Trupper JVM 2021

Landslag Författare: 2020-01-08T16:09:46+02:00

Landslagen är redo för den 45:e upplagan av juniorvärldsmästerskapet. Kanada står som värdar inför turneringen och lagen har laddat ett tag nu, för att vara så bra förbereda som det bara går. Det skiljer i kvalité mellan lagen, mer eller mindre från lag till lag och det syns tydligt vilka länder som är mest framgångsrika i seniorhockeyn. Här hittar ni samtliga landslagstrupper inför JVM:

Landslagstrupper Junior-VM 2021

Landslagstrupperna är uttagna och vi gör oss redo för mästerskapet i Kanada. Supertalangerna finns med i de stora nationerna och vi ser framemot att se vem av dessa som skiner mest under turneringen. När man tar ut en sån här trupp är det en hel del frågetecken man har med i tankarna som förbundskapten. I Sveriges fall har man sett skadade spelare, som förmodligen hade varit med annars få tacka nej, medans man därmed fått ta in spelare som inte alls var huvud prioritet på förhand. Nedan hittar ni samtliga trupper:

Sveriges trupp till Junior-VM 2021

Sverige åker till Kanada som en av nationerna att räkna med. Under det här mästerskapet har man dock en hel del frågetecken att reda ut och man har fått avstå från vissa spelare som man gärna hade haft med till Kanada. Det återstår att se hur man står sig till andra stornationer, men det är helt klart att Sverige återigen blir att räkna med här.

Load More Posts

Spelbolag med odds på EM

Speedybet logo

100% upp till 100 kr

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Spela för 200 kr

Min. odds 1.8

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Spela utan konto & slipp verifiering

  • Läs mer om SpeedyBet
Till SpeedyBet
Snabbare logo

100 kr Sportbonus

Maxbonus: Sätt in 100 kr, spela för 100 kr

Omsättningskrav: 1x Bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Pengarna på banken inom några minuter

  • Läs mer om Snabbare

Till Snabbare
888Sport logo

100 kr riskfritt

Maxbonus: Sätt in 100 kr – Få 100 kr riskfritt

Omsättningskrav: 0x bonus, minsta odds 1.0

Svensk licens flagga

Spelbolaget har svensk spellicens

  • Höga odds & bra bonus

  • Läs mer om 888Sport

Till 888Sport

Presentation av landslagstrupperna

Speltips.se bevakar mästerskapet från första parkett. Vi har full koll på det senaste nytt från Kanada – men också inför och efter turneringen.

Vi har haft full koll på hur de olika nationerna tar ut sina landslagstrupper och vilka spelare som tyvärr saknas till mästerskapet. I Sverige hittar vi någon spelare här och där, men också hos andra nationer. Det är viktigt att vara ständigt uppdaterade inför, under och efter matcher här under JVM – för att ni skall kunna få den senaste informationen om allt som sker.

Landslagstruppernas statistik

Hos oss på speltips.se hittar du mer än bara vilka spelare som är uttagna till mästerskapet. Du hittar också all information om den enskilde spelaren, statistik hur han presterat under säsongen och vart han spelar utöver för sitt hemlands färger. Ta del av detta och lite till ovanför, så att du kan följa mästerskapet på ett mer intressant och underhållande sätt: