måndag den 8 juni tisdagen den 9 juni lanserar en ny produkt av Speltips.se som kallas SuperTipset där du och dina vänner kan tippa flera matcher helt gratis. Om du är bland de bästa av deltagarna så kan du ta hem en del av potten som ligger på hela 15 000 kr per månad!

Det kommer vara väldigt enkelt att delta i SuperTipset oavsett om du är ny eller en gammal räv inom betting. SuperTipset består av fem matcher varje vecka där du ska tippa på slutresultatet, antalet mål, antal hörnor och om båda lagen gör mål eller inte. Det är således inga särskilt avancerade spel utan snarare spel som alla klarar av att förstå och gissa på.

Varje vecka delas det ut 2500 kr och i slutet av månaden delas ytterligare 5000 kr ut bland de som varit bäst över hela månaden. Det enda som krävs för att du ska kunna delta är att du skapar ett konto på SuperTipset och lämnar in dina gissningar på veckolig basis. Varje måndag publiceras nya matcher för den aktuella veckan.

Samla så många poäng som möjligt

Varje rätt ger ett visst antal poäng och den personen med flest poäng är den som hamnar på förstaplatsen. De olika spelmarknaderna ger olika antalet poäng och fördelas enligt följande:

  • Slutresultat (1X2) – 5 poäng poäng
  • Över/Under 2.5 mål – 3 poäng
  • Båda lagen gör mål – 3 poäng
  • Exakt antal hörnor – 10 poäng

Priserna är totalt 15 000 kr per månad. 2500 kr varje vecka och sedan 5000 kr som delas ut i slutet av månaden till de som presterat bäst över alla fyra veckor.

Veckoprispotten

1:a – 1000 SEK
2:a – 700 SEK
3:a – 500 SEK
4:a – 200 SEK
5:a – 100 SEK

Månadsprispotten

1:a – 2500 SEK
2:a – 1000 SEK
3:a – 700 SEK
4:a – 500 SEK
5:a – 300 SEK

När du lämnat in dina gissningar för veckans omgång kan du komma tillbaka och ändra dina val före att den första matchen har startat. Du kan hela tiden hålla koll på hur det går för dig genom att kika på startsidan som visar nuvarande ställning. Där kan du se hur du ligger till i både vecko och månadsutmaningen av SuperTipset. Mer information om SuperTipset släpps på tisdag!