Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Spelet sitter i tre av de fyra senaste ligamatcherna för Charlton.

  • Spelet sitter i sex av de sju senaste ligamatcherna för Millwall.

  • Spelet satt i det senaste mötet mellan klubbarna.

  • Charlton är det lag i Championship som får näst flest hörnor emot sig.

  • Det blir i snitt över tio hörnor per match för båda lagen.

Fortsatt obesegrade

När The Valley tänder strålkastarna för 21:e gången denna säsongen gästar Millwall hemmalaget Charlton. En på förhand oviss och öppen match där viktiga poäng står på spel i den jämna tabellen av Championship. Ligan är allmänt känd för att vara jämn och tuff med tanke på det intensiva spelschemat och antalet matcher som spelas. Charlton i sin tur har än så länge på 40 matcher denna säsong spelat ihop 46 poäng och är inblandade i bottenstriden. Sedan uppehållet dock har hemmalaget preseterat bra och ännu inte förlorat, på tre matcher har man vunnit en och spelat oavgjort i två.

Spelet vi klickar under fredagen är att det blir över 9.5 hörnor, i skrivande stund hittas bäst odds hos Unibet. I och med att vi förväntas se en öppen match som kan sluta hur som helst har vi tagit hjälp av statistiska mått för att hitta det mest lämpliga spel. Spelet satt i senaste mötet och Charlton är det lag i ligan som fått näst flest hörnor emot sig denna säsong. De båda lagen snittar även över tio hörnor per match vilket talar för spelet vi valt.

Jagar kvalplatserna

Millwall parkerar i dagsläget på en elfte plats av Championship, med sex omgångar kvar att spela har man fem poäng upp till kvalplatserna. Inför avslutningen av säsongen finns det goda chanser för Millwall att ta sig upp till kvalplatserna. För att lyckas med detta gäller det för klubben från London börjar vinna fler matcher. I omstarten av Championship förlorade Millwall, de två senaste matcherna har slutat oavgjort. I denna jämna liga behöver fler vinster komma ifall man vill slåss om kvalplatserna. I de avslutande omgångarna väntar endast ett lag som ligger framför Millwall i tabellen.

Med tanke på det rådande tabelläget och formen på de båda lagen väljer vi att hålla tummarna för att det blir minst tio hörnor. Spelet har suttit i tre av de fyra senaste för Charlton och i sex av de senaste sju för Millwall. Oavsett hur matchen slutar tror jag starkt på att det blir minst tio hörnor!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 2/7 kl 14.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.