Landslagen är redo för årets upplaga av juniorvärldsmästerskapet, och hos oss på speltips.se kan ni ta del av samtliga JVM-trupper 2024. Sverige står som värdar inför turneringen och lagen har laddat ett tag nu, för att vara så bra förbereda som det bara går. Det skiljer i kvalité mellan lagen, mer eller mindre från lag till lag och det syns tydligt vilka länder som är mest framgångsrika i seniorhockeyn. Här hittar ni samtliga landslagstrupper inför JVM:

Spelbolag med odds på JVM

Expekt Odds Bonus

Omsättningskrav: 1x – Min Odds: 1.80

  • Bonus för nya OCH gamla kunder!

  • Läs mer om Expekt

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. | Regler & villkor här. | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela ansvarsfullt.

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sprillans ny bettingsida!

  • Läs mer om x3000

ComeOn logo

Omsättningskrav: 6x – Min Odds: 1.80

  • Sätt in 500 kr – Spela för 1000 kr

  • Läs mer om ComeOn

Landslagstrupper JVM 2024

Landslagstrupperna är uttagna och vi gör oss redo för mästerskapet i Göteborg. Supertalangerna finns med i de stora nationerna och vi ser framemot att se vem av dessa som skiner mest under turneringen. När man tar ut en sån här trupp är det en hel del frågetecken man har med i tankarna som förbundskapten. I Sveriges fall har man sett skadade spelare, som förmodligen hade varit med annars få tacka nej, medans man därmed fått ta in spelare som inte alls var huvud prioritet på förhand. Ovan hittar ni samtliga JVM-trupper 2024.

Presentation av landslagstrupperna

Speltips.se bevakar mästerskapet från första parkett. Vi har full koll på det senaste nytt från Göteborg – men också inför och efter turneringen. Vi har haft full koll på hur de olika nationerna tar ut sina landslagstrupper och vilka spelare som dessvärre saknas till mästerskapet. I Sverige hittar vi någon spelare här och där, men också hos andra nationer. Det är viktigt att vara ständigt uppdaterade inför, under och efter matcher här under JVM – för att ni skall kunna få den senaste informationen om allt som sker.

Sveriges trupp till Junior-VM 2024

Ta del av Sveriges trupp till JVM 2024 hos oss. Sverige spelar på hemmaplan som en av nationerna att räkna med, inget snack om saken. Under det här mästerskapet har man dock en hel del frågetecken att reda ut och man har fått avstå från vissa spelare som man gärna hade haft med till Göteborg. Det återstår att se hur man står sig till andra stornationer, men det är helt klart att Sverige återigen blir att räkna med här. Ovan kan ni ta del av Sveriges JVM-trupp 2024 som vi kontinuerligt uppdaterar, såväl innan som under mästerskapet.

Landslagstruppernas statistik

Hos oss på speltips.se hittar du mer än bara vilka spelare som är uttagna till mästerskapet. Du hittar också all information om den enskilde spelaren, statistik hur han presterat under säsongen och vart han spelar utöver för sitt hemlands färger. Ta del av detta och lite till ovanför, så att du kan följa mästerskapet på ett mer intressant och underhållande sätt.