18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Jämn grupp, Napoli behöver ta tre poäng här

  • Gruppens jumbo Rijeka har inte lyckats ta en enda poäng hittills – tre av tre förluster

  • Napoli behöver hoppa tillbaka på vinnarspåret med en komfortabel vinst, senaste veckorna har man blandat och gett

  • Klasskillnad

Viktiga poäng på spel

Efter att Napoli föll mot Alkmaar på hemmaplan i första omgången har denna gruppen utvecklat sig till dödens grupp i Europa League. Inför torsdagskvällen har Napoli, Alkmaar och Real Sociedad allihopa sex poäng. Här behöver alltså Napoli ta tre poäng för att ta ett stort steg mot gruppvinst, vidöppet läge gäller ju så som det ser ut just nu. Napoli har även blandat och gett en hel del på sistone så en komfortabel seger hade suttit extra fint för självförtroendet och formen. I Serie A är det många topplag som levererar och Napoli har inte riktigt hängt med och i helgen väntar viktigt möte mot Roma. Mötet mot Rijeka blir alltså lite viktigare än vad det kanske borde vara.

Även om Gattuso skulle välja att rotera elvan här inför helgens möte i Italien så råder det ingen tvekan om att Napoli inte ska behöva bekymra sig om poängtapp. Klasskillnad råder och Napoli har en väldigt bred trupp full av skickliga spelare. Här räknar jag med att Napoli steppar upp och tar tre viktiga poäng i jakten på avancemang.

Gruppens slagpåse

Sedan dagen gruppen lottades kändes det ganska självklart att Rijeka skulle bli en given fyra, och så har det blivit. Rijeka får helt enkelt acceptera sin fjärdeplats och lägga sitt fokus på ligaspelet istället, där man stått för en rätt svag inledning. I Europa League har man inte spela hem en enda poäng efter tre matcher, men det är inget som lyfter några ögonbryn direkt. Man har väl stått upp helt okej, 0-1 mot Real Sociedad, 1-4 mot Alkmaar och 1-2 mot Napoli senast, men man har heller inte varit alls nära någon vinst.

Napoli noterades ju “bara” för en uddamålsvinst senast lagen möttes, men nämnvärt är att man hade i princip allt bollinnehav och dominerade hela matchen. Nu spelar man på italiensk mark och Napoli kommer med hög motivation.

Undertecknad klickar Napoli -2,0 mål, med insatsen tillbaka om Napoli skulle vinna med exakt två mål.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 25/11 kl 15.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.