Världsmästarlaget reser till Moldavien för att inleda EM-kvalet under fredagen. Det finns endast en utgång i denna match, vi hittar värde i målspelet på fransoserna!

Match: Moldavien (EM-Kval) | Speltips: Frankrike mål i båda halvlekarna | Odds: @1.58 | Units: 3/5 | Spelbolag: Bethard | Spelstopp: 20:45

Tuff premiär för Moldavien

Ser vi tillbaka på det senaste kvalet, till VM i Ryssland, så är det ingen som skräms särskilt mycket av Moldavien som kammade hem två poäng och lyckades göra fyra mål framåt medan det blev tjugotre i baken på tio matcher. I Nations League i höstas gjorde de heller ingen nämnvärd prestation trots motstånd i liknande kaliber. Det blev två segrar mot blåbärsnationen San Marino och något kryss, detta summerades ihop till en tredjeplats, framför San Marino och bakom Vitryssland och Luxemburg. På FIFAs världsranking är de placerade på plats nummer 170, bakom länder som Fiji, Barbados och Gambia. De har en väldigt svag trupp där yttern Ionita som spelar i italienska Cagliari är den enda som är värd att nämna vid namn.

Världsmästarna fick gynnsam lottning

Frankrike fick en väldigt bra lottning där endast Turkiet och möjligtvis Island kan ha en minimal chans att sno någon poäng av dem i denna grupp. I somras vann de VM och spelade fantastiskt fin, rolig och offensiv fotboll. Det finns inget som tyder på att Didier Deschamps kommer att ändra något rent taktiskt framöver. I Nations League i höstas gick det inte fullt lika bra då de slutade på samma poäng som Nederländerna men hade sämre målskillnad vilket innebar en andraplats i gruppen, framför Tyskland. Jag tror verkligen att det finns en liten revanschlust i laget sedan dess, och det kommer Moldavien få lida för. Truppmässigt ser det bra ut, vänsterbackarna Hernandez och Mendy är skadade men det finns goda ersättare i Digne och Kurzawa. Offensivt så saknas Dembele men här hittar vi ändå världsstjärnor som Griezmann, Mbappe, Pogba, Giroud och så vidare. Faktum är att formstarka Lacazette och Ben Yedder inte ens får plats i truppen, tänk att ha den lyxen va?

Frankrike är flera storlekar för stora för Moldavien och det kommer att synas ordentligt i båda halvlekarna.

Speltips: Frankrike mål i båda halvlekarna.

Jag väljer att spela att Frankrike gör mål i båda halvlekarna. Jag tror fransoserna kommer sätta fart direkt med sina världsanfallare och göra livet tufft för Moldaviens försvar. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Moldavien är rankade som lag nummer 170 i världen

  • I VM-kvalet senast kom Moldavien sist i sin grupp med två poäng och tjugotre insläppta mål

  • Frankrike vann VM i somras och har en enorm bredd i truppen med fantastisk individuell kvalitet offensivt

  • Frankrike kommer med revanschlust sedan andraplatsen i Nations League

Högst odds hittar jag hos Bethard som ger 1.58. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.