KHL-säsongen har rullat igång och fem omgångar är spelade. Under torsdagen är det dags för nytt spännande möte mellan CSKA Moskva och Severstal Cherepovets, som det så fint uttalas.

Match: CSKA Moskva – Severstal Cherepovets (KHL) | Speltips: Under 5,5 mål | Odds: @1.42 | Units: 4/5 | Spelbolag: Unibet | Spelstopp: 18:30

Trevande inledning

CSKA Moskva har inlett trevande för att vara ett topplag. Efter fem spelade matcher har laget bara tagit sex poäng och därmed har man halkat efter något i tabellen. Därför är matchen mot Severstal Cherepovets under torsdagen oerhört viktig för framtiden. Räkna med taggade Moskvaspelare. Laget har förstärkts hårt under sommaren och stora förväntningar ligger på NHL-meriterade Jannik Hansen, OS-spelaren Linden Vey samt poänggöraren Sergei Kalinin.

Hittills har Moskva inte lyft med hjälp av de spelarna, utan det är mer doldisarna som visat vad man går för. Moskva är inte kända för att ha tålamod heller, så räkna med förändringar inom kort. Spelet då? Jo, under 5.5 i matchen mot Severstal hittas till 1.46, ett ganska lågt odds på spelet, men obefintligt när värdet är jättefint.

Under i åtta senaste matcherna

Faktum är att hemmalaget gått under 5.5 i sina åtta senaste matcher. Dessutom har laget en väldigt stark defensiv, med vasse svensken Lars Johansson i målet. Överlag släpper man till oerhört lite mål och har alltid gjort. Severstal Cherepovets har även dem gått under i de merparten av matcherna. Tre senaste matcherna har slutat under 5.5 mål.

Kikar man dessutom in på inbördesmöten så ser vi att mötena mellan de här lagen brukar vara målsnåla. I de fyra senaste matcherna lagen emellan har det gått under 5.5. Med tanke på värdet i spelet och utefter förutsättningarna så investerar jag hela fyra units. CSKA Moskva lär bara vilja gå in och ta tre poäng och städa av den här matchen.

Speltips: Under 5.5 mål

Mitt speltips blir således under 5.5 mål i matchen till 1.42. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • CSKA Moskva har gått under 5.5 mål i sina åtta senaste matcher

  • Severstal har gått under 5.5 i sina tre senaste matcher

  • Fyra senaste mötena lagen emellan har slutat med under 5.5 mål

  • CSKA Moskva har haft en trevande inledning och det viktigaste i den här matchen är att plocka tre poäng.

Högst odds hittar jag hos Coolbet som ger fina 1.46 för spelet. Min investering i detta spel blir 4/5 units!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.