Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Brage har lyckats göra mål i samtliga Superetta-matcher den här säsongen.

  • Två tippade topplag, med bra kvalitet.

  • Brage vann säsongens första match senast, formen är uppåtgående.

  • Halmstad har startat säsongen starkt, två vinster och en förlust. Vinsterna är båda 3-0 vinster.

  • Wiedesheim är i mycket fin form med målskyttet.

Siktar uppåt

Besvikelsen var nog total när Brage fick reda på att Östersund, återigen, klarat sig undan nedflyttning pga omständigheterna. Nu är Brage kvar i Superettan och säsongen har startat sådär. Den första segern kom faktiskt bara för några dagar sedan, vilket var viktigt inför fortsättningen. Nu väntar topptippade Halmstad på hemmaplan, ett möte som kommer bli tight och värt att kämpa för i 90 minuter. Det kan bli en tuff afton om inte Brage är på tårna.

Brage har iallafall lyckats göra mål i samtliga matcher såhär långt, så det är det inget fel på. Nu gäller det bara att glida vidare på det självförtroende man lyckades spela till sig senast. Det kommer behövas när ett av seriens bästa lag kommer på besök under helgen. Att Brage återigen skulle kunna göra mål ser jag som långt ifrån en omöjlighet. Här finns det goda chanser för att hemmalaget lyckas göra mål, därför klickas båda lagen gör mål, då bortalaget sällan går mållösa.

Imponerande målskytte

Halmstad blev visserligen utan poäng, samt nollade i premiären av Superettan den här säsongen, men oj som man vänt detta underläge till något bättre. Två raka 3-0 segrar för västkustlaget. Nu går man för tredje raka vinsten och förhoppningsvis kan man ta ett bra avstånd till Brage, som förväntas vara med i toppen när säsongen summeras. Nu skiljer det några poäng mellan lagen och jag tror att avståndet har stor chans att bli större, om inte Brage presterar på en bättre nivå än vad man visat tidigare den här säsongen.

Det är inget snack om att Halmstad gästar ett starkt Brage, som har kvalitet för att utmana. Nu krävs det fokus och detta kan ses lite som ett kvitto på vart man står någonstans när säsongen skall ta form. Gästerna för dagen har visat att man är bra den här säsongen och jag tror att man kan vara med och hota om uppflyttning längre fram. Dit är det långt kvar och istället fokuserar vi på dagens match, där vi klickar spelet ‘båda lagen gör mål’ till ett mycket fint odds. Brage känns lite underskattade här.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 3/7 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.