18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Norwich har vunnit hela nio av deras tio senaste ligamatcher.

  • Duon Pukki och Buendia har mäktat med hela 32 mål och 14 assist den här säsongen.

  • Preston har förlorat deras tre senaste ligamatcher.

  • Norwich har nästan dubblerat Prestons poängskörd den här säsongen.

  • Preston har gått mållösa i deras tre senaste ligamatcher.

Mellanmjölk i Championship

Preston North End är en klubb som brukar husera i mittenskiktet av engelska Championship. De har bjudit på mellanmjölk när de varken varit med i toppen eller botten under de närmaste säsongerna. De har vilat tryggt i mitten, men ambition är att klättra. Preston North End har däremot en bit kvar innan de kan börja utmana på riktigt. Spelartruppen är inte tillräckligt bra just nu och det behövs en del ändringar ifall klubben ska ta nya kliv.

Hemmalaget kommer till fredagens batalj med en usel form i ryggen. Preston har nämligen förlorat tre raka ligamatcher, inte nog med det har Preston även gått mållösa i dessa tre omgångarna. Ingen bra form att ha när serieledarna Norwich City kommer på besök. Det är stora skillnader mellan dessa två lagen i både form och spelarmaterial. Preston får passa sig för bottenstriden ifall den svaga formen fortsätter, då kommer de inte vila lika tryggt i mitten längre.

Återkomsten är nära

Kanariefåglarna går med storsteg mot det engelska finrummet. De har gått från klarhet till klarhet och med största sannolikhet kommer vi få se Farkes mannar i Premier League nästa säsong. Redan förra säsongen visade Norwich upp en del kvaliteter i Premier League, men deras tro på sin offensiva fotboll straffade dem själva till slut. Nu verkar Norwich ha lärt sig av sina misstag och vi anser att nedflyttningen har stärkt laget väldigt mycket.

Spelare som Pukki och Buendia har tidigare visat sig hålla Premier League-nivå. Den här duon har mäktat med hela 32 mål och 14 assist i säsongens ligaspel. I skrivande stund hittas Norwich högst upp i tabellen med en imponerande skörd på hela 83 poäng. Det är åtta omgångar kvar och trean Swansea hittas hela 14 poäng bakom Norwich, med det sagt är uppflyttningen väldigt nära. Norwich har vunnit hela nio av deras tio senaste ligamatcher, vi tror att den fina formen håller i sig även under fredagen!

Speltips.se ger tipset:

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 31/3 kl 15.28

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.