I Omgång 4 av Allsvenskan bär det av mot Sirius för de favorittippade Malmö FF som blivit ifrågasatta under säsongsinledningen och där kvällens hemmalag stått för positiva rubriker och presterat en fin fotboll.

Match: Sirius – Malmö FF (Allsvenskan) | Speltips: Båda lagen gör mål | Odds: @1.70 | Units: 3/5 | Spelstopp: 21:30

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Fortsätter producera mål

Återigen ett tufft möte väntas Sirius, när de nu gästats på hemmagräset av de favorittippade himmelsblåa laget från Skåne. Sirius har överraskat många i säsongsinledning och faktum är att de var det enda laget med fullpott efter två omgångar. Sedan ställdes de mot de regerande mästarna AIK på Freinds Arena och trots 0-1 ledning i halvtid fick Sirius se sig besegrade efter 90 minuter, men det gick inte att undgå att ännu en fin fotbollsmatch presenterades fram från Henrik Rydstöms mannar som var centimeter i från en reducering i slutminuterna.

I premiären hade Sirius två bollar som dundrades in i baksidan av Kalmar FFs nät, sedan har båda lagen gör mål spelet suttit i två matcher i rad där de svartblåa stått för 4 mål framåt. Nu ställs man mot Malmö FF hemma på konstgräsmattan i Uppsala något som talar emot de himmelsblåa en smula. Sirius vill gärna spela sitt spel och kunna hålla i bollen och styra upp sitt anfall på egen hand, något som sköttes exceptionellt i premiären samt i första halvleken mot både Eskilstuna och mot AIK. Tror stark på att Sirius kan hota mot ett MFF som är kort om spelare på backpositionerna.

Tillbaka på segerspåret

MFF säsongsinledningen har varit av annorlunda rang den med, de favorittippade Skåne-laget missbedömde de 2 första matcherna på säsongen och hade enbart 1 poäng med sig in till omgång 3 där Malmö gästades på hemmagräset av Östersund. En match där den stora MFF-profilen Markus Rosenberg gjorde debut i startelvan för säsongen 2019. Efter att anfallaren legat bakom båda målen skrevs därmed första trean in i protokollet för de himmelsblå. Innan premiären av Allsvenskan 2019 beskrevs Sirius som ett relativt enkelt motstånd och de svartblåa tippades på en fjortondeplats med en fot i nedflyttningsstriden, något som laget bevisat tvärt emot och när MFF nu ska resa till Uppsala med förövrigt skadedrabbningar i backlinjen är det tre pinnar som kommer vara svår plockade för kvällens favoriter.

Med Markus Rosenberg tillbaka i startelvan var det ett MFF som plockade hem 3 stabila pinnar på hemmagräset och hotade Östersunds defensiv med farliga anfallskombinationer. Kvällens spel landar som sagt på båda lagen gör mål, ett spel som för MFF:s fall suttit i två av de inledande matcherna på säsongen, MFF har trots en svajig inledning haft minst 1 bål i nätet i de 3 första matcherna och allt talar för att Malmö inte resor hem mållösa från Uppsala.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sirius snittar 2 mål per match i säsongsinledningen.

  • Spelet har suttit i de två senaste matcherna för Sirius.

  • Spelet har suttit i två av de tre inledande matcherna för MFF.

  • MFF har minst 1 mål i nätet de 3 första matcherna på säsongen

Högst odds hittar jag hos Bet365 som ger 1.70. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.