18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • IFK Göteborg andas ut, klarat kontraktet.

  • En match som båda lagen inte tar på något större sätt, båda har säkrat sina placeringar.

  • Båda lagen gör mål sitter i sju (!) raka möten mellan dessa två.

  • Spelet satt i Sirius kryss mot Elfsborg senast.

  • Båda lagen vill avsluta snyggt och jag tror att vi ser två lag som går stenhårt för segern.

Vill avsluta snyggt

En hemsk säsong är till ända för IFK Göteborg och dess nära. Det är väll tur i oturen att fansen inte fanns på plats under denna säsong, när laget gått såpass dåligt att man varit nedflyttningshotade på riktigt. Frågan man ställer sig framför det är dock om man hade gått såpass dåligt om (!) fansen varit på plats, för det är onekligen så att vissa lag straffats hårdare än andra utan publik på arenorna. Man blickar framåt, mot en ny säsong, med förhoppningsvis fans på läktarna igen, men också en säsong där det krävs bättre sportsliga resultat.

IFK Göteborg avslutar hemma mot Sirius och jag ser inget annat än en match som har god potential att innehålla mängder med mål. Precis som andra gånger, tidigare möten mellan lagen alltså, har detta gått över både den ena och andra linan i överspel – trots detta klickar vi båda lagen gör mål endast. Jag tror att det kan bli en avslappnad match, men också en match där två lag vill avsluta säsongen på bästa sätt.

Tuff bortamatch

Sirius åker till Göteborg när Allsvenskan skall avslutas för den här gången. Efter matchen börjar allvaret kring att behålla, förstärka och bygga vidare på en fin säsong. För det är precis vad Sirius lyckats med den här säsongen, göra en fin säsong. Stefano Vecchia är en spelare som man minst sagt vill behålla, men det blir tufft. Pengarna lär hamna i Sirius efter en spelarförsäljning där och frågan är hur man kommer stå sig kommande säsong. Från överraskande, skrällande lag till ett lag som tippas i botten nästa säsong – för det är där man hamnar.

Tuff bortamatch på Gamla Ullevi att vänta och trots att man gått starkare än motståndarna den här säsongen så räknar jag inte in en trepoängare här. Det kan mycket väl bli kryss, men jag har en stark känsla att viljan är starkare hos IFK Göteborg än hos Sirius.

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 4/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.