Speltips:

Jag väljer att spela på att PSG vinner matchen. Min investering i detta spel blir 3/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/11 kl 12.20

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG har vunnit deras nio senaste inbördes möten mot AS Monaco.

  • AS Monaco har förlorat två av deras tre senaste ligamatcher.

  • PSG har vunnit sex av deras sju senaste ligamatcher.

  • AS Monaco får klara sig utan deras näst bästa målskytt Islam Slimani som drog på sig ett rött kort i senaste ligamatchen.

  • PSG besitter en enorm kvalitet i anfallspelet, dessutom är storstjärnan Neymar tillbaka i spel.

Inte i närheten av säsongen 17/18

Under söndagskvällen står AS Monaco inför en tuff uppgift, det är nämligen serieledarna Paris Saint Germain som kommer på besök. Hemmalaget befann sig i en enorm kris förra säsongen när de överraskande nog tillhörde den förödande bottenstriden. Men klubben klarade till slut att säkra det livsviktiga Ligue 1-kontraktet med två poängs marginal. I skrivande stund ligger laget någorlunda bättre till, men laget är inte ens i närheten av den nivån de höll säsongen 17/18.

Efter en väldigt svag säsongsöppning har Monaco börjat ta lite segrar i ligaspelet. Nyförvärvet Wissam Ben Yedder har varit vital för lagets anfallspel. Fransmannen har stått för nio mål på hans elva ligastarter i Ligue 1. Men han får klara sig utan anfallskollegan Islam Slimani som drog på sig ett rött kort i senaste matchen mot Bordeaux. Slimani är lagets näst bästa målskytt med sina sex fullträffar. Monaco är väldigt oberäkneliga när det kommer till dagsformen, men laget har åkt på två förluster i deras tre senaste ligamatcher. Nu väntar ligans tuffaste motstånd och undertecknad tar ställning inför detta mötet!

Serieledarna på besök

Thomas Tuchels mannar reser alltså till Monaco i hopp om att öka avståndet ner till tabelltvåan. Just nu befinner sig Paris Saint Germain på en väntad förstaplats i Ligue 1. Klubben har dominerat den franska högsta ligan under flera säsonger och det mesta talar för att det kommer se ut så under en lång tid framöver. Ingen av konkurrenterna har lyckats prestera på den höga nivån som PSG gör.

Men deras resultat är ingen förvåning när man tittar på kvaliteten i spelartruppen. Storstjärnan Neymar är tillbaka efter sina skadebekymmer, brassen fick agera inhoppare i senaste CL-matchen mot Real Madrid. Det återstår att se ifall teknikern startar under söndagen. Tuchel är bortskämd när det kommer till alternativ i nummer nio-rollen. Mauro Icardi och Edison Cavani är två spelare med en otrolig spetskvalitet framför mål, men i tyskens formation finns det endast plats för en av dem. PSG har vunnit sex av deras sju senaste ligamatcher, samt har de vunnit deras nio senaste inbördes möten mot AS Monaco.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/11 kl 12.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.