Dags för match mellan Polen och Colombia och här är det enormt viktiga poäng som står på spel. Båda lagen förlorade oväntat sina premiärmatcher och en eventuell förlust här så är man ute ur turneringen. Här kommer det gå undan åt båda håll.

Match: Polen-Colombia | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.91 | Units: 5/10 | Spelbolag: Betser | Spelstopp: 20:00

Klen insats senast

Polen kommer in till denna match med en enorm press efter att ha stått för den kanske sämsta insatsen sett till spelarmaterial såhär långt i detta VM senast då man besegrades med 2-1 mot Senegal. Här är det en måste match och jag förväntar mig att polackerna är med från start denna gång.

Ja det var en extremt dålig match senast och på inga sätt oförtjänt 3 poäng för Senegal där man tog till vara på de chanser man fick samtidigt som man spelade stabilt bakåt. Polen kom inte upp i normal nivå och såg överlag ointresserade ut (hur man nu kan vara det i ett VM). Storstjärnan Lewandowski var osynlig, och skapade inte mycket. Det krävdes en fast situation i 86 minuten när man redan låg under med 2-0, då Krychowiak lyckades få skallen på bollen och sätta den snyggt i bortre hörnet. Men det var för sent och den riktiga anstormningen uteblev.

Nu ny match och nya möjligheter och jag tror vi kommer få se ett taggat Polen som sätter högsta fart från start. Man har trots allt ett mycket bra lag och ett enormt sparkapital i Lewandowski som förhoppningsvis vaknat till liv nu.

Ser framför mig en matchbild där momentumet kommer skiftas från och till, och där båda lagen kommer hota rejält framåt. Ser inte hur Polen ska kliva av mållösa här, och tror det är dags för Lewan att skriva in sig i målprotokollet.

Tidigt rött kort förstörde senast

Man kunde knappast ha fått en sämre inledning i detta VM än vad Colombia fick senast, då man efter endast 3 minuter fick både straff och rött kort på defensive mittfältaren Sanchez mot sig. Man kom tillbaka och kvitterade, men på en fast situation kunde Japanerna återta ledningen och slut ställde med det även resultatet till 2-1.

Ja, det var som sagt inte riktigt den inledningen man hade hoppats på och fick i resterande 87 minuter jobba i uppförsbacke. Man orkade förståeligt nog inte komma tillbaka en andra gång efter att Japanerna nickat in 2-1 i slutet på matchen, och fick därmed sämsta möjliga start på detta mästerskap. Dock har man 2 matcher till att reparera skadan och inför denna fight tror jag man kommer komma ut laddade och redo för att göra upp 11 mot 11, där speeden kommer skruvas upp från första minut.

Kikar vi in truppen har man ett par världsartister i form utav Juan Cuadrado och James Rodriguez samt Radamel Falcao på topp. Som ni hör är det alltså ett lag som har spelare som håller absolut högsta internationella klass och det tror jag vi kommer få se prov på i denna match. Det är i såna här matcher, där allt står på spel, de stora spelarna brukar kliva fram och jag hoppas att denna trio vaknat på rätt sida, för när dem gjort det är det en fröjd för ögat att skåda.

Som vi redan tagit upp, väldigt viktiga poäng står på spel och vid ett eventuellt 1-0 mål åt något håll tvingas det andra att flytta upp positionerna och med alla dessa stjärnor på planen ser jag goda utsikter för mål åt båda håll här. Förväntar mig en svängig och underhållande match där lagens stora stjärnor vill visa att man levererar när pressen är som störst.

Ska vi säga 2-2 där Lewandowski och Falcao båda hamnar i målprotokollet?

Speltips: Båda lagen gör mål

Här kommer det gå undan. Båda lagen behöver poäng, och allra helst en seger. Tycker det är uppdukat för en målfest och därför blir mitt spel att båda lagen gör mål. Två av Europas bästa strikers mot varandra klingar iallafall mål i mina öron, vad säger ni? Plockas till oddset 1.91 hos Betser.

  • Offensiva världsstjärnor åt båda håll

  • Båda lagen i behov av poäng

  • Stabbig defensiv för båda lagen senast

Högst odds hittar jag just nu hos Betser som betalar 1.91 gånger insaten på detta spel. Jag spelar 5/10 units

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.