår heltäckande JVM TV-guide för att ha koll på alla JVM TV-tider och när det är Junior VM på TV idag – för vi håller stenkoll på allting relaterat till eventet.

TV-Kanalerna som sänder JVM 2024

Om du bläddrar eller swipar i din TV Guide JVM eller kikar på JVM Spelschema TV så ser du att det är SVT och Viaplay som äger rättigheterna till Junior-VM 2024, och som gemensamt kommer att sända matcherna från mästerskapet. En del av matcherna kan du se direkt på TV och kanalerna SVT1, TV6 och Viaplay men vi lever ju också i en värld där nästintill allting går att streama på padda, mobil eller dator, vilket innebär att du kan följa JVM på Viaplay eller SVT Play om du önskar det.

Junior-VM 2024 på TV6 och SVT

Rättigheterna att sända Junior-VM 2024 har både SVT och Viasat, som delar på sändningen. Det blir därmed enkelt att ta del av matcherna under mästerskapet på din TV. I vår kompletta TV-guide för JVM 2024 hittar du vilken kanal som sänder just den matchen du är inställd på. TV-tablån för JVM uppdateras flitigt, vilket gör att du alltid kan ha koll på vad som kommer härnäst.

Kostar det något att se Junior VM?

Både ja och nej är svaret på den frågan. Kikar du in JVM Tablå så märker du snabbt att mästerskapet är 50% public service och 50% betalkanal. Det kostar alltså ingenting för att kunna kolla på JVM, men ska du kunna se alla matcher så kan det kosta en och annan slant per månad med ett Viasat-abonnemang. Men den viktigaste informationen för dig som svensk kan vara att Sveriges matcher kommer vara gratis om du kan ratta in SVT1, SVT2 eller Trean på din TV i vardagsrummet.