Speltips:

Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Spela här på:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/1 kl 13.50

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Djurgården är det starkare laget och dessutom när man får tillbaka ett par spelare

  • Mountfield saknar den spetsen som Djurgården har och Hovet är ingen rolig arena att gästa

  • Djurgården är starka på hemmaplan och särskilt i CHL-sammanhang

  • Mountfield går trögt i ligaspelet och man ligger på en åttondeplats

  • Djurgården måste göra en bra match för man vill inte sätta sig i en dålig sits inför returen i Tjeckien

Kräftgång i ligaspelet

Efter att det spelats fyra kvartsfinaler i CHL så blev det till slut tre svenska lag som tog sig vidare till nästa runda. Frölunda slog ut Biel-Bienne, Luleå slog ut Lausanne och Djurgården fick en enkel resa under två matcher mot München. Tjeckiska Mountfield från Hradec Králové blev det fjärde laget till semifinal efter att man nollat Zug från Schweiz på bortaplan i sista matchen. En imponerande skalp av laget som går tungt i den tjeckiska ligan.

Laget ligger nämligen på en niondeplats och har inte alls kommit upp i den nivå som man hade förra säsongen. Då slutade man nämligen fyra i ligan där man fick se sig besegrade i kvartsfinalen under slutspelet. Men när det inte gått som tänkt i ligaspelet så har man istället levererat rejält i CHL istället. I slutspelet har man stött på lag som Adler Mannheim och senast Zug men det har inte varit några problem. Laget består nästintill av tjecker och flera av dessa har välfyllda meritlistor där det finns gott om rutin.

JVM-stjärnan återvänder

För Djurgården har den här säsongen inte alls motsvarat dom förväntningarna som man hade på sig utifrån. Efter SM-finalen i fjol så hade många trott att laget skulle vara med i toppen av tabellen men så har det inte alls blivit. Stundtals har man haft stora problem vilket gjort att man förlorat alldeles för många matcher. Skadeproblemen har även följt efter och det har gjort att man haft stora problem att matcha ett slagkraftigt lag. Men det blir bättre och bättre…

Senast mot Oskarshamn i lördags tog man en stark seger trots flera manfall och inför tisdagens match får man tillbaka bland annat Alexander Holtz från JVM-spel, om han nu spelar i och för sig vilket inte bör vara några problem. Även fast tjeckerna har ett bra lag så tror jag att deras CHL-resa slutar här. Djurgården har ett betydligt starkare lag och man är starka på Hovet. Dessutom vill man inte sätta sig i en dålig sits inför returmötet i Tjeckien. Jag förväntar mig ingen storseger men här ska Stockholmarna vara starkast. Raka ettan spelas till 1.93.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 6/1 kl 13.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.